Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Fortryllende rundreise i Oman

 • Rundreise
 • Oman
pris fra kr 18 999
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

La deg overraske av Oman på en 7 netters rundreise med frokost, utflukter og all transport. Pris er p.p. i rom for 2.

Drømmer du om en unik ferie? Bli kjent med Oman med en unik kombinasjon av vakker natur, en helt annen kultur og en magisk atmosfære? Under en minnerik tur tar vi deg med til høydepunktene i sultanatet. Hva med en natt i ørkenen, en reise gjennom spektakulære elvedaler og fjelltopper, sjarmerende fiskelandsbyer og storslåtte moskeer? Stol på oss: dette blir en fantastisk opplevelse!

Tilbudet inkluderer:
 • Reisen er totalt 7 netter i 4 hoteller (hvorav 1 natt i ørkencamp):
 • 4 netter i Ruwi Hotel i Muscat
 • 1 natt i Al Dayir Hotel in Nizwa
 • 1 natt i ørkencamp Sama Al Wasil by Desert Palam
 • 1 natt i Sur Plaza Hotel in Sur
 • + 2 netter på flyet
 • Fly t/r Oman fra Oslo Gardermoen
 • Frokost hver dag
 • 3x lunsj (på dag 3, 5 og 8)
 • 2x middag (på dag 6 og 7)
 • 1x utflukt i Al Batinah- regionen med guide (på dag 2)
 • 1x utflukt i Muscat + båttur med guide (på dag 3)
 • Drikkevann til utfluktene
 • Inngangspenger for utfluktene
 • All transport
Rundreise Oman

Det er få forunt å oppdage et så spennende og eksotisk land som Oman! Opplev omanernes gjestfrihet, shop tradisjonelle souvenirer i soukene, besøk fiskerlandsbyer og dra på utflukt til ørkenen hvor du sover en natt i en ørkenleir med en slående vakker stjernehimmel over deg. Ikke bare besøker du den livlige hovedstaden Muscat hvor turen går til den store moskeen, du drar også til den fruktbare Al Batinah-regionen med sine mange fort og festninger langs kysten. Besøket går videre til Wadi Bani Khalid, en frodig dal med klart, blått vann. I fiskerlandsbyen Sur har tiden stått stille og tradisjonsrike båter er fremdeles høyst aktive. Du får med deg dette og mye mer på reisen din.

Reiserute

Dag 1: Ankomst i Muscat

Vi starter denne turen i Muscat, hovedstaden i Oman. Du kommer sent på kvelden, så få deg en god natts søvn etter den lange reisen på ditt første hotell. Neste dag har du tid til å utforske byen. Det er én bygning du vil se umiddelbart: Sultan Qaboos Grand Mosque - den store moskeen i Oman. La d… Les mer

Ruwi Hotel Oman

Dag 2: Utflukt til Al Batinah

Neste dag tar en engelsktalende guide deg med til Al Batinah-regionen, en fruktbar kyststripe som består av flere distrikter. Langs kysten går det en motorvei som knytter Muscat og Sohar. Over en strekning på 230 kilometer er det flere festninger, som en gang ble bygget for å beskytte handelsrut… Les mer

Dag 3: Omvisning i Muscat

På den siste dagen i hovedstaden oppdager du Muscat fra topp til tå. Du starter ved et landemerke: den store moskeen, som offisielt åpnet sine dører i 2001 og har plass til opptil 20.000 tilbedere. Tre inn i den store bønnehallen med vakre tak som er opplyst av ikke mindre enn 35 krystaller! Der… Les mer

Dag 4: Til Nizwa

I dag bytter du ut Muscat for et nytt, spennende sted: Nizwa. På vei til denne byen gjøres det stopp i noen landsbyer. Første stopp er i Birkat Al Mauz, hvor du kan beundre et flertall gamle ruiner. Deretter går turen videre til den gamle byen Al Hamra og landsbyen Misfat, til du kommer til Jaba… Les mer

Al Diyar Hotel

Dag 5: Overnatting i ørkenen

Vil du kjøpe noen suvenirer? I dag har du tid til å besøke souken i Nizwa, etter souken i Muttrah er den den viktigste souken i Oman. Hvis du virkelig ønsker å kjøpe et sølvsmykke, har du kommet til rett sted. Ekspertene sier at du her vil finne de beste sølvsmykkene i landet! Nå er det på tide … Les mer

Sama Al Wasil by Desert Palam

Dag 6: Fra Wahiba Sands til Sur

Etter en natt i Omani-ørkenen, blir du tatt med til Wadi Bani Khalid. Dette er en vakker dal som ligger i Sharqiyahregio. Her finner du klart blått vann, og hvis det er tid til overs, kan du også besøke grotter. Etter lunsj (ikke inkludert i prisen) fortsetter turen til Sur, som ligger i Omanbuk… Les mer

Sur Plaza Hotel

Dag 7 & 8: Tilbake til Muscat og hjem

Fikk du ikke sett alt du ønsket i Sur? Da kan du få med deg de siste høydepunktene i dag. Etterpå spiser du en lunsj i Wadi Shab Resort, som ligger høyt oppe på en ås. Ikke bare nyter du en god lunsj, men også en fortryllende utsikt over det klare blå vannet med de mystiske fjellene i bakgrunnen… Les mer

Ruwi Hotel Oman
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Ikke nevnte måltider
 • Personlige utgifter
 • Visum
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltrom er tilgjengelig.

Total reisetid

Denne reisen varer i totalt 8 netter, altså 9 dager. Du overnatter 7 netter i hoteller og 1 natt på flyet.

Hoteller

Reisen er totalt 7 netter i 4 hoteller (hvorav 1 natt er i ørkencamp):
4 netter i Ruwi Hotel i Muscat
1 natt i Al Dayir Hotel in Nizwa
1 natt i ørkencamp Sama Al Wasil by Desert Palam
1 natt i Sur Plaza Hotel in Sur
2 netter på flyet

Romkapasitet

Maks 1 person per enkeltrom
Maks 2 voksne og 1 barn tom 11 år per standardrom

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-5 år får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 6-11 år får 25% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Ruwi Hotel: gratis WiFi i fellesrom.
Al Diyar Hotel og Sur Plaza Hotel: gratis WiFi i hele hotellet.

Valuta

I Oman betaler du med omanske Rial. Minimanker er tilgjengelig de fleste steder, og du kan bruke et Visa eller Mastercard.

Kleskoder

Under oppholdet ditt i Oman må du kle deg i anstendige klær og følge kleskoden. Vi råder kvinner til å bruke heldekkende klær. Fysisk kontakt mellom menn og kvinner er heller ikke akseptert i det offentlige.

Klima

Oman har et varmt ørkenklima med høye temperaturer og lite regn. Temperaturene ligger på mellom 27 og 40 grader Celsius.

Reisegruppe

Dette er en individuell reise. Det betyr at du vil reise alene dersom du har bestilt for kun 1 person. Kun transport ved utflukter foregår i en gruppe på mellom 2 og 40 personer. Utfluktene er kun med kunder fra TravelBird og med en engelsktalende guide. Transporten er også med andre kunder enn kun TravelBird-kunder.

Pass- og visuminformasjon

Norske borgere må ha visum til Oman. Dette kan skaffes på flyplassen ved ankomst. Det koster OMR 5 for ti dager eller OMR 20 for 30 dager. Omans ambassade i Berlin kan gi nærmere opplysninger om innreise.
Passet ditt må også være gyldig i 6 mnd ved innreise til Oman.

Omani Embassy in Berlin, Germany
Adresse: Clayallee 82, 14195 Berlin, Germany
Tlf: (+49) 30 810 05 10
Email: botschaft-oman@t-online.de
Website: http://www.embassypages.com/missions/embassy11659/"

Helse-og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri og stivkrampe før du reiser til Oman. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Bestilling av rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon:
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 10:00 - 18:00 på engelsk

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret