Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

4* all inclusive ferie på Costa Brava

Solreiser 7 eller 10 netter Tossa de Mar

per person fra kr 4 439
basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

7, 10 eller 14 netter i solfylte Costa Brava med all-inclusive. Fly t/r fra Barcelona fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Molde, Harstad, Kristiansand eller Tromsø og fly t/r mellom flyplass og hotell. Pris er p.p. i rom for 2.

Pakk badedrakten, solhatten og sandalene - det er på tide med en uforglemmelig solferie med familien! Tossa de Mar er en av de mest sjarmerende byene langs den katalanske kysten med en innbydende atmosfære og vakre strender. Bli med på en ferie full av sjarm, skjønnhet og total avslapning!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter på Tossa Beach Hotel eller Hotel Tossa Center
 • All-inclusive*
 • Fly t/r Barcelona fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Molde, Harstad, Kristiansand eller Tromsø.
 • Shuttletransport t/r mellom flyplassen og hotellet
Costa Brava med All-inclusive

Denne sommerferien venter solsikre Costa Brava, kjent for sine fine sandstrender og vidunderlige natur. Her bor du på et 4-stjerners hotell i den pittoreske byen Tossa de Mar, inkludert all-inclusive, slik at du kan lene deg tilbake og nyte ferien din. Tossa var en av de første stedene som fristet utenlandske besøkere til Costa Brava, lokket av det maleren Marc Chagall kalte ‘Blue Paradise’. I området finner du alt fra vakre sandstrender og herlige temperaturer til et majestetisk slott og murer som fra et eventyr. Glem alt hverdagsmaset under ferien i Costa Brava.

Tossa-Hotellene

(47 anmeldelser)
Hotel Tossa de Mar, Spania
Pool

På din ferie i Costa Brava, bare 250 meter fra stranden Playa Gran de Tossa, bor du i enten Hotel Tossa Beach Club og Hotel Tossa Center, idéelt for en vellykket ferie. Hotellene har en døgnåpen resepsjon, en restaurant med bufféservice, en snackbar, et internett-hjørne samt et lite, men koselig utendørsbasseng. Hotellene er nyrenoverte og perfekt for par som vil nyte en herlig og avslappende ferie på en av Costa Bravas vakreste steder- Tossa de Mar.

Les mer
Room

Dobbeltrom

4 personer | Rom

Du kommer til å bo i ett av hotellets 101 romslige rom, med plass til opptil 4 personer (pluss en baby). De største rommene har to dobbeltsenger. Rommene er utstyrt med aircondition, LCD-TV, telefon, et lite kjøleskap samt balkong eller terrasse og privat baderom med hårføner.

TravelBirds tips

 • På Mount Guardí finner du fyrtårnet Far de Tossa, som bortsett fra å være et interessant historiemuseum, har en bar med en fantastisk utsikt. Er du her i august kan du du få med deg en konsert, som holdes på varme kvelder i lyset fra fyrtårnet.
 • Gå ikke glipp av et besøk til koselige Vila Vella (gamlebyen) som er den eneste bevarte murbyen på den katalanske kysten.
 • Besøk den vakre naturparken Parque de El Montnegre. Vandre blant fortrollende daler, høye berg og vakre fossefall. Et must for deg som elsker grønt friluftsliv.
All-inclusive omfatter:

Måltider:
Frokost, lunsj og middag.

Drikke:
Lokal drikke (med eller uten alkohol) ved barer og i hotellrestauranten fra kl. 10:00 til 23:30.
Husets vin 1 glass per person (ikke flaske) ved måltider, øl og sangria.
Nasjonal brus, te, kaffe og vann fra kl. 10:00 til 23:30
Åpningstider:
Frokost: 07.45 - 10.00
Lunsj: 12.30 - 14.00
Middag: 19.00 - 21.00

Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt på EUR 0.99 per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 12:00

Utsjekking

Til kl. 10:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for rommet avhengig av reisedato og varighet, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom (3 voksne eller maks 2 voksne & 1 barn opptil 13 år).

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-13 år får rabatt på hotellet (avhengig av reisedato) og betaler full pris på flyet.
En. 3. voksen inkl. barn fra 14 år får 30% på hotellet og betaler full pris på fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.
En 3. voksen får rabatt på hotellet, og betaler full pris for flyet.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er tilgjengelig mot betaling.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Svømmebasseng

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Parkering

Parkering er tilgjengelig mot betaling.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Ditt hotell er ca. 150 meter fra stranden i Tossa de Mar, og ligger sentralt til for å utforske severdigheter i området. Transport er inkludert i tilbudet.