Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Guidet rundreise i Colombia

 • Rundreise
 • 10 netter
 • Colombia
pris fra kr 17 189
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev en reise gjennom vakre Colombia på 9 eller 11 netter på forskjellige steder, med frokost, transport og utflukter. Pris er p.p. i rom for 2.

Få land har like mye å utforske som spennende Colombia! Kilometer med fantastiske strender, uberørt regnskog, de majestetiske Andesfjellene, Bogotás pulserende gater og idylliske kaffeplantasjer i høylandet - For ikke å snakke om colombianernes gjestfrihet og gode smil. Colombia er for deg som vil oppleve en destinasjon som fortryller og overrasker deg - forelsk deg i skjønne Colombia du også!

Tilbudet inkluderer:
 • (OBS! Merk at du kun drar til Santa Marta ved valg av 11 netters rundreise)
 • Velg 10 netter i kalenderen for reise på 9 netter, og 12 netter i kalender for 11 netter)
 • 2 netter på Hotel Muisca eller liknende i Bogotá
 • 2 netter på Reserva El Cairo eller liknende i Salento
 • 2 netter på Hotel Estelar Blue eller liknende i Medellin
 • 3 netter på Hotel 3 Banderas eller liknende i Cartagena
 • 2 netter på Del Mar Hotel eller liknende (ved rundreise 11 netter) i Santa Marta
 • + 1 natt på flyet
 • Frokost på alle hotellene
 • Byomvisning med guide i Bogotá
 • Byomvisning med guide i Medellín
 • Byomvisning med guide i Cartagena
 • Fly fra Oslo til Bogota og retur fra Cartagena til Oslo med Lufthansa eller KLM
 • Innenlandsfly fra Medellín til Cartagena på dag 7 med Avianca (for reisen på 9 netter)
 • Innenlandsfly fra Medellín til Santa Marta på dag 7 med Avianca (for reisen på 11 netter)
Ytterligere tilvalg
 • Vandretur til bydelen Montserrate (fra Bogotà
 • Cocora & Salento Tour (fra Salento)
 • Tayrona Tour (fra Santa Marta)
 • Majagua Tour (fra Cartagena)
Velkommen til Colombia

Colombia er de siste årene blitt mer og populært blant reisende som søker en unik og mangfoldig opplevelse. På 9 eller 11 netter, avhengig av om du ønsker to ekstra netter på stranden i Santa Marta, tar TravelBird deg med til høydepunktene i Colombia. De første 2 nettene tilbringer du i den spennende hovedstaden Bogotá, før reisen går videre til Salento i 2 netter for besøk til en idyllisk kaffeplantasje. I Medellin har du 2 netter på å oppdage Colombias neste største by, byen med evig vår, som stiger opp av en frodig dal. Velger du 9 netters reisen avslutter du eventyret i Colombia i Cartagena med 3 netter, hvor du opplever en riktig smeltedigel av en by. Vandre med åpen munn igjennom de brosteinsbelagte gatene i gamlebyen, ta en slurk av en cafe con leche på en trendy café eller bli fascinert av pulsen i forretningsdistriktet - dette blir 3 netter med eventyr!

Nedenfor ser du reiseruten for reisen på 11 netter. Velger du reisen på 9 netter er du ikke i Santa Marta, men reiser fra Medellin til Cartagena med en gang.

 1. Dag 1 & 2: Bogotá

  Velkommen til Colombia! Du lander i Bogotá, landets bankende hjerte. Her blir du møtt av din transport på flyplassen, som tar deg med til ditt første hotell, som ligger i det historiske nabolaget La Candelaria. Her oppdager du et potpourri av koloniale kirker, klostere og hus, moderne arkitektur og museum. På den andre dagen tar en guide deg med til alle høydepunkter i Bogotá: gjennom gamlebyen til Museo del Oro (ofte kalt Gullmuseet) og Museo Botero. I løpet av turen vil du få omfattende informasjon om historien til byen og dens viktigste monumenter. På dag 2 kan du også velge å legge til en halvdagsutflukt til bydelen Monserrate i Bogota til fots.

  El Dorado International Airport - Avenida Calle 26 -> Hotel Muisca - Calle 10 16.6 km

  Standaardkamer

  Hotel Muisca eller lignende

  • Hotel
  • Bogotá, Colombia
  Standaardkamer

  Hotel Muisca ligger i et sjarmerende mursteinshus i La Candelaria, det historiske sentrum av Bogotá. Hver morgen venter det deg en frokostbuffé, og om kvelden kan du få snacks og drinker i baren. Hotellet har også en terrasse og en badstue. Rommet er stilfullt innredet med parkett gulvvarme, et treskrivebord og et bad med badeprodukter

  Les mer
 2. Dag 3 & 4: Salento

  Colombia er den tredje største kaffeprodusenten i verden, og et besøk til kaffeeregionen er noe du ikke må gå glipp av. Du reiser med en turbuss til Salento (ca. 6,5 time) til en liten, søvning landsby by på toppen av en ås i 'Zona Cafetera'. Her bor du i en autentisk hacienda, omgitt av et hav av grønne kaffeplantasjer. Du bestemmer selv hvordan du bruker tiden her. Du kan velge å legge til en heldagsutflukt til Salento og Cocoradalen, hvor du vil lære alt om regionen og den svært populære, sorte nektaren. Ønsker du heller å slappe av i en hengekøye med en kopp sort gull i hånden mens du beundrer synet av den fantastiske naturen, er dette tiden for det!

  Hotel Muisca - Calle 10 -> Reserva El Cairo 297.6 km

  Reserva El Cairo eller lignende

  • Hotel
  • Salento, Colombia

  Denne tradisjonelle haciendaen er ditt hjem under oppholdet i nærheten av Salento. Selve bygningen er over 100 år gammel, og passer perfekt inn i landskapet. Du er omgitt av grønne fjell og tropisk regnskog. Her finner du en herlig oase av ro. Rommene er utstyrt med WiFi, bad og toalettsaker.

  Les mer
 3. Dag 5 & 6: Medellín

  På den femte dagen legger du den idylliske kaffeplantasjen bak deg for livlige Medellín, Colombias nest største metropol. Etter en bussreise på ca. 3-4 timer kommer du til hotellet. Her er det duket for en moderne by med imponerende kultur, arkitektur og en livlig atmosfære. Den neste dagen tar en guide deg med til det du bør få med deg i byen. Du besøker alle monumenter, men også mindre kjente steder. Et av høydepunktene er kabelbanen som binder hele byen sammen. På Plaza Buter-torget finner du skulpturer av Fernando Botero, en av de mest kjente kunstnerne i Colombia.

  Reserva El Cairo -> Hotel Estelar Blue 248.3 km

  Breakfast room

  Hotel Estelar Blue eller lignende

  • Hotel
  • Medellin, Colombia
  Breakfast room

  Hotel Estelar Blue ligger i distriktet El Poblado, og er en ideell base under ditt besøk i Medellin. Hotellet har en restaurant, terrasse og fitness. Rommene er ca 28 kvm og komfortabelt innredet. Du har et bad med hårføner og toalettsaker, minibar, TV og safe.

  Les mer
 4. Dag 7 & 8: Santa Marta

  På den syvende dagen blir du tatt med til flyplassen, hvor du setter deg på flyet til Santa Marta. Her tilbringer du 2 deilige netter i et vakkert paradis. Byen er omgitt av Det karibiske hav og Andesfjellene. Her kan både naturelskere og soldyrkere kose seg og finne en aktivitet de liker. Du kan dele inn dagene slik du vil. Det er også den perfekte basen å besøke Tayrona National Park. I denne parken finner du uberørt regnskog og en kystlinje krydret med idylliske bukter. Det er mulig å velge til en Tayrona Tour fra Santa Marta.

  Hotel Estelar Blue -> Del Mar Hotel 835.0 km

  Kamer

  Del Mar Hotel eller lignende

  • Hotel
  • Gaira, Colombia
  Kamer

  Del Mar Hotel ligger i feriebyen El Rodadero, nær stranden. Dette moderne og stilige hotellet tilbyr hver morgen en rikholdig frokostbuffé. Ditt komfortable rom har en flatskjerm-TV, kabel-TV, skrivebord, klimaanlegg og bad med dusj og gratis badeprodukter .

  Les mer
 5. Dag 9 - 12: Cartagena

  Til slutt drar du til det endelige målet for turen: Cartagena - en fargerik by og en av de vakreste byene i Sør-Amerika. Det er derfor ikke overraskende at Cartagena har en plass på UNESCOs verdensarvliste. Den første kvelden er du fri til å tilbringe akkurat som du vil. Få få med solnedgangen fra en restaurant i gamlebyen og ta inn den karibiske atmosfæren. Den neste dagen har du med deg guide på en byomvisning. Du vandrer gjennom de sjarmerende gatene, forbi fargerike bygninger og sjarmerende torg. Et besøk til Torre de Reloj, byens gamle klokketårn, er et sentralt punkt i byen, og her finner du også et mylder av restauranter og caféer. På den ellevte dagen kan du bli med på en utflukt til øya San Pedro de Majagua (på dag 8 for et opphold på 9 netter), eller nyte den siste dagen i Colombia. Neste morgen vil du reise hjem etter en spennende reise.

  Del Mar Hotel -> Hotel 3 Banderas 222.3 km

  Kamer

  Hotel 3 Banderas eller lignende

  • Hotel
  • Cartagena, Colombia
  Kamer

  Hotel 3 Banderas ligger i sentrum av Cartagena, bare 3 kvartaler fra Det karibiske hav. De tropiske fargene som er brukt i innredningen av hotellet ønsker deg velkommen til dette tropiske paradiset. Hotellet har en hage med et fossefall, to romslige terrasser og en takterrasse med utsikt over byen. Du overnatter i et komfortabelt rom som er utstyrt med aircondition, kabel-TV og bad.

  Les mer
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Andre måltider utenom frokost
 • Reiseforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen avhengig av reisedato-og varighet, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn tom 10 år per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Myntenhet

I Colombia betaler du med colombianske Peso. 1 NOK er 348 COP. Vekselkursen kan endre seg. Minibanker er vanlig og tilgjengelig i byene, og i store butikker og shoppingsentre tar de ofte kredittkort.

Innenlandsfly

På denne reisen er 1 innenlands flyvning fra Medellín til Cartagena (9 netter) eller Santa Marta (11 netter).

Transport

Ved all transport har du en guide med et navneskilt det står CATDMC på.

Reisegruppe

Dette er en individuell reise. Dersom du bestiller reisen for én person vil du reise alene, ikke i en gruppe.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Visum- og passinformasjon

Norske statsborgere trenger ikke visum for å besøke Colombia ved opphold i opptil 90 dager. Passet ditt må være gyldig i minst 6 mnd etter avreisedato fra Colombia. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Du kan også kontakte ambassaden i Oslo for mer informasjon:
Colombias Ambassade
Oscarsgt. 34
0258 Oslo
Tlf: 23 12 01 50

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste og polio, samt gulfeber før du reiser til Colombia. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon:
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 10:00 - 18:00 på engelsk

Reisens varighet

Du tilbringer totalt 9 netter på hotell, samt 1 natt på flyet - eller 11 netter på hotell + 1 natt på flyet. For 9 netters reisen velger du 10 netter i kalenderen, for 11 netters reisen velger du 12 netter i kalenderen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret