Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Voksen solferie på Mallorca

 • Solreiser
 • Port de Pollença
pris fra kr 7 759
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Kun for voksne: Tilbring 7 eller 14 på flotte Mar Senses Puerto de Pollensa like ved stranden. Reisen inkluderer halvpensjon og fly tur-retur fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Molde, Harstad, Kristiansand eller Tromsø. Pris er p.p. i rom for 2.

Bestill sommerferien nå og unn deg en uke eller to på Mallorca som garanterer sol, varme og hygge. Du bor i en egen leilighet på et 4-stjerners hotell, som serverer deg en smakfull frokost og middag hver dag. Hotellet ligger nærme vakre strender og trivelige barer i den sjarmerende landsbyen Pollensa. Og best av alt? Dette er et hotell kun for voksne, helt fritt for barneskrik, barnevogner og barnemenyer! God tur!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 14 netter på Mar Senses Puerto de Pollensa
 • Halvpensjon
 • Fly t/r Mallorca fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Molde, Harstad, Kristiansand eller Tromsø
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Mallorca

Den spanske øya byr på vakre landskaper, sjarmerende middelhavsbyer og et fantastisk spennende kjøkken. Besøk en eller flere av de botaniske hagene og la deg imponerende over en praktfull arkitektur i hovedstaden, Palma. Kos deg blant hyggelige gater og bli kjent med den livlige,spanske kulturen.

Mar Senses Puerto Pollensa

 • Hotel
 • Port de Pollença, Spania
Swimming pool

Mars Senses Puerto Pollensa ligger i sentrum av Pollensa og bare 500 meter fra stranden- Hotellet ble renovert i begynnelsen av 2016, så du kan forvente deg tip top moderne fasiliteter. Her tilbys et stort utendørsbasseng med boblebad, en restaurant med en terrasse og både bar og snackbar. Du kan fritt benytte dere av spa-området med badstue, boblebad, tyrkisk bad og treningsstudio. Du kan også bestille massasje og ulike behandlinger mot en avgift.

 • +4
Les mer
Living room

Suite med kjøkkenkrok

3 personer | Leilighet

De romslige leilighetene er 42 m² med plass til opptil 3 voksne. De har en stue med sovesofa, spisebord og fullt utstyrt kjøkken. Alle leilighetene er utstyrt med klimaanlegg, satellitt-TV og eget bad med toalett og dusj.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 voksne per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Spaanlegg
Svømmebasseng

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Beliggenhet

Hotellet ligger i sentrum av Pollensa, bare 500 meter fra stranden og en 6 minutters gåtur fra Moll busstasjon. Fra flyplassen tar de ca 50 minutter å kjøre.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret