Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Luksuriøs bytur til livlige Barcelona

 • Storbyferie
 • 4 netter
 • Barcelona
pris fra kr 7 149
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Stilfull byreise til Barcelona! Bo 2, 3, 4 eller 5 netter på 5-stjerners hotell i bydelen Eixample inkl. frokost, fly t/r fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Tromsø, Ålesund, Molde, Harstad/Narvik eller Haugesund og transport mellom flyplass og hotell. Pris er p.p. i rom for 2.

Lyst på en storbyreise med det lille ekstra? Nyt luksuslivet i Barcelona på et 5-stjerners hotell bygget i det som en gang var et pompøst palass. I denne livlige og kunstneriske byen finner du noe for alle - unn deg en storbyferie i sus og dus!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter i superior dobbeltrom på Hotel Claris Grand Luxe*****
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Barcelona fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Tromsø, Ålesund, Molde, Harstad/Narvik eller Haugesund
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Kulturell luksus på katalansk vis

Barcelona er mer enn bare en hovedstad. Det er også en verdenshovedstad for storbybesøkende! Her finner du endeløse monumenter og museer å beundre, en sjarmerende atmosfære, utallige tapasbarer, det fantastiske folkelivet på Las Ramblas og den umiddelbare nærheten til havet. På denne storbyferien mangler du ingenting!

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Hotel Claris 5* GL

 • Hotel
 • Barcelona, Spania
Rooftop

Dette luksushotellet er innredet i en kulturmerket bygning, et palass fra 1800-tallet som er smakfullt og kunstnerisk dekorert med ulike kunstverk. Her finner du 124 rom, to restauranter, et velværesenter og et utendørs svømmebasseng. I restauranten Mr. Kao tilbyr en unik kombinasjon av kinesisk og middelhavsmat på menyen. I hotellets andre restaurant kan du nyte typiske middelhavsretter og en vakker utsikt over byen. Rett utenfor hotellet ditt og du befinner deg i den livlige bydelen Eixample, et stenkast fra Passeig de Gràcia og eksklusiv shopping.

 • +4
Les mer
Room

Superior dobbeltrom

2 personer | Rom

Ditt superiorrom er sine fem stjerner vel verdt. Dobbeltrommet er cirka 18 kvadratmeter og elegant innredet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, et bad i marmor, en safe, en minibar og flatskjerm-TV. Gratis Wi-Fi er inkludert.

Gaudi og Picasso i Barcelona

Møt den moderne kunsten i Barcelona og la arkitekten Gaudi og kunstneren Picasso tilføre det der lille ekstra i byluksusen. Her kan du delta i en av de mange gruppeomvisningene, bussturer eller sightseeingturer som finnes, eller hvorfor ikke vandre rundt og utforske arkitekturen på egen hånd.

 • Gaudi - Begynn din kulturelle oppdagelsesferd gjennom et besøk til Casa Mila, ca 300 meter fra hotellet. Fortsett senere videre til en av Gaudis mest kjente mesterverk Casa Batlló som kun er seks minutters gange unna. Det neste høydepunktet på listen er Sagrada Familia, ta tunnelbanen til samme stasjon som tar deg et kvarter. Avslutt rundturen med et besøk i berømte Park Güell. Hit tar du deg enklest med tunnelbanen (ved Lesseps eller Vallacarca) eller taxi. Tips! Kjøp billetter hit i forveien for å ikke gå glipp av denne severdige arkitekturen.
 • Picasso - Følg i den berømte kunstnerens fotspor og oppdag hans favorittsteder, ulike kunstverk og kjente monumenter. Gå til kunstgalleriet Sala Pares i det gotiske kvartalet. Fortsett til Carrer Ferran og den lille gaten Carrer Avinyo, der Picasso malte berømte Las Senoritas Avinon. Bli inspirert og gå videre til Carrer de la Plata, der kunstneren hadde sitt første studio. På gatene i La Ribera, en av de eldste bydelene i byen, og avslutt turen med et besøk til Picasso-museet, et must for alle kunstelskere!
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt på 2,50€ (ca 25 kr) per person (fra 17 år) per natt som betales på stedet
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn under 2 år per rom.

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Internett

Gratis WiFi.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Fasiliteter

Restauranter
Utendørs svømmebasseng
Heis

Parkering

Offentlig parkering er tilgjengelig mot ca. 27 EUR per natt.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Hotellet ligger i Eixample. Transport mellom flyplass og hotell er inkludert.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret