Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Fortryllende rundreise i Oman

Rundreise 8 netter Oman

per person fra kr 18 999
basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

La deg overraske av Oman på en 7 netters rundreise med frokost, utflukter og all transport. Pris er p.p. i rom for 2.

Drømmer du om en unik ferie? Bli kjent med Oman med en unik kombinasjon av vakker natur, en helt annen kultur og en magisk atmosfære? Under en minnerik tur tar vi deg med til høydepunktene i sultanatet. Hva med en natt i ørkenen, en reise gjennom spektakulære elvedaler og fjelltopper, sjarmerende fiskelandsbyer og storslåtte moskeer? Stol på oss: dette blir en fantastisk opplevelse!

Tilbudet inkluderer:
 • Reisen er totalt 7 netter i 4 hoteller (hvorav 1 natt i ørkencamp):
 • 4 netter i Ruwi Hotel i Muscat
 • 1 natt i Al Dayir Hotel in Nizwa
 • 1 natt i ørkencamp Sama Al Wasil by Desert Palam
 • 1 natt i Sur Plaza Hotel in Sur
 • + 2 netter på flyet
 • Fly t/r Oman fra Oslo Gardermoen
 • Frokost hver dag
 • 3x lunsj (på dag 3, 5 og 8)
 • 2x middag (på dag 6 og 7)
 • 1x utflukt i Al Batinah- regionen med guide (på dag 2)
 • 1x utflukt i Muscat + båttur med guide (på dag 3)
 • Drikkevann til utfluktene
 • Inngangspenger for utfluktene
 • All transport
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Ikke nevnte måltider
 • Personlige utgifter
 • Visum
Rundreise Oman

Det er få forunt å oppdage et så spennende og eksotisk land som Oman! Opplev omanernes gjestfrihet, shop tradisjonelle souvenirer i soukene, besøk fiskerlandsbyer og dra på utflukt til ørkenen hvor du sover en natt i en ørkenleir med en slående vakker stjernehimmel over deg. Ikke bare besøker du den livlige hovedstaden Muscat hvor turen går til den store moskeen, du drar også til den fruktbare Al Batinah-regionen med sine mange fort og festninger langs kysten. Besøket går videre til Wadi Bani Khalid, en frodig dal med klart, blått vann. I fiskerlandsbyen Sur har tiden stått stille og tradisjonsrike båter er fremdeles høyst aktive. Du får med deg dette og mye mer på reisen din.

 1. Dag 1: Ankomst i Muscat

  Vi starter denne turen i Muscat, hovedstaden i Oman. Du kommer sent på kvelden, så få deg en god natts søvn etter den lange reisen på ditt første hotell. Neste dag har du tid til å utforske byen. Det er én bygning du vil se umiddelbart: Sultan Qaboos Grand Mosque - den store moskeen i Oman. La denne imponerende marmorbygningen vente, fordi på dag 4 skal du på en utflukt som viser deg moskeen. Du kan også bruke dagen til å bare slappe av på hotellet. Ta med deg boken din til bassenget eller smak den arabiske maten på Al Fakhr. Etter enda en god natts søvn drar du videre til turens første utflukt. Deretter venter enda en god natts søvn, så er du klar for den første utflukt av turen dagen etter!

  Muscat International Airport -> Ruwi Hotel 38.2 km

  Ruwi Hotel Oman

  Hotel Muskat, Oman

  Dette hotellet ligger i det sentrale forretningsstrøket i Muscat. Hotellet har et utendørs svømmebasseng, squashbaner og et treningsstudio. I Ruwi Coffee Shop, kan du fråtse i internasjonal mat. Ekte smaker fra Midtøsten får du i Al Fakhr Bar og Restaurant. Det er regelmessige temakvelder, og du kan ofte nyte levende musikk mens du nipper til en cocktail.

  Rommene er innredet med tremøbler, minibar, telefon og eget bad. Det er air condition på rommene.

  Les mer
 2. Dag 2: Utflukt til Al Batinah

  Neste dag tar en engelsktalende guide deg med til Al Batinah-regionen, en fruktbar kyststripe som består av flere distrikter. Langs kysten går det en motorvei som knytter Muscat og Sohar. Over en strekning på 230 kilometer er det flere festninger, som en gang ble bygget for å beskytte handelsruten fra røvere. Et av disse fortene er Nakhal fort, som ble bygget i det 17. århundre. Den enorme festningen står på en høyde og har mottak- og lagerrom, kjøkken, fangehull og et militært kvartal. Tidlig på ettermiddagen står et besøk til Nakhal på programmet, og et besøk til fiskemarkedet i Barka. Etter lunsj (ikke inkludert i prisen) beundrer du de varme kildene i Ain Thowarah. Takket være trærne rundt kildene er dette en virkelig beroligende opplevelse Ta med badeklærne og nyt det varme vannet!

 3. Dag 3: Omvisning i Muscat

  På den siste dagen i hovedstaden oppdager du Muscat fra topp til tå. Du starter ved et landemerke: den store moskeen, som offisielt åpnet sine dører i 2001 og har plass til opptil 20.000 tilbedere. Tre inn i den store bønnehallen med vakre tak som er opplyst av ikke mindre enn 35 krystaller! Deretter fortsetter turen til Muttrah souk, et tradisjonelt arabisk marked. Den søte lukten av røkelse råder her og fører deg til boder som selger smykker, vevde kurver og treskjærte gjenstander. På programmet står også et besøk til Bait Al Zubair Museum og et 2-timer langt cruise langs kysten av Muscat. På denne turen er også lunsj på en lokal restaurant inkludert. Dette er en dag full av uforglemmelige inntrykk!

 4. Dag 4: Til Nizwa

  I dag bytter du ut Muscat for et nytt, spennende sted: Nizwa. På vei til denne byen gjøres det stopp i noen landsbyer. Første stopp er i Birkat Al Mauz, hvor du kan beundre et flertall gamle ruiner. Deretter går turen videre til den gamle byen Al Hamra og landsbyen Misfat, til du kommer til Jabal Shams. Dette er det høyeste fjellet av Hajjar-fjellene, hvor du når toppen med en 4x4 jeep. Når du har nådd toppen nyter du en fortryllende utsikt! Etter lunsj på en lokal restaurant kommer du til Nizwa, en historisk by i Oman. Besøk geitemarkedet der det selges geiter og kyr i tradisjonelle, omanske dishdashaer. Her er du også introdusert til det største fortet i sultanatet, som ble bygget i 1650. Ta en titt på det gamle fengselet, lagerrommet og de forskjellige rommene hvor bildene og videoene gi deg et bedre bilde av de turbulente periodene i omansk historie.

  Ruwi Hotel -> Al Diyar 173.9 km

  Al Diyar Hotel

  Hotel Nizwa, Oman

  Al Diyar Hotel ligger bare en 6-minutters kjøretur fra den historiske souken Nizwa. Hotellet har en restaurant, døgnåpen resepsjon og to flotte utendørs bassenger. Overnatting skjer i et av de moderne rommene med aircondition, flatskjerm-TV, safe, minibar og eget bad.

  Les mer
 5. Dag 5: Overnatting i ørkenen

  Vil du kjøpe noen suvenirer? I dag har du tid til å besøke souken i Nizwa, etter souken i Muttrah er den den viktigste souken i Oman. Hvis du virkelig ønsker å kjøpe et sølvsmykke, har du kommet til rett sted. Ekspertene sier at du her vil finne de beste sølvsmykkene i landet! Nå er det på tide å dra i retning av ørkenen, men det må du ikke gjøre uten å stoppe ved fortet Jabrin først. Dette befestede slottet kan dateres tilbake til det 17. århundre og er en perle som du ikke bør gå glipp av. Så kommer høydepunktet på denne turen: en natt i en ørkenleir. En 4x4 jeep tar deg til leiren i Wahiba Sands, hvor du tilbringer natten i enkle, men komfortable omgivelser. Bli kjent med kameler i sitt naturlige habitat, lær alt om livet til beduinene og kos deg med shee sha tobakk, også kalt hookah. Mens du nyter en ubeskrivelig vakker solnedgang, nyter du en tradisjonell arabisk middag. Når natten nærmer seg, kommer den magiske stjernehimmelen frem på en klar nattehimmel.

  Al Diyar -> Sama al Wasil Desert Camp 192.7 km

  Sama Al Wasil by Desert Palam

  Hotel Ash Sharqiyah North Governorate, Oman

  Unikt kan du definitivt kalle dette oppholdet, fordi du bor i ørkenen i Oman! Denne ørkenleiren er selvfølgelig fullt utstyrt. Her har du en restaurant hvor du kan sitte ned for middagsbuffé, et bordtennisbord og en salong hvor du kan slappe av. Du sover i ditt eget rom som inkluderer en sittegruppe, skrivebord og eget bad.

  Les mer
 6. Dag 6: Fra Wahiba Sands til Sur

  Etter en natt i Omani-ørkenen, blir du tatt med til Wadi Bani Khalid. Dette er en vakker dal som ligger i Sharqiyahregio. Her finner du klart blått vann, og hvis det er tid til overs, kan du også besøke grotter. Etter lunsj (ikke inkludert i prisen) fortsetter turen til Sur, som ligger i Omanbukten og ifølge legenden er det også fødestedet til Sinbad Sailor. Sur er en rendyrket fiskerlandsby hvor du kan beundre de tradisjonelle dhowene. En dhow er et buet skip som har beholdt den samme enkle strukturen siden begynnelsen. Fra Fort Sur har du en fantastisk utsikt over lagunen og Omanbukten. Du kan også vandre langs de mange historiske bygningene og la deg sjarmere av denne havnebyen. På slutten av dagen kan du nyte en middag på hotellet (inkludert) og sent på kvelden kan du selv gå til stranden for å se etter skilpadder (valgfri utflukt på 2 timer) for kr 150 per person. En unik opplevelse!

  Sama al Wasil Desert Camp -> Sur Plaza hotel 152.6 km

  Sur Plaza Hotel

  Sur Plaza Hotel

  Hotel Sur, Oman

  I dette hotellet kan du nyte den typiske omanske gjestfriheten. Ta plass i restauranten, hvor du kan nyte indisk, arabisk og kinesisk mat. I tillegg er det jevnlig live konserter som gjør atmosfæren hyggelige og velkommen. De komfortable rommene er fullt utstyrt. Du har et eget bad med dusj og toalett, aircondition, TV, minibar, te- og kaffefasiliteter og WiFi.

  Les mer
 7. Dag 7 & 8: Tilbake til Muscat og hjem

  Fikk du ikke sett alt du ønsket i Sur? Da kan du få med deg de siste høydepunktene i dag. Etterpå spiser du en lunsj i Wadi Shab Resort, som ligger høyt oppe på en ås. Ikke bare nyter du en god lunsj, men også en fortryllende utsikt over det klare blå vannet med de mystiske fjellene i bakgrunnen. Etter lunsj venter sjåføren som tar deg med tilbake til Muscat, hvor reisen går mot slutten. Her hviler du en natt før du drar hjem dagen etter. Se tilbake på en spennende reise, et sted som er forbeholdt de som leter etter en unik opplevelse.

  Sur Plaza hotel -> Ruwi Hotel 196.9 km

  Ruwi Hotel Oman

  Hotel Muskat, Oman

  Dette hotellet ligger i det sentrale forretningsstrøket i Muscat. Hotellet har et utendørs svømmebasseng, squashbaner og et treningsstudio. I Ruwi Coffee Shop, kan du fråtse i internasjonal mat. Ekte smaker fra Midtøsten får du i Al Fakhr Bar og Restaurant. Det er regelmessige temakvelder, og du kan ofte nyte levende musikk mens du nipper til en cocktail.

  Rommene er innredet med tremøbler, minibar, telefon og eget bad. Det er air condition på rommene.

  Les mer
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltrom er tilgjengelig.

Total reisetid

Denne reisen varer i totalt 8 netter, altså 9 dager. Du overnatter 7 netter i hoteller og 1 natt på flyet.

Hoteller

Reisen er totalt 7 netter i 4 hoteller (hvorav 1 natt er i ørkencamp):
4 netter i Ruwi Hotel i Muscat
1 natt i Al Dayir Hotel in Nizwa
1 natt i ørkencamp Sama Al Wasil by Desert Palam
1 natt i Sur Plaza Hotel in Sur
2 netter på flyet

Romkapasitet

Maks 1 person per enkeltrom
Maks 2 voksne og 1 barn tom 11 år per standardrom

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-5 år får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 6-11 år får 25% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Ruwi Hotel: gratis WiFi i fellesrom.
Al Diyar Hotel og Sur Plaza Hotel: gratis WiFi i hele hotellet.

Valuta

I Oman betaler du med omanske Rial. Minimanker er tilgjengelig de fleste steder, og du kan bruke et Visa eller Mastercard.

Kleskoder

Under oppholdet ditt i Oman må du kle deg i anstendige klær og følge kleskoden. Vi råder kvinner til å bruke heldekkende klær. Fysisk kontakt mellom menn og kvinner er heller ikke akseptert i det offentlige.

Klima

Oman har et varmt ørkenklima med høye temperaturer og lite regn. Temperaturene ligger på mellom 27 og 40 grader Celsius.

Reisegruppe

Dette er en individuell reise. Det betyr at du vil reise alene dersom du har bestilt for kun 1 person. Kun transport ved utflukter foregår i en gruppe på mellom 2 og 40 personer. Utfluktene er kun med kunder fra TravelBird og med en engelsktalende guide. Transporten er også med andre kunder enn kun TravelBird-kunder.

Pass- og visuminformasjon

Norske borgere må ha visum til Oman. Dette kan skaffes på flyplassen ved ankomst. Det koster OMR 5 for ti dager eller OMR 20 for 30 dager. Omans ambassade i Berlin kan gi nærmere opplysninger om innreise.
Passet ditt må også være gyldig i 6 mnd ved innreise til Oman.

Omani Embassy in Berlin, Germany
Adresse: Clayallee 82, 14195 Berlin, Germany
Tlf: (+49) 30 810 05 10
Email: botschaft-oman@t-online.de
Website: http://www.embassypages.com/missions/embassy11659/"

Helse-og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri og stivkrampe før du reiser til Oman. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Bestilling av rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon:
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 10:00 - 18:00 på engelsk