• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Rundreise Sri Lanka & Maldivene

 • Rundreise
 • 13 eller 14 netter
 • Sri Lanka, Maldivene
pris fra kr 19 969
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Allerede bestilt 5 ganger

Sri Lanka & Maldivene på samme reise: 12 netter på hotell & frokost, spennende utflukter, transport og innenlandsfly, en vakker togreise, og fly!

Vil du oppdage et nytt, eksotisk land? Eller nyte sol og kritthvite strender på solferie? Heldigvis trenger du ikke velge, for på denne reisen oppdager du Indiahavets mangfoldige perle Sri Lanka og øyparadiset Maldivene. Fra teplantasjer så langt øyet kan se, forhistoriske templer og fargerik kultur og mat på Sri Lanka til noen av verdens vakreste strender og krystallklare vann på Maldivene.

Tilbudet inkluderer:
 • 1 natt i Club Palm Bay (eller liknende) i Marawila/Wattala
 • 2 netter i Thilanka Resort & Spa (eller liknende) i Sigirya/Habarana
 • 2 netter i Serene Grand (eller liknende) i Kandy
 • 1 natt i Olympus Plaza Hotel(eller liknende) Haputhale/Bandarawela
 • 1 natt i Athgira River Camping(eller liknende) i Udawalwe
 • 1 natt i Fisherman's Bay (eller liknende) i Wellgama
 • 4 netter i Paradise Island Resort & Spa (eller liknende) med halvpensjon i Wellgama
 • Frokost hver dag
 • Fly til Colombo og fly fra Male (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • 12 utflukter
 • Sjåfør og guide fra dag 1 tom dag 9 (i Sri Lanka)
 • Billett for togreisen fra Kandy til Haputhale
 • Transport (til og fra flyplass og mellom hoteller og utflukter)
 • Innenlandsfly fra Colombo til Malé
Ytterligere tilvalg
 • Excursion to Sigiriya Rock Fortress
 • Excursion to cycling tour in Polonnaruwa:
 • Temple of Tooth
Sri Lanka & Maldivene

Sri Lanka er kjent for sin unike landskap, gammel kultur og selvfølgelig de endeløse teplantasjer. Under denne turen bli du kjent med dette vakre landet, og reiser gjennom Negombo til Dambulla og deretter videre til Kandy. Underveis passerer du tradisjonelle landsbyer, ser Indiahavet glitre i horisonten, og oppdager den fargerike kulturen og alle de spennende duftene. En unik togreise tar deg deretter videre til Haputale, før du står ansikt til ansikt til den majestetiske Udawalawe nasjonalparken med elefanter og vannbøffler. De siste dagene tilbringer du på kanskje et av verdens vakreste steder: Maldivene. Nyt solskinnstrålene fra høyt på himmelen på stranden eller i finn en hengekøye der du kan døse av noen timer i varmen - det er det vi kaller en drømmereise!

 1. Dag 1: Aankomst in Negombo

  I dag ankommer du Sri Lanka, eller 'Perlen av Indiahavet' som det også kan kalles. Du lander i Negombo, på vestkysten av øya. Du blir tatt med til ditt første hotell, hvor du kan slappe av etter den lange reisen. Resten av dagen kan du gjøre hva du vil. Ta inn den vakre utsikten over Indiahavet fra stranden eller nyte noen deilige retter fra det sri lankiske kjøkken i en lokal restaurant: valget er ditt. Avhengig av ankomstiden kan du i dag delta i en byomvisning i Negombo (kommer du sent er denne utflukten på dag 2). På denne omvisningen passerer du fiskemarkedet ved havnen, og andre viktige steder i byen som en gang i tiden var en liten fiskerlandsby. Sørg for å få en god natt søvn, for på dag 2 er det ut på eventyr!

  Bandaranaike International Colombo Airport -> Club Palm Bay 42.0 km

  hotel

  Club Palm Bay eller lignende

  • Hotel
  • Marawila, Sri Lanka
  hotel

  Club Palm Bay ligger på en 8 hektar stor eiendom langs den nordvestlige kysten på Sri Lanka. Her bor du mellom Merawila Lagoon og Merawila Beach. Hotellet tilbyr en 9-hulls golfbane og utendørsbasseng. Club Palm Bay ligger 1 times kjøring fra Colombo International Airport. Du kan dra på delfin- og hvalsafari på Kalpitiya, en 2-timers kjøretur unna. Du kan kjøre til Wilpaththu National Park på 2,5 timer. Avgiftsfri parkering er mulig på stedet.
  Du kan slappe av med en ayurvedisk behandling på spaet eller trene på treningssenteret. Ferieanlegget tilbyr også kontorsenter og klesvask. Kundira Restaurant serverer internasjonale buffeer. Ran Thanmbill Bar byr på vin og brennevin.

  Les mer
 2. Dag 2 & 3: Sigiriya & Habarana

  I dag forlater du Negombo og reiser mot innlandet. Du reiser mot Grottetempelet i Dambulla, også kalt det gylne tempel i Dambulla. Dette imponerende tempelet - som stolt troner på UNESCO-verdensarvlisten! -er hugget inn i fem grotter og inneholder mange statuer og fargerike malerier av Buddha og de hinduistiske gudene Ganesh og Vishnu. En imponerende design som du absolutt må se. Dette området i Sri Lanka er også kalt den "kulturelle trekanten".

  Du begynner dag 3 med en god frokost, slik at du er godt forberedt for eventyr. Disse omgivelsene vil garantert ikke skuffe deg! I dag kan du altså velge å ta del i en utflukt til Sigiriya og den de berømte Løvesteinen. Rundt denne steinen ser du praktfulle hager, frescoer og skulpturer. Utflukten finner sted om morgenen (ca. 8:30) og varer i 3 til 4 timer.

  Du kan i dag også velge å ta del i en sykkeltur til Polonnaruwa, hvor du blir kjent med ruinene av denne kongebyen fra sykkelsetet. Denne utflukten finner sted om ettermiddagen (ca. kl 12:30) og varer ca. 4 til 5 timer.

  Club Palm Bay -> Thilanka Resort And Spa 134.3 km

  hotel

  Thilanka Resort And Spa eller lignende

  • Hotel
  • Dambulla, Sri Lanka
  hotel

  Thilanka Resort and Spa ligger 5-minutters gange fra Dambulla Cave Temple og en 30-minutters kjøretur fra Sigiriya Rock. I naturlige omgivelser venter et rolig opphold ved Thilanka Resort and Spa i Dambulla. Det tilbyr et utendørs svømmebasseng, et spa og 4 muligheter for middag. Gjester kan nyte avslappende massasje på Ayurveda Spa, som også tilbyr yoga og steam bad. Det er også mulighet for utflukter som fotturer og fisking, samt tennis og volleyball. Sykkelleie er også tilgjengelig. The Rice serverer et mangfold av lokal og internasjonale retter og er åpen for middag hele dagen. The Araliya tilbyr sunne, organiske retter. Drikke og cocktails er tilgjengelig i baren. Rom: Thilankas rom har fargerike veggmalerier og private balkonger med utsikt over de frodige omgivelsene. Hvert rom har en DVD spiller, safe og gratis kaffe- og tefasiliteter. Badet har et spa badekar.

  Les mer
 3. Dag 4 & 5: På vei til Kandy

  Etter frokost er det på tide å sjekke ut og dra videre. Om morgenen står først et besøk til en fiskerlandsby på programmet. I denne tradisjonele landsbyen, med en beliggenhet ovenfor en innsjø, blir du kjent med den lokale kulturen. Deretter blir du med på en utflukt i en katamaranbåt over innsjøen og får øye på vakre fugler og planter. På programmet står også en tur i en tradisjonell vogn, og langs langstrakte risåkre tas du med forbi et fortryllende landskap.

  Etter et imponerende besøk går reisen videre mot Kandy, som ligger i hjertet av landet. Underveis gjøres det et stopp i den ayurvediske landsbyen Mathale. Tidligere var Sri Lanka verdensberømt for sine kryddere, som du i dag kjenner igjen i de deilige sri lankiske rettene. I det 16. århundre ble ceylon te, som det da het, oppdaget av portugiserne og begynte en intensiv handel innen kanel og andre kryddere. Disse krydderne ble også brukt i ayurvediske retter som du i denne landsbyen kan prøve.

  Neste stopp er Kandy, en flott by ved en innsjø, omringet av grønne åser. Denne byen var en gang den siste hovedstaden av det singalesiske kongeriket, helt til Sri Lanka i 1815 falt i britiske hender. Kandy har bevart mye av sin gamle sjarm og tradisjoner og her kan du oppleve det ekte sri lankiske livet. På en byvandring blir du kjent med de fineste stedene i byen.

  Dag 5 står i matens tegn. I dag kjøper du ferske råvarer fra markedet og lager din egen lunsj. Du nyter deilig te og lokale delikatesser, alt i praktfulle omgivelser med åser og risåkre. Deretter kan du velge om du vil delta på en utflukt til Tanntempelet (en valgfri utflukt som kan kjøpes til) der, i følge en legende, tannen til Buddha Siddhartha Gautama ligger. Dette stedet er ikke bare viktig for Kandy, men for hele Sri Lanka. Tempelet er ansett som et hellig sted for Buddhister, og det er forventet at du har på deg klær som dekker knær og skuldre. Utflukten tar 1 til 2 timer. Om kvelden tas du med til et kulturelt show.

  Thilanka Resort And Spa -> Serene Grand Hotel 67.8 km

  hotel

  Serene Grand Hotel

  • Hotel
  • Kandy, Sri Lanka
  hotel

  Det vakre Serene Grand Hotel ligger i naturskjønne omgivelser i Kandy. Hotellet har et svømmebasseng, en bar og en restaurant som serverer retter fra både lokale og internasjonale kjøkken. Rommene er lyse og moderne innredet med TV, minibar, telefon og eget bad med dusj.

  Les mer
 4. Dag 6: Med toget til Haputale

  Dag 6 er en helt spesiell dag, for i dag skal du ta toget fra Kandy til Haputale. Du reiser fra Kandy til en spektakulær teplantansje. Sri Lanka er spesielt kjent for sin Ceylon-te og under ditt besøk lærer du alt om denne berømte tesorten. Du blir kjent med lokale teplukkere, som forteller deg om det tradisjonelle arbeidet. Etterpå er det på tide med et tempelbesøk i en liten landsby i omgivelsene. Besøket står i meditasjonens tegn og under denne unike erfaringen, stifter du bekjentskap med sri lankiske munker. Sørg derfor for at klærne dine er heldekkende, helste i lyse farger (hvitt er best), deretter videre til Nanu Oya, og herfra vil du dra på en togreise gjennom Sri Lanka er en noe helt unikt og et høydepunkt på denne reisen. Det kronglete sporet baner seg frem og gjør vei igjennom et landskap frodig og fullt av teplantasjer, fjell og fossefall. Togreisen varer omtrent 2 timer, og med denne vakre, uslåelige utsikten kommer du ikke til å kjede deg på turen. Så snart du er på plass på endestasjonen, blir du hentet og tatt med til hotellet.

  Serene Grand Hotel -> Olympus Plaza Hotel 119.4 km

  Olympus Plaza Hotel eller lignende

  • Hotel
  • Haputale, Sri Lanka

  Olympus Plaza Hotel er elegant innredet og tilbyr både spillerom (ekstra kostnad), treningsrom, 3D-kino (mot betaling), samt en deilig restaurant og bar. Ditt rom har en flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi, telefon, kaffe og te fasiliteter og baderom med dusj.

  Les mer
 5. Dag 7: Teplantasjer & Udawalawe National Park

  Idag står følgende unike erfaringer på programmet: et besøk til Udawalawe National Park. Siden 1972 har denne parken kunnet kalt seg en nasjonalpark og er først og fremst kjent for elefanter! Under en safari med en jeep ser du elefanter, men også villsvin, rådyr og vannbøflene. Er du heldig kan du også se sjakaler, leoparder og andre spesielle kattedyr. På programmet står også et besøk til Eth Athuru Sevana, et senter for bortkomne elefanter. Senteret ble stiftet i 1995 og tilbyr bosted til forlatte babyelefanter, som her blir tatt vare på til de er klare til å klare seg på egenhånd.

  Olympus Plaza Hotel -> Athgira River Camp 92.9 km

  night

  Athgira River Camp eller lignende

  • Hotel
  • Ratnapura, Sri Lanka
  night

  Athgira River Camp har utsikt over Rakwana-elva, og og tilbyr boenheter i rustikk hyttestil med egen veranda omgitt av frodige grøntarealer. Det ligger kun 3 km fra Elephant Transit Home, 7 km fra Udawalawe nasjonalpark og 20 km fra Waulpane Limestone Cave. Restauranten serverer lokale og internasjonale delikatesser, og tilbyr en frokostbuffé. Du kan bestille romservice. Athgira har et leke- og aktivitetsrom, og tilbyr turistinformasjon. I den døgnåpne resepsjonen kan du få hjelp med klesvask, valutaveksling og å bestille massasjer. Rom: Rommene har vifte, klesskap og bad med dusj, badeprodukter og tøfler.

  Les mer
 6. Dag 8: Galle Fort

  I dag blir det et besøk til Galle Fort, et fort på det mest sørlige punktet på Sri Lanka. Galle Fort blir ansett som det best bevarte fortet i sør-Asia og tilbyr sine besøkende en praktfull blanding av arkitektur og historie. Fort Galle var en gang et handelsted for den nederlandske VOC og nederlandsk innflytelse ser du også igjen i bygningene, samt de nederlandske gatenavnene. Det første fortet på dette stedet ble bygget av portugiserne, det er derfor mulig å se igjen innflytelsen portugiserne har hatt i området, før stedet falt i nederlandske hender i 1640.

  Athgira River Camp -> Fishermans Bay Hotel 99.7 km

  room

  Fisherman's Bay Hotel eller lignende

  • Hotel
  • Sri Lanka, Sri Lanka
  room

  Du overnatter ved Fisherman's Bay Hotel i Weligama, som ligger et stenkast fra stranden. Hotellet har en restaurante hvor du kan kose deg med sri lankiske retter og i hele hotellet kan du benytte gratis WiFi. Hotellet har også en hage og en flott terrasse.

  Les mer
 7. Dag 9 - 13: Maldivene

  Hva er vel bedre enn en vakker strand og en svømmetur i krystallklart vann ved det Indiske hav? Etter en ukes rundreise med noen av Sri Lankas høydepunkter har du her 4 dager til å slappe av, nyte solen og beundre Maldivenes natur og omgivelser. Ta deg en dag på båt hvor du stopper for å snorkle og utforske det rike dyrelivet under overflaten eller nyt velværefasilitetene ved hotellet. Etter en tur som denne har du ikke bare vært i eventyriske Sri Lanka, du har også oppdaget noen av verdens flotteste øyer. På Maldivene bor du i 4 netter på Paradise Island Resort & Spa eller liknende med sentral beliggenhet i Male City med svømmebasseng, restauranter og spa. På dag 12 er dessverre turen kommet til en slutt og du blir fulgt til flyplassen for reise hjem til Norge.

  Fishermans Bay Hotel -> Paradise Island Resort & Spa

  double room

  Paradise Island Resort & Spa eller lignende

  • Hotel
  • Kaafu Atoll, Maldivene
  double room

  Velkommen til paradis! Under oppholdet ditt i Maldivene overnatter du på denne fine resorten, rett i nærheten av Indiahavet. Hotellet har en restaurant og et flott utendørs svømmebasseng, hvor du kan nyte en cocktail og den praktfulle utsikten. Hotellet har videre et treningssenter og gratis WiFi. Om kvelden kan du ta plass i den stemningsfulle baren med en deilig cocktail. Unn deg litt deg-tid i hotellets spa for ren avslapning.

  Les mer
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Visumkostnader
 • Måltider ikke nevnt
 • Drikke ved måltidene på Paradise Island Resort & Spa
 • Tips
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Romkapasitet

Enkeltrom: maks. 1 voksen
Dobbeltrom: maks. 2 voksne + 1 barn tom 1 år
Trippelrom: maks. 3 voksne

Enkeltreisende

Enkeltrom er tilgjengelig.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-11 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Myntenhet

I Sri Lanka betaler du med Sri Lankanske Rupi (LKR), på Maldivene med Maldivisk rufiyaa (MVR)

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Reisetype

I denne pakkereisen er det ikke et minimum eller maksimum antall reisende. Det vil si at det er mulighet for at du kommer til å reise alene, dersom du har bestilt reise for en person. Maksimalt antall deltakere er 40. Utflukter nevnt i programmet vil finne sted uansett hvor mange deltakere det er på reisen.

Guide

Under reisen på Sri Lanka har du en engelsktalende guide/ sjåfør med på reisen, men ikke på Maldivene.

Internett

WiFi er tilgjengelig gratis eller mot betaling de fleste hoteller. Merk at kvaliteten på internett kan være av enkel kvalitet noen steder.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Pass-og visuminformasjon Sri Lanka

Merk at du må ha visum for å besøke Sri Lanka. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Sri Lanka. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: http://www.srilanka.no/

Pass-og visuminformasjon Maldivene

"Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Maldivenel. Kontakt Maldivenes konsulat i Norge for mer informasjon: Hammerbakken 30
1352 Kolsås
Norway. (+47) 932 32 130. liv@mantareiser.no"

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste og polio før du reiser til Maldivene og Sri Lanka. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Total reisetid

du overnatter 8 netter i hoteller på Sri Lanka og 4 netter på Maldivene. Avhengig av reisedato tilbringer du i tillegg 1 eller 2 netter på flyreisen. Den totale reisetiden er altså 13 eller 14 netter tilsammen.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret