Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Mystiske Marokko

 • Rundreise
 • Marokko
pris fra kr 5 589
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Vi flyr deg til magiske Marokko og gir deg 7 netter i Marrakech og Essaouria! Inkludert frokost og fly t/r!

Tenk deg å våkne tidlig om morgenen - stå opp til en behagelig temperatur - gå ut av hotellet og trekke inn synet av fargerike kontraster. Lev deg inn i pastellfargede mosaikkskulpturer, glassdekorasjoner og rosa marmorfontener som glitrer i morgensolen. Pust inn duften av eksotisk krydder og hør de fascinerende byene våkne til live. Du er i Marokko, et vidunderlig land av magi, mystikk, historie og kultur.

Tilbudet inkluderer:
 • 4 netter på Riad Dar Ikalimo i Marrakesh (3 første nettene og siste natt)
 • 3 netter på Riad Mimouna i Essaouira
 • Frokost hver dag
 • Fly t/r Marrakech (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Guidet bytur med engelsktalende guide i Marrakesch og Essaouira
 • All transport inkludert
Arabiske netter

Fotograf og forfatter Anton Jackson forteller at etter at han hadde vært i Marokko, var det bare en ting som var 100% sikkert, han måtte komme tilbake. På denne rundreisen har du mulighet til å se det beste av Marokko. Landet tilbyr en rik og spennende historie med en endeløs og fargerik kultur.
To ting vi anbefaler på det sterkeste er å utforske den fantastiske lokalmaten i "mesens land" og besøke en hammam, dette er en del av Marokkos tradisjon i hundrevis av år, det kan ligne litt på en herlig spa opplevelse med en mer eksotisk tvist.

På reisen kan du velge mellom enkelt-,dobbelt,-eller trippeltrom.

Reiserute

Dag 1 - 3: Magiske Marrakech

Dag 1-3: Marrakech - Byen som ga navnet til landet

Din 1001 natt-opplevelse starter her og nå. Du kan starte med å besøke den vakre gamlebyen Medina, listet på UNESCO's verdensarvliste. Medina er en utrolig sjarmerende gamleby med smale gater, fargerike murhus, der duften av herlig l… Les mer

Dar Ikalimo

Dag 4 - 6: Essaouira - Kunstnernes paradis

Essaouira kan minne om en gresk øy, men utenom all turismen. Den vakre havneperlen ligger ved havet og sjarmerende hus i alle regnbuens farger dekorerer den. Her kan du nyte lukten og lyden av bølgesuset som møter promenaden. Det er ikke merkelig at Essaouira er en kunstners favoritt, det er le… Les mer

Riad Mimouna

Dag 7 & 8: Marrakesch

Nå vil du returnere til den kongelige byen Marrakech og oppdage enda mer av magien den tilbyr. Sørg for å få deg en herlig spasertur gjennom byens endeløse markeder før du drar hjem. Nå er det shopping tid- sko, kunstneriske håndverk, krydder, silkeskjerf, vakre smykker og alt du måtte ønske deg… Les mer

Dar Ikalimo
Utflukter

På dag 3 har du mulighet til å velge å være med på en av disse spennende utfluktene:

 • Utflukt til Ourika Valley : 60 km fra Marrakech ligger Ourika Valley , et vakkert natur område som tilbyr unike omgivelser rundt Atlas fjellene. Her kan du nyte naturen mellom ville valnøttrær og fargerike stener. Gå opp fjellet og opplev de spektakulære 7 fossene som blir større og mer imponerende jo høyere opp du kommer, dette er et rent natur-under. Turen begynner kl. 8 om morgen og varer til 17.30, transport er inkludert. Pris er kr 329 per person.
 • Faim d' Epices : Dette er spennende matkurs! Her vil du lære å lage et fullt, tradisjonelt marokkansk måltid. Når dere har lært triksene fra mesterkokken kan dere nyte et ekte hjemmelaget marokkansk mellom ville sitron, appelsin og oliven tre. Du vil lære og få mer inspirasjon til å utforske det nord afrikanske kjøkkenet. Sjåføren vil hente deg kl 9.30 fra hotellet og kjører deg tilbake kl. 16.00. Pris er kr 509 per person.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person.

Enkeltreisende

Enkeltrom er tilgjengelig.

Romkapasitet

Enkeltrom: Maks 1 voksen
Dobbeltrom: Min 2 og maks 2 voksne + 1 barn fra 0-11 år.
Trippeltrom: Min 3 og maks 3 voksne

Barnerabatt

Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.
Barn opp til 3 år bor gratis
Barn opp til 11 får 40% rabatt av hotellpris
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er ikke tilgjengelig på hotellet, men det finnes offentlige parkeringsplasser nærme hotellet.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 48 timer (24 timer ved reiser utenfor Europa) etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret