Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Harry Potter-tur & sentralt hotell i London!

 • Opplevelse
 • 2, 3 eller 4 netter
 • London
pris fra kr 1 919
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

London: Bo 2, 3 eller 4 netter på sentralt hotell inkl. frokost, billetter til "The Making of Harry Potter"-Tour på Warner Bros. Studios og fly t/r!

Bli med til Harry Potters magiske land! Se Hogwarts foran dine egne øyne og ta en flytur på heksekosten! Lev deg inn i en verden med Harry, Hermione og Ron og all deres trolldom. I tillegg bor du på et sentralt hotell i Englands glitrende hovedstad. Start dagen med en god frokost og si god morgen til avismannen på gaten, før du skipper videre til Hyde Park, Buckingham Palace og Tower Bridge.

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter på Royal National Hotel London
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r London (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Billett til Warner Bros. Studios "The Making of Harry Potter"-tur

Royal National Hotel

 • Hotel
 • London, Storbritannia
Hotel

Dette hyggelige hotellet har en sentral beliggenhet på Russell Square, bare ett stopp fra Kings Cross. Hver morgen blir du servert en god kontinental frokost , og dersom du ønsker kan du få varm frokost mot en ekstra avgift på stedet. Det finnes også en pub og restaurant hvor du kan nyte både vin og god mat, samt en pizzeria for koselige middager. Hotellet er røykfritt og har gratis WiFi .

 • +6
Les mer
Double Bedroom - Royal National Hotel

Dobbeltrom

Dobbeltrommene er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Rommene er fint og enkelt innredet og utstyrt med TV, radio, te og kaffi fasiliteter og eget bad med dusj og hårføner.

Single Room - Royal National Hotel

Singelrom

Singelrommene har kun en enkeltseng, men ellers utstyrt med samme fasiliteter som dobbeltrommene.

double room

Trippelrom

Trippelrommene er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og en ekstra seng. Rommene er fint og enkelt innredet og utstyrt med TV, radio, te og kaffi fasiliteter og eget bad med dusj og hårføner

Warner Bros. Studio 'The Making of Harry Potter'-tur

Alohomora! Bli med til Harry Potters magiske verden og lær om Hogwarts fra innsiden. Warner Bros Studios, nord for London, der alle åtte Harry Potter filmene ble filmet, er en ekte perle for alle fans! Her kan du se Hogwart, Albus Humlesnurr kontor og se inn Ollivanders wandshop. Under turen vil du også få sjansen til å lære mer om filmenes spesialeffekter, du kan prøve å fly på kosten foran en grønn skjerm og gå i skuespillernes fotspor. Turen tar ca 3 timer. Viktig info: Billetten er gyldig på dagen du ønsker (den dagen du flyr til London regnes som dag 1) mellom kl. 10:00 og 14:00. Ditt referansenummer sendes til deg via e-post minst en uke før avreise. Skriv ut denne bekreftelsen og ta den med til billettkontoret. Med denne bekreftelsen og referansenummeret, kan du hente din gyldige billett på Warner Bros. Studios billettkontor. Legg merke til at ordrebekreftelsen sendt til deg etter fullført booking ikke er gyldig som billett til Harry Potter Studios, men at du allikevel må skrive ut og ta bekreftelsen med deg. Billetten kan ikke endres eller refunderes. Du kan komme til Harry Potter Studios som følger: Fra hotellet, gå til togstasjonen Euston Station i ca 10 minutter. Herfra kan du ta toget til Watford Junction Railway Station (ca 12 minutter tur, billett koster mellom £ 5- £ 8 per person) og deretter fortsetter du med buss til Warner Bros. Studios. Turen med buss koster ca £ 2.5 for en returbillett. Bussen har avgang omtrent hvert 20. minutt og turen tar ca 15 minutter.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • Transport mellom hotellet og Warner Bros. Studio
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende har tilgang til enkeltrom

Romkapasitet

Maks 1 person per enkeltrom
Maks 2 personer per dobbeltrom
Maks 3 personer per trippelrom

Barnerabatt

Opptil 2 barn under 16 år: Første barn forblir gratis når de deler med 2 fullt betalende voksne . Andre barn belastes 50% av voksenprisen når de deler med 2 fullt betalende voksne (på forespørsel). Spedbarn (under 2 år) belastet £ 5,25 per natt for barnesenger på forespørsel.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Parkering

Parkering er ikke tilgjengelig.

Internett

WiFi er gratis.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Billett til Harry Potter

Billetten kan ikke endres eller refunderes, og mottas 2-3 uker før avreise.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotellet ligger på sentrale Russel Square. Her er instruksjoner fra flyplassen:
Stansted: Ta toget til London Liverpool Street, herfra til Tottenham Hale, derfra ta Victoria linjen til Euston, her fra er det ca 9 minutter å gå til hotellet. Reisen fra flyplassen er ca 1 time.
Gatwick: Fra Gatwick Airport Station til London Victoria Station herfra ta Victoria linjen til Euston.
Reisen tar ca 1 time.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret