Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert
 • Aktivitet inkludert

Romantikk & båttur i Praha

 • Storbyferie
 • Praha
pris fra kr 2 459
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Overnatting på Hotel Don Giovanni Prague**** inkl. frokost, romantisk båttur for 2 og fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Molde, Harstad, Kristiansand eller Tromsø. Inkl. transport mellom hotell og flyplass. Pris er p.p. i rom for 2.

Oppdag hvor vakker Praha er fra vannet på en romantisk båttur, nyt den utsmykkede arkitekturen, og gå deg vill i den pittoreske gamlebyen. Denne østeuropeiske storbyen har beholdt sin individuelle sjarm og tilbyr spennende oppdagelser på hvert eneste hjørne: et hav av historiske bygninger, den mytiske Karlsbroen og gylne Praha slottet. Praha er en by å forelske seg i!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter på Hotel Don Giovanni Prague
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Praha fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Molde, Harstad, Kristiansand eller Tromsø
 • 1x romantisk båttur for 2 personer (dag 2)
 • Privat transport mellom flyplass og hotell

Hotel Don Giovanni Prague

 • Hotel
 • Praha, Tsjekkia
Hotel Don Giovanni

Dette sjarmerende hotellet med en lobby som ligner et teater er kun en 2-minutters spasertur fra Želivského metrostasjonen, og 9 km fra Praha slott og 6 km fra Karlsbroen. t. Det er 2 restauranter, samt en livlig bar på hotellet. Andre fasiliteter inkluderer spa med treningsstudio, dampbad og badstue, samt et forretningssenter og konferanseområder.

 • +7
Les mer
Doppelzimmer Hotel Don Giovanni

Klassisk dobbeltrom

2 personer | Rom

De moderne er elegant møblert, i tillegg har rommen gratis Wi-Fi, satellitt-TV, skrivebord, sittegrupper og minibar og eget bad med dusj eller badekar.

Romantiska tips

 • La romantikken florere i gullbyen! Nyt en vakker utsikt over byen og stig til toppen Petrin Hill, Prahas svar på Eiffeltårnet.
 • Opplev hjertet av Praha og gå langs Gamlebytorget og besøk det berømte landemerke Karlsbroen.
 • Vi anbefaler romantiske Wine O'Clock Shop i Praha. I dette intime miljøet og koselige atmosfæren kan du nyte en kulinarisk middag og edle dråper. Tips! Bestill bord i forveien for sikre deg plass.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 14:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne, 1 baby 0-2 og 1 barn per 3-17 per rom.

Barnerabatt

Barn 0-2 år bor gratis på hotellet og barn 0-1 betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 3-17 får en varierende rabatt på hotellpakken og betaler full pris på flyet.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis

Fasiliteter

Heis
Restauranter
Barer
Boblebad
Badstue

Parkering

Parkering er ikke tilgjengelig

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Beliggenhet

Hotellet er en 2-minutters spasertur fra Želivského metrostasjonen, og 9 km fra Praha slott og 6 km fra Karlsbroen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret