• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Oppdag mystiske Marokko

Rundreise 7 netter Marokko

per person fra kr 4 899
basert på 2 personer

Allerede bestilt 10 ganger

Vi flyr deg til magiske Marokko og gir deg 7 netter i Marrakech og Essaouria! Inkl. frokost og fly t/r!

Tenk deg å våkne tidlig om morgenen - stå opp til en behagelig temperatur - gå ut av hotellet og trekke inn synet av fargerike kontraster. Lev deg inn i pastellfargede mosaikkskulpturer, glassdekorasjoner og rosa marmorfontener som glitrer i morgensolen. Pust inn duften av eksotisk krydder og hør de fascinerende byene våkne til live. Du er i Marokko, et vidunderlig land av magi, mystikk, historie og kultur.

Tilbudet inkluderer:
 • 4 netter på Riad Dar Ikalimo i Marrakesh (3 første nettene og siste natt)
 • 3 netter på Riad Mimouna i Essaouira
 • Frokost hver dag
 • Fly t/r Marrakech (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Guidet bytur med engelsktalende guide i Marrakesch og Essaouira
 • All transport inkludert
Arabiske netter

Fotograf og forfatter Anton Jackson forteller at etter at han hadde vært i Marokko, var det bare en ting som var 100% sikkert, han måtte komme tilbake. På denne rundreisen har du mulighet til å se det beste av Marokko. Landet tilbyr en rik og spennende historie med en endeløs og fargerik kultur.
To ting vi anbefaler på det sterkeste er å utforske den fantastiske lokalmaten i "mesens land" og besøke en hammam, dette er en del av Marokkos tradisjon i hundrevis av år, det kan ligne litt på en herlig spa opplevelse med en mer eksotisk tvist.

På reisen kan du velge mellom enkelt-,dobbelt,-eller trippeltrom.

 1. Dag 1 - 3: Magiske Marrakech

  Dag 1-3: Marrakech - Byen som ga navnet til landet

  Din 1001 natt-opplevelse starter her og nå. Du kan starte med å besøke den vakre gamlebyen Medina, listet på UNESCO's verdensarvliste. Medina er en utrolig sjarmerende gamleby med smale gater, fargerike murhus, der duften av herlig lokal mat og klær-og- interiør markeder fargelegger gatene.
  På 2. dag vil du få en guidet tur i byen med en engelsktalende guide. Her vil du oppleve byens beste severdigheter og leve deg inn i den arabiske kulturen. Guideturen inkluderer transport og begynner kl 9 og varer til k. 13.00.
  På dag 3 kan du selv utforske den fantastiske byen eller du kan velge å legge til en av de spennende utfluktene beskrevet ovenfor.

  Marrakesh Menara Airport -> Dar Ikalimo 8.1 km

  Patio

  Riad Dar Ikalimo

  Hotel Marrakech, Marokko

  Dar Ikalimo Marrakech ligger i hjerte av Marrakech og nærme Diemaa El Fna (ca 3 minutters kjøretid). Du kan nyte solen på hotellets koselige terrasse og sove godt i romslige rom med komfortable senger, klima anlegg og sitte område. Andre fasiliteter inkluderer en lounge som gjestene hygger seg i. Du har eget bad med dusj og det er mulighet for parkering nærme hotellet.

  Les mer
 2. Dag 4 - 6: Essaouira - Kunstnernes paradis

  Essaouira kan minne om en gresk øy, men utenom all turismen. Den vakre havneperlen ligger ved havet og sjarmerende hus i alle regnbuens farger dekorerer den. Her kan du nyte lukten og lyden av bølgesuset som møter promenaden. Det er ikke merkelig at Essaouira er en kunstners favoritt, det er lett å bli kreativt inspirert her og byen er full av flotte gallerier. Filmindustrien har også oppdaget Essaouira og elsker den for sin romantiske og autentiske følelse.
  På 5. dag vil du få en engelsk guidet tur gjennom byen, her vil du bli vist alt av byens høydepunkter, fra det portugisiske fortet og gamle byvegger til diamantområdet og markedene. Om du er sulten kan du kjøpe fersk fisk rett fra havet og la kokken grille den på stedet- guddommelig! Guideturen varer fra kl 9.00-13.00. All transport er inkludert i denne turen.

  Dar Ikalimo -> Riad Mimouna 177.5 km

  mimouna

  Riad Mimouna

  Hotel Essaouira, Marokko

  Riad Mimouna tilbyr en perfekt beliggenhet med havet, bare 4-minutters gange fra de gamle by veggene og 7 minutters gange fra Moulay Hassan Square og en 11 minutters gåtur fra Essaouira Citadel.
  Det nydelige hotellet har panorama utsikt over havet og flotte rom med gratis Wi-Fi, TV sitte område og komfortable senger. Frokosten blir servert på takterassen med en guddommelig utsikt over havet. I tillegg til det, er det mulighet for å kjøpe hammam og massasje behandling ved hotellets flotte spa.

  Les mer
 3. Dag 7 & 8: Marrakesch

  Nå vil du returnere til den kongelige byen Marrakech og oppdage enda mer av magien den tilbyr. Sørg for å få deg en herlig spasertur gjennom byens endeløse markeder før du drar hjem. Nå er det shopping tid- sko, kunstneriske håndverk, krydder, silkeskjerf, vakre smykker og alt du måtte ønske deg, finner du i disse fargerike gatene. For å få en best mulig slutt på denne fantastiske reisen, kan du få med deg den glødene solnedgangen fra Djemaa el Fna.

  Riad Mimouna -> Dar Ikalimo 183.2 km

  Patio

  Riad Dar Ikalimo

  Hotel Marrakech, Marokko

  Dar Ikalimo Marrakech ligger i hjerte av Marrakech og nærme Diemaa El Fna (ca 3 minutters kjøretid). Du kan nyte solen på hotellets koselige terrasse og sove godt i romslige rom med komfortable senger, klima anlegg og sitte område. Andre fasiliteter inkluderer en lounge som gjestene hygger seg i. Du har eget bad med dusj og det er mulighet for parkering nærme hotellet.

  Les mer
Utflukter

På dag 3 har du mulighet til å velge å være med på en av disse spennende utfluktene:

 • Utflukt til Ourika Valley : 60 km fra Marrakech ligger Ourika Valley , et vakkert natur område som tilbyr unike omgivelser rundt Atlas fjellene. Her kan du nyte naturen mellom ville valnøttrær og fargerike stener. Gå opp fjellet og opplev de spektakulære 7 fossene som blir større og mer imponerende jo høyere opp du kommer, dette er et rent natur-under. Turen begynner kl. 8 om morgen og varer til 17.30, transport er inkludert. Pris er kr 329 per person.
 • Faim d' Epices : Dette er spennende matkurs! Her vil du lære å lage et fullt, tradisjonelt marokkansk måltid. Når dere har lært triksene fra mesterkokken kan dere nyte et ekte hjemmelaget marokkansk mellom ville sitron, appelsin og oliven tre. Du vil lære og få mer inspirasjon til å utforske det nord afrikanske kjøkkenet. Sjåføren vil hente deg kl 9.30 fra hotellet og kjører deg tilbake kl. 16.00. Pris er kr 509 per person.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person.

Enkeltreisende

Enkeltrom er tilgjengelig.

Romkapasitet

Enkeltrom: Maks 1 voksen
Dobbeltrom: Min 2 og maks 2 voksne + 1 barn fra 0-11 år.
Trippeltrom: Min 3 og maks 3 voksne

Barnerabatt

Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.
Barn opp til 3 år bor gratis
Barn opp til 11 får 40% rabatt av hotellpris
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er ikke tilgjengelig på hotellet, men det finnes offentlige parkeringsplasser nærme hotellet.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 48 timer (24 timer ved reiser utenfor Europa) etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.