Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

4-stjerners leilighet for hele familien på Mallorca

 • Solreiser
 • 7 eller 14 netter
 • Cala D'or
pris fra kr 7 399
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Unn deg og dine en herlig ferie på Mallorca: 7 eller 14 netter i egen leilighet på Apart Ona Village Cala d'Or inkl. fly t/r fra Oslo, Bergen eller Stavanger og transport t/r mellom hotell og flyplass. Pris er p.p. i rom for 2.

Nyt det turkise glitrende havet som skinner i solen, hvite sandstrender og en forfriskende sjøbris. La deg imponere av en vakker middelhavsnatur, trivelige gater og koselige kafeer! På denne reisen kan hele familien nyte livet under den spanske solen. Oppdag øyens mangfoldige aktivitetsmuligheter av vannsport, golf og vandreturer. Med din egen leilighet på flotte Aparthotel Ona Village Cala d'Or er du garantert et fritt og fantastisk opphold!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 14 netter i leilighet på Apart Ona Village Cala d'Or***
 • Fly t/ Mallorca fra Oslo, Bergen eller Stavanger
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • Full tilgang til hotellets basseng, boblebad, lekeplass og minigolf!
Cala d'Or

Cala d'Or ligger på Mallorcas sørøst kyst, i den lille byen Santanyi. Det vakre område her tilbyr en behagelig og avslappende strandferie i idylliske omgivelser og med massevis av frodig natur. Cala d'Or var opprinnelig hjemmet til fiskerne, i dag er det et populært feriested, men byen beholder fortsatt mye av sin endeløse, autentiske sjarm.

Aparthotel Ona Village Cala D'Or

 • Hotel
 • Cala D'or, Spania
Swimmingpool

Denne flotte eiendommen ligger bare 6 minutters gange fra stranden og ligger i Cala d'Or. El Arenal er 43 km unna. Felles fasiliteter inkluderer basseng, boblebad og minigolf. I tillegg finner du både bar og restaurant på eiendommen.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +2
Les mer
Værelse

Leilighet med 1 soverom

4 personer | Leilighet

Leiligheten er fullt møblert og utstyrt med egen balkong eller terrasse. En TV med satellittkanaler og DVD-spiller er tilgjengelig i enkelte enheter. Alle enheter har en kjøkkenkrok utstyrt med komfyr og mikrobølgeovn. En brødrister, kjøleskap og komfyrtopp er også tilgjengelig. Det er et privat bad med dusj eller badekar i hver enhet. Håndklær er inkludert.

Opplevelser i og rundt Palma de Mallorca

 • Ta en tur med det ikoniske veterantoget, som har kjørt mellom Palma de Mallorca og Sóller siden 1912. På den ca. 28 km lange turen kjører du gjennom gjennom 13 tuneller og broer, forbi appelsin og sitronhager langs fjellkjeden Sierra de Alfabia.
 • Reiser du med barn kan besøke badelandet Aqualand El Arenal som ligger noen få kilometer fra Palma. Her finner du morsomme vannsklier, en lekeplass for de minste og rikelig med vann aktiviteter!
 • Palmas store gotiske katedral, som også er kjent som Havets Katedral, er byens mest spektakulære bygning og absolutt verdt et besøk!
 • Når du er i byen kan du ta et besøk til det populære markedet Mercat De L’olivar, som byr på flere smakfulle, spanske delikatesser.
Været på Mallorca

Laveste og høyeste temperaturer på Mallorca:

Januar: 6°C - 14°C
Februar: 6°C - 15°C
Mars: 7°C - 16°C
April: 9°C - 18°C
Mai: 12°C - 21°C
Juni: 16°C - 25°C
Juli: 19°C - 29°C
August: 20°C - 29°C
September: 18°C - 26°C
Oktober: 14°C - 22°C
November: 10°C - 18°C
Desember: 8°C - 15°C

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 16:00 - 18:00

Utsjekking

Til kl. 09:00 - 10:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet, men kun for 1 flybilett.

Romkapasitet

Lelighet for 2 personer: Maks. 2 voksne
Lelighet for 4 personer: Maks. 4 voksne

Barnerabatt

Det er ingen barnerabatt.
En 3. eller 4. person bor gratis på hotellet.

Babyseng

Det er mulig å leie en babyseng for 9 € per dag. Vennligst ta kontakt med kundeservice.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er tilgjengelig mot et gebyr på 5 € per dag

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Parkering

Parkering er tilgjengelig.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon:
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 10:00 - 18:00 på engelsk

Beliggenhet

Fra flyplassen tar det ca 52 minutter å kjøre. Dere følger Ma 19 til Calle de les Roquisses/Carrer Sense Nom 160, deretter Carrer de la Bassa til Carrer Sense Nom 162.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret