Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Aktivitet inkludert

Ost og vin i Amsterdam

 • Opplevelse
 • Amsterdam
pris fra kr 2 629
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bo 2, 3 eller 4 netter på sentrale Hotel Cornelisz med frokost, ost og vinsmaking og Oslo Gardermoen, Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand eller Ålesund. Pris er p.p. i rom for 2.

Fin vin og fantastisk ost har lenge vært en viktig del av den nederlandske kulturen. Denne reisen lar deg bli kjent med den smakfulle kulturen og ikke minst Nederlands vakre hovedstad. Med sine idylliske murhus, koselige kafeer, romantiske kanaler og blomsterfylte broer garanterer lille-store Amsterdam en minnerik miniferie. I tillegg bor du på sentrale og stilfulle Hotel Cornelisz som ligger midt i Amsterdams vakreste område.

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter på Hotel Cornelisz
 • Frokost hver morgen
 • Ost og vinsmaking på dag 2
 • Fly t/r Amsterdam fra Oslo Gardermoen, Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand eller Ålesund
 • Hollands velkomstgave
Kanalbyen Amsterdam

Sammen med sine autentiske treklogger, tradisjonsrike vindmøller og fargerike tulipaner imponerer Amsterdam med sine 165 kanaler. Hopp på et av de mange kanalcruisene og seil mellom byens stemningsfulle gater. I 2013 feiret Amsterdams kanaler sin 400 års fødselsdag, så du kan tenke deg de spennende og historiske hemmelighetene kanalene forteller deg.

Hotel Cornelisz

 • Hotel
 • Amsterdam, Nederland
Hotel

Moderne Hotel Cornelisz ønsker sine gjester velkommen med en stilig nederlandsk design og en rolig beliggenhet i elegante Amsterdams museumkvarter. Hver morgen nyter du hotellfrokosten og trenger kun å gå en liten tur ut på gaten så står du allerede på Museumsplein og noen av Amsterdams store severdigheter som Rijksmuseum og Leidseplein. Resepsjonen er åpen døgnet rundt og gratis WiFi finner du i alle rom.

 • +1
Les mer
Superior twin room

Superior tvillingrom

2 personer | Rom

Rommene tilbyr moderne komfort og en fargerik innredning. Rommet er utrustet med dobbeltseng eller to enkeltsenger, skrivebord, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, safe, strykebrett samt privat bad med dusj og badeartikler. Det er til og med trippeltrom er tilgjengelige.

Nederlenderne kan å lage ost!

Bli kjent med Nederlands berømte ostekultur:

 • Nederland produserer en rekke fristende oster, de mest typiske og mest kjente er de harde eller semi-harde ostene, som for eksempel Gouda - rettmessig Hollands mest populære ost. Utover et bredt spektrum av goudatyper, produserer Nederland mange andre smakfulle oster som Geitenkaas (geitost) og den hullfylte Maasdammer, Boerenkaas (bondeost) og den rike Bleu de Graven. Gled deg til en osteopplevelse i verdensklasse!

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Rett utenfor dørstokken din!

Du bor nærme flere fantastiske severdigheter, du kan for eksempel begynne med et besøk til museumplein, hvor det flotte Rijksmuseet, det berømte Van Gogh museet og det moderne Stederlijk er samlet på et sted. Her kan du også få knipset et kjapt selfie foran det ikoniske IAmsterdam skiltet!

Shopping: Du bor nærme Amsterdams mest eksklusive shoppinggate, P.C. Hoofstraat, med luksusbutikker som Gucci, Armani, Louis Vuitton, Tiffany & Co og Chanel, bare for å nevne noen få!

Vår i Vondelpark! Dette er Amsterdams svar på Central Park. Parken ligger nærme hotellet og du befinner deg i et hav av fargerike tulipaner, store grønne trær og forfriskende fontener. Vist solen skinner, finnes det ikke noe bedre og mer romantisk piknik sted. I tillegg finnes det flere koselige barer inne i parken med full uteservering.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Turistskatt på 3 € per person per natt som betales på hotellet
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Romkapasitet

Dobbeltrom: minst og maks 2 personer
Trippelrom: minst og maks 3 personer

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn fra 2-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Gratis WiFi.

Parkering

Parkering er tilgjengelig mot betaling.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Man-Fre 17:00 - 21:00 på engelsk
Lør-Søn 09:00 - 17:00 på engelsk

Beliggenhet

Hotellet ligger sentralt plassert på P.C. Hooftstraat, 3 minutter fra Vondelpark og 5 minutters spasertur fra Leidseplein. Utenfor hotellet er det også gode kollektivtransport forbindelser, flere av trikkene går også til sentralstasjonen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret