Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert

Storbyhelg i historiske Krakow

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 netter
 • Kraków
6 Vurderinger
pris fra kr 769
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bli med til sjarmerende Krakow og unn deg 2-5 netter på Hotel Yarden med daglig frokost og fly t/r!

De idylliske brosteinsgatene i Krakow ønsker velkommen til helg med koselige kafeer, polske delikatesser og beundringsverdig arkitektur. Vi lover at byens vakre bygninger, brede utvalg av mat og trivelige atmosfære vil fortrylle deg. Du kan også benytte anledningen til å besøke Auschwitz eller de verdensberømte saltgruvene i Wieliczka.

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter i dobbeltrom Hotel Yarden
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport mellom hotell og flyplass
Ytterligere tilvalg
 • Utflukt til saltminene
 • Utflukt til Auschwitz
Praktfulle Krakow

I de siste årene har Krakow blitt et populært reisemål, og det er ikke uten grunn! Byen er perfekt for en romantisk vårreise med uteserveringer langs de fargerike husene og de levende blomstene som pryder det pittoreske bybildet. Selv på sommeren er byen helt herlig og tilbyr lange turer langs de gamle bymurene, når skumringen tar over er på tide å sette seg ned for en smakfull middag på en av de mange utendørs kafeene. Krakow er kjent som en av Sentral-Europas vakreste byer - en tur her kan ikke være feil!

Hotel Yarden

 • Hotel
 • Kraków, Polen
Breakfast room

Hotel Yarden er et sjarmerende hotel beliggende i hjertet av Krakow. Det har en varm og innbydende atmosfære og moderne, komfortable gjesterom. Det er ideelt for deg som vil utforske byen. I bakgården har hotellet en nydelig hage hvor du kan trekke deg tilbake med en kopp te etter en lang dag i byen.

 • +4
Les mer
Hotel Yarden, room

Dobbeltrom

Du sover godt på et komfortabelt dobbeltrom på Hotel Yarden. Hotellet råder over 48 rom som alle holder høy standard og er utstyrt med alle de fasilitetene du behøver for å få et flott opphold. På rommet finner du blant annet en garderobe, skrivepult, flatskjerm-TV med internasjonale kanaler og telefon. Rommet har eget bad med dusj og toalettartikler. Det er også anledning til å lage seg en kopp kaffe eller te på rommet.

TravelBirds tips

Det er mye å gjøre på storbyferie i Krakow, gå ikke glipp av disse små tipsene:

 • Vandre rundt i Den jødiske bydelen, som nå er full av nye restauranter og barer.
 • For en nydelig solnedgang anbefaler vi en rusletur ved Vistula-elven til slottet.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Utflukt til Auschwitz & saltgruvene i Wieliczka

Legg til en av disse historiske og lærerike utfluktene: Begge turene foregår på reisens 2. dag.

- Utflukt til den største konsentrasjonsleiren, Auschwitz:
Få en guidet omvisning i leiren med en engelsktalende guide. Du kan også besøke Auschwitz Memorial Museum. Auschwitz er det tyske navnet på den polske byen Oświęcim og en fellesbetegnelse på tre konsentrasjons- og tilintetgjørelsesleirer samt 30 små leirer. Auschwitz 1 var den største tyske, nasjonalsosialistiske utryddelsesleiren under andre verdenskrig og selve symbolet for nasjonalsosialistenes holocaust. Den inkluderte omvisningen er guidet og går til Auschwitz 1 og Birkenau. Dette er en sterk opplevelse, men et besøk som anbefales.

- Ekskursjon til saltgruven i Wieliczka:
Opplev en av verdens eldste saltgruver som har vært i drift siden 1200-tallet! Gruvene ligger litt utenfor Krakow i byen Wieliczka. I 1978 ble saltgruven i Wieliczka en av de første tolv verdensarvsteder på UNESCOs nyetablerte World Heritage Site. Bli med til området med buss til / fra hotellet og en engelsktalende guide vil vise vei.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet, men kun for 1 flybillett

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn per rom (0-3) per rom

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-3 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 4-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.

Internett

Gratis WiFi på hotellet.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Beliggenhet

Hotel Yarden har en flott beliggenhet sentralt i Krakow, med gangavstand til gamlebyen og de fleste av byens severdigheter.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret