Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Eventyrlig sykkeltur fra Tyskland til Østerrike

Rundreise 5 netter Østerrike, Tyskland

per person fra kr 6 029
basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Sykle fra Tyskland til Østerrike! Bo 5 netter på hotell inkl. frokost, bagasjeservice fra hotell til hotell, og fly t/r Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Molde, Harstad, Kristiansand eller Tromsø. Pris er p.p. i rom for 2.

Unn deg den frie følelsen av å sykle gjennom åpne, grønne landskap. Bli med på et eventyr gjennom idylliske småbyer, forbi eventyrslott og historiske bygninger. Se landskapet forandre seg fra Tyskland til Østerrike. Fra spektakulær til storslått, det finnes ikke et kjedelig øyeblikk langs den vakre Donau elven. Med sykkelen kan du selv bestemme ditt eget tempo, dine egne pauser og spennende avstikkere langs veien.

Tilbudet inkluderer:
 • 5 netter på forskjellige hotell
 • Frokost hver morgen
 • Fly til Munchen og retur fra Wien fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Molde, Harstad, Kristiansand eller Tromsø
 • 45 minutters cruise i Passau
 • Bagasjetransport fra hotell til hotell til Wien (1 stk p.p. på opptil 20 kg og inkluderer forsikring opp til € 700, -.).
 • Togbilletter Linz - Grein (togbillett for sykkel må kjøpes på stedet).
 • Togbilletter Greifenstein - Wien (uten sykkel, dette må du kjøpe på stedet og koster ca € 3)
 • En flaske med vann
 • 1 billett til T-banen i Wien
 • Informasjon med sykkelkart og beskrivelse av turen
 • Leie av seteveske
 • OBS! Merk at tilbudet ikke inkluderer leie av sykler eller hjem, under bestillingen kan du legge til leie av sykler som tilvalg, hjelm kan du ta med eller kjøpe for 32 EUR på stedet
Ytterligere tilvalg
 • Togbillett fra München flyplass til Passau
 • Sykkelutleie
 • Valgfri 4x middag per person
Unik ferie

Donau viser veien gjennom naturskjønne områder og pittoreske landskap langs ukjente landsbyer, berømte landemerker og sjarmerende veikroer. Dette er en unik mulighet til å unne deg opplevelsesrik og stressfri sykkelferie. Mens du nyter de forandrende landskapene, fra by til by, har du full bagasjeservice som fører bagasjen din fra hotell til hotell.

 1. Dag 1: Ankomst i Passau

  I dag flyr du fra Oslo til München. Etter ankomst i München, tar du toget til byen, og herfra reiser du videre til pittoreske Passau!
  Passau er en historisk liten by, plassert midt i kryssingen av tre elver: Donau, Inn og Ilz. Ved innsjekking på hotellet, vil du få mer informasjon om sykkelturen og en detaljert beskrivelse av reisen. Vist du har valgt å leie sykkel, kan du hente den allerede i dag.
  Har du litt tid igjen av dagen, anbefaler vi å bli kjent med denne yndige, sør-tyske perlen. Spaser i Passaus vakre sentrum, opplev den hyggelige gamlebyen, besøk en av de mange kunstgalleriene og sett litt tid av til å se den italienske domkirken som er hjem til verdens største orgel. Merk at billetten fra sentralstasjonen i München til Passau er ikke inkludert, men kan legges til under bestillingen.

  Terass

  DORMERO Hotel Passaueller lignende

  (12 anmeldelser)
  Hotel Passau, Tyskland

  Hotellet ligger ca 10 minutters gange fra stranden. Dette 4-stjernershotellet tilbyr moderne rom i sentrum av Passau, mindre enn 60 meter fra Donau. Det tilbyr privat parkering, gratis Wi-Fi i alle områder og en solterrasse med bar og fantastisk utsikt over byen.

  Les mer
 2. Dag 2: Passau - Kramesau / Schlögen (ca 35/45 km sykling)

  Etter en god frokost på hotellet i Passau, er du klar for å begynne det store sykkeleventyret!
  Løs opp musklene, på med hjelm og solbriller, og så starter du på de svingete veiene langs vakre Donau.
  Før du vet ordet av det, har du krysset den tysk-østerrikske grensen.
  På veien kjører du forbi idylliske Engelszell, en by som virkelig fortjener et stopp. Her finner du tross alt det eneste trappistklosteret i Østerrike, Stift Engelszell. Det historiske trappistbryggeriet forteller en lang og spennende historie og du må selvfølgelig smake det lokale, tradisjonsrike brygget! Etter en god pause i Engelszell, fortsetter du videre til Kramesau eller Schlögen.

  DORMERO Hotel Passau -> Gasthof-Pension Luger - Radurlaub am Donauradweg 35.4 km

  Gasthof-Pension Lugereller lignende

  Hotel Rohrbach District, Østerrike

  Dette uformelle familiedrevne hotellet er omgitt av skog og ligger langs en sykkelstien som går parallelt med Donau. Det er 4 km fra Rannariedl herskapshus og 12 km fra Engelszell Abbey. Rommene har tremøbler, flatskjerm-TVer og kostnadsfri Wi-Fi.

  Les mer
 3. Dag 3: Kramesau/Schlögen - Linz (ca. 55/65 km sykling)

  Veien i dag er full av spenning og variasjon. Se hvordan landskapet forandrer seg totalt når du kommer nærmere byen Linz som ligger i øvre Østerrike.
  Linz er en historisk by som ligger midt i mellom Salzburg og Wien og i 2009, ble den kronet til Europas kulturhovedstad. Det spesielle med Lintz er den elegante blandingen av det gamle og det nye; en spasertur gjennom gamlebyen introduserer deg til praktfulle renessansebygninger med storslått antikk kunst, samtidig som byen er kjent for sin store moderne kunst kultur.
  La deg imponere av barokke bygninger, som det tidligere rådhuset, Altes Rathaus og den gamle katedralen Alter Dom, etterfulgt av et besøk til spektakulære Lentos, det moderne kunstmuseet med sin enorme samling.

  Gasthof-Pension Luger - Radurlaub am Donauradweg -> Hotel Schillerpark 51.4 km

  Hotel Schillerparkeller lignende

  Hotel Linz, Østerrike

  Dette moderne sentrumshotellet ligger en 2-minutters spasertur fra en trikkeholdeplass og en 13-minutters spasertur fra Landestheater Linz. De enkle rommene har gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, minibar og utsikt over parken eller gårdsplassen.

  Les mer
 4. Dag 4: Linz - Spitz (ca. 58 km sykling)

  I dag hopper du på toget med sykkelen som tar deg med videre til middelalderbyen Grein. Her bør du bruke tiden på å utforske og oppdage. Grein er hjem til Østerrikes eldste teater og det praktfulle Greinburg slottet fra 1488, som ser ut som om det er revet rett ut fra en eventyrbok.
  Etter Grein reiser du videre Strudengau, den ikoniske regionen som en gang var fryktet av sjøfolk.
  Du sykler gjennom pittoreske vingårder og grønne åser, og har alltid Donau ved din side.
  På ruten sykler du også forbi det berømte benediktinerklosteret Stift Melk. På slutten av dagen, når du hotellet i Spitz eller Mitterarnsdorf. Spitz er en typisk, liten, østerriksk markedsby med hyggelige puber, en trivelig hovedgate og historiske hus, som er selvfølgelig omgitt av frisk og frodig natur.

  Hotel Schillerpark -> Gasthof zur Wachau 115.5 km

  hotel

  Gasthof zur Wachaueller lignende

  Hotel Krems-Land District, Østerrike

  Rent og pent hotell med innendørs basseng, sauna og solterasse. Hotellrommene er innredet i behagelige farger og du finner bord lekeplass og bordtennis på eiendommen. Perfekt for å koble av etter lang dag på sykkelen.

  Les mer
 5. Dag 5 & 6: Spitz - Greifenstein - Wenen (ca. 68 km sykling)

  Nå er målstreken i sikte! Men før det er det fortsatt mye å glede seg til! Du sykler du gjennom den 1000 år gamle byen, Krems, en tradisjonsrik by med 23000 innbyggere og en av Europas vakreste elvehavner.
  Etter Krems går veien videre til Greifenstein. Her leverer du tilbake sykkelen, og hopper på toget videre til Østerrikes vakre hovedstad, Wien.
  Wien inviterer til et storslått storbybesøk. Du kan spasere langs praktfulle palasser som Schönbrunn eller Habsburgerne, romantiske og barokke hager, åpne boulevarder og koselige kafeer (med verdens beste kaker!)
  Wien er musikkens by, og den kunstneriske og intellektuelle arven ble formet av dens tidligere beboere som inkluderer Mozart, Beethoven og Sigmund Freud. Kulturbyen ligger i landets Øst ved Donau og har mer enn 100 museer.
  Etter en herlig natt i Wien, flyr du tilbake til Oslo med ditt aller beste skrytesmil, som sier at du nettopp har syklet fra Tyskland til Østerrike!

  Gasthof zur Wachau -> Hotel NH Danube City 93.2 km

  hotel

  NH Danube Cityeller lignende

  Hotel Wien, Østerrike

  Dette moderne hotellet ligger en 4-minutters spasertur fra Vienna International Centre, en 5-minutters spasertur fra metrostasjonen Alte Donau og 6 km fra Stephansdom, den gotiske katedralen. De avslappede rommene har gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV og te- og kaffemaskiner. Noen av rommene har utsikt over elven Donau.

  Les mer
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Togbillett fra München flyplass til Passau (kan legges til ved bestilling)
 • Sykkelutleie og hjelm - Sykkelutleie inkluderer forsikring, men ikke hjelm
 • Eventuelle fergestrekninger på veien (ca € 3, - per person)
 • Togbillett for sykkel Greifenstein - Wien (ca € 3 - per person)
 • Hjelm kan kjøpes for 32 EUR eller tas med
 • Innsjekket bagasje er ikke inkludert. Vennligst kontakt vår kundeservice eller flyselskapet direkte for å bestille bagasje.
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Informasjon og kart

Du vil motta kart, veibeskrivelse og all nødvendig informasjon ved ankomst på ditt første hotell.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 2 barn t.o.m 15 år per dobbeltrom

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn opptil 2-5 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 6-11 år får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 12-15 år får 20% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Denne reisen er desverre ikke egnet for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Internett er tilgjengelig på noen av hotellene

Reisedokumenter

Under turen vil du overnatte på 5 forskjellige hoteller. Den nøyaktige ruten over hvor du vil bo, vil du bli sendt senest to uker før avreise

Parkering

Parkering er gratis.

E-bike

Vil du leie en E-bike? Vennligst kontakt vår kundeservice.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Innsjekket bagasje

Innsjekket bagasje er ikke inkludert. Vennligst kontakt vår kundeservice eller flyselskapet direkte for å bestille bagasje.