Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Den legendariske Silkeveien

 • Rundreise
 • Kasakhstan, Kina
pris fra kr 21 379
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Følg fotsporene til Marco Polo på 17 netter gjennom Kasakhstan og Kina. Inkl. all transport med tog og bil, hotell med frokost og fly t/r.

Bli med på en ekspedisjon for livet, et storslått eventyr langs den historiske Silkeveien. The Silk Road er den praktfulle handelsruten mellom Kina og Middelhavet. Bli med på en reise full av fascinerende kultur, vakker natur og spennende historie. Denne spektakulære reisen garanterer rike minner for livet!

Tilbudet inkluderer:
 • 1 natt på Kazzhol Hotel (Almaty, Kasakhstan)
 • 2 netter på Fulihua Hotel (Urumqi, Kina)
 • 2 netter på Turpan Grape Manor Hotel (Turpan, Kina)
 • 2 netter på Guangyuan Hotel (Dunhuang, Kina)
 • 2 netter på Tiandong Hotel (Jiayuguan, Kina)
 • 1 natt på Sanjiangyuan Hotel (Xining, Kina)
 • 1 natt på Days Inn Centre Hotel (Xian, Kina)
 • 2 netter på in het King Parkview Hotel (Beijing, Kina)
 • Frokost på alle hoteller
 • 4 netter ombord på toget (togruten: Almati - Urumqi (2 netter), Xining - Xian, Xian - Beijing)
 • All transport med tog mellom byene
 • All transport mellom jernbanestasjoner og hotell, og transport fra og til flyplassen
 • Fly til Almaty (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Fly fra Beijing (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Ytterligere tilvalg
 • Utfluktpakke
The Silk Road

Historien om Silk Road dateres helt tilbake til Han-dynastiet, men det var først i 1877 at Ferdinand von Richthofen, en eminent tysk geograf, ga ruten navnet "Silk Road". Hele ruten er nå listet på World Heritage List fra UNESCO, og vi ønsker deg velkommen til en spektakulær reise gjennom historie og praktfull natur.

Reiserute

Dag 1: Ut på eventyr!

I dag begynner ditt livs reise. Du flyr fra Oslo Gardermoen til Almaty, Kasakhstan. På flyet kan du lene deg tilbake og gjøre reisedagboken klar til å bli fylt med ekstraordinære og opplevelsesrike tekster. Etter ankomst i Almaty vil du bli hentet av en sjåfør (se etter en som holder et TravelBi… Les mer

Hotel Kazzhol Almaty  eller lignende

Dag 2: Almaty: Øst og Vest møtes

Etter en god natts søvn og en god frokost blir den 2. dagen en introduksjon til Almaty. Du kan velge å bestille en guidet utflukt, som tar ca 4 timer, på utflukten vil du få med deg alle høydepunktene i byen.

Byen Almaty viser en interessant blanding av vestlig og orientalsk kultur.… Les mer

Dag 3 & 4: Togreise Almaty - Urumqi

Ombord på toget tilbringer du reisen i en 2. klasse kabin med fire senger, kabinen deler du med andre reisende. Etter ombordstigning vil du bli tatt imot av en servitør som vil komme inn sammen med sengetøy og håndklær.

Tips: På denne reisen går det ikke an å kjøpe mat ombord, så pass p… Les mer

Dag 5 & 6: Urumqi og den himmelske innsjøen

Neste morgen ankommer du Urumqi, som ligger i Xinjiang-provinsen, dette blir det første møte med Kina. Sjåføren står rett utenfor jernbanestasjonen, klar til å ønske dere velkommen og ta dere med på en kort kjøretur til hotellet. Du ankommer hotellet rundt kl. 10:00. Hvis du ennå ikke har hatt f… Les mer

Fulihua Hotel  eller lignende

Dag 7 & 8: Turpan: En oase i ørkenen

Etter frokost vil du bli hentet på hotellet. Reisen fra Urumqi til Turpan tar bare 1, 5 timer med speedtog og vil skjemme deg bort med en spektakulær utsikt over det unike ørkenlandskapet og gjennom små, vakre oasebyer som befinner seg midt i ørken. Turpan er akkurat et slikt sted: en legendaris… Les mer

Turpan Grape Manor Hotel  eller lignende

Dag 9 & 10: "City of Sand" Dunhuang

Du vil reise i ca 4 timer til stasjonen i Jiuquan, hvor du nå vil dra videre med bil, ca. 3 timer til Dunhuang. Dunhuang er en by med ca 100.000 innbyggere og ligger på grensen til Taklamakan Desert. På sin legendariske reise, tilbrakte Marco Polo et år i byen av sand, "City of Sand". … Les mer

Guangyuan Hotel  eller lignende

Dag 11 & 12: Jiayuguan: begynnelsen på muren

I dag står du opp til en god frokost, og du kan bruke litt tid til å spasere rundt i fantastiske Dunhuang. På formiddagen blir du plukket opp og kjørt til jernbanestasjonen for å dra videre til Jiuquan. Togturen til Jiayuguan tar ca 5 timer.
Merk at fordi man bare kan komme inn på stasjone… Les mer

Tiandong Hotel  eller lignende

Dag 13: Fjellrike Xining

Etter en tidlig frokost kl. 07:30 vil du bli kjørt til jernbanestasjonen, hvor du vil ta toget til videre Xining. Reisen tar ca 4 timer. Du bytter nå ørkenlandskapet for de frodige fjellene rundt Xining, som er ca 2200 meter over havet. Fra Xining kan du til og med se foten av selveste Himalaya!… Les mer

Sanjiangyuan Hotel  eller lignende

Dag 14: Togreise Xining - Xian

Idag kan du selv velge hvordan du vil tilbringe dagen. Du kan velge å slappe av, og bli kjent med Xining på egenhånd, eller du kan bli med på en ekstra utflukt. Utflukten reserveres lokalt og tar deg med til Kumbum, det tibetanske buddhistkloster som ligger ca. 27 km sørvest for Xining. Dette kl… Les mer

Dag 15: Xian og den legendariske Terrakottahæren

Du ankommer Xian tidlig neste morgen. Sjåføren venter på deg utenfor stasjonen og tar deg med til ditt neste hotell. Du kan bestille en ekstrautflukt og bli med på en bytur der du kan beundre den store og lille pagoda, bymuren, klokketårnet og det muslimske kvarteret. Du har også muligheten til… Les mer

Days Inn City Centre Xian  eller lignende

Dag 16: Togreise Xian - Beijing

Etter en god frokost på hotellet, vil du idag bli med på en spennende heldagsutflukt til den spektakulære Terracottahæren. Terracottahæren er en verdensberømt attraksjon i Kina. La deg bli imponert av rader på rader med 8000 steinsoldater som beskytter den første keiser, alle og enhver soldat, e… Les mer

Dag 17 & 18: Kinas hovedstad Beijing

Sjåføren henter deg på togstasjonen og tar deg med til hotellet. I dag kan du fylle dagen som du ønsker. Du er i en av verden mest spennende hovedstader, og den garanterer et fascinerende opphold. Ta metroen til Himmelens tempel og Sommerpalasset og oppdag Beijings fantastiske perler. Hotellet l… Les mer

King Parkview Hotel  eller lignende

Dag 19: Tilbake til Norge

Du kan med stolthet si at du har opplevd den legendariske Silkeveien og all dens prakt og du vil fly hjem med en koffert full av opplevelser!

Inkl. Transport- hotell-flyplass og fly Beijing-Oslo Gardermoen

Les mer
Utfluktpakken

Ekstrautflukter

 • Utflukt på ca 4 timer i Almaty (dag 3), Urumqi (dag 5), Turpan (dag 7), Dunhuang (dag 10) Jiayuguan (dag 12), Xining (dag 13)
 • Gruppe Tour (full dag) til Terracotta Army i Xian inkl. inngang og lunsj (dag 16)
 • Gruppe Tour (full dag), den kinesiske mur i Beijing, inngang og lunsj (dag 18)
 • Engelsktalende guide og transport under utfluktene.
Når er det best å reise?

Vintermånedene i desember og januar i Sentral-Asia kan bli bitende kalde; -30 og sightseeing er ikke mulig.

Februar er kaldt, men ikke uutholdelig - hvis du setter opp varmen, får du se et helt spesielt landskap under en blå himmel.

Våren er en flott tid for spirende fotografer å besøke silkeveien - mars, april og mai ligger på rundt 15-20 grader, det blomstrer og gresslettene er frodige.

Juni er en varm og tørr måned, selv om det kan være mange turister i den perioden.

Juli og august er ekstremt varmt i ørkenområdene på Silkeveien: veldig tørr luft, rødt varm sand, så mye at du kan oppleve 40 grader.

I september og oktober er høsten i full gang: landskapet er preget av dype oransje, grønne og skarpe nyanser.

Novembers vær er derimot mer uregelmessig når det gjelder regn og er generelt ganske kaldt, men er til gjengjeld ikke så hektisk med få turister.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Visum for Kina ca € 126,- p.p.
 • Frokost på toget
 • Andre måltider som ikke er nevnt ovenfor
 • Tour Package (reserveres valgfritt fra kr 9137 p.p.)
 • Inngangsbilletten for Oasis i Turpan, Den Kinesiske Mur og Jiayuguan Fort Jiayuguan er ikke inkludert i turpakken
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 11 år per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-11 år får 15% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er tilgjengelig noen steder

Parkering

Parkering er ikke tilgjengelig.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser. Merk at passet må være gyldig minimum seks måneder etter at du returnerer fra Kina.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Visum- og passinformasjon

Merk at du må ha visum for å besøke Kina. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Kina. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://www.chinese-embassy.no/

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Kina. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret