Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Fransk herregårdsliv på Chateau les Merles****

 • Solreiser
 • Mouleydier
pris fra kr 8 979
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Herrgårdsferie i Frankrike: 3 eller 7 netter på Chateau les Merles**** inkl. frokost, champagne ved ankomst, en to-retters middag, leiebil og fly t/r fra Oslo, Bergen, Trondheim eller Stavanger. Pris er p.p. i rom for to.

Tre inn den franske drømmen med herskapshus og landlige omgivelser -. Litt utenfor Bordeaux venter staselige Chateau les Merles med all sin prakt. Her kan du nyte en ekte herregårdsferie med champagne og romantiske middager i pittoreske tilværelser. Bo som kongelige på din neste ferie!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 eller 7 netter på Chateau les Merles
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Bordeaux fra Oslo, Bergen, Trondheim eller Stavanger
 • Champagne ved ankomst
 • 1x to-retters middag per person
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Parkering på hotellet
Herregård og champagne

Litt over en times kjøretur fra Bordeaux, på franske landeveier, vil du finne det historiske og karakteristiske herregårdshotellet, Chateau les Merles. Kjøreturen fra flyplassen til herskapshuset tilbyr en fantastisk utsikt over det franske bondelandskapet. Fra de idylliske, svingete veiene passerer du rustikke gårder, grønne skoger og frodige vinmarker.
Ved ankomst på herskapshuset blir du møtt med edle dråper av boblende champagne.

Château les Merles

 • Hotel
 • Mouleydier, Frankrike
Hôtel

Denne vakre herregården er en kort og hyggelig kjøretur utenfor Bordeaux, et stykke innover i landet. Området er preget av grønne enger og boligen er utstyrt med et stort svømmebasseng og en autentisk restauran, hvor en to-retters middag på huset venter deg. Du blir mottatt i den romslige lobbyen med Champagne før det er på tide å slå opp de store portene til ditt imponerende rom. Hotellet har gratis WiFi. Nyt ferien på klassiske Chateau les Merles!

Les mer
Chambre

Standard dobbeltrom

Du bor i et vakkert og romslig dobbeltrom i klassisk fransk herregårdsstil. Rommene er utstyrt med komfortable senger, TV, sittegruppe for sosiale anledninger samt et eget bad med dusj, toalett og hårføner.

TravelBird Tips!

Dette er den perfekte ferien å nyte med din favorittperson!

 • Dra nytte av områdets store gastronomikultur! I tillegg til tilbudets middag kan du besøke de nærliggende topprestaurantene med spesialiteter som fransk andebryst, porcini sopp og mye mer av landets mest smakfulle delikatesser.
 • Området er rikt på historiske grotter- benytt anledningen til å besøke Lascaux II, en kraftig hule fylt med unike utskjæringer. Hulen er omtrent 40 minutters kjøring fra hotellet. Du kan spørre hotellets hyggelige ansatte for veibeskrivelse.
 • Vi anbefaler et kulturbesøk til historiske Mill Rouzique som ligger nærme hotellet, her kan du lære om områdets rike tradisjoner og delta i forskjellige, spennende verksteder.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt (vanligvis mellom ca 20-40 kr per person per natt som betales på plassen)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

På hotellet kan du ta med kjæledyr for 20 euro per natt.

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon:
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 10:00 - 18:00 på engelsk

Beliggenhet

Hotellet ligger ca 1,5 timers kjøretur fra Bordeaux samt 1,5h fra flyplassen i Bordeaux. Leiebilen er utstyrt med GPS, skriv inn hotellets adresse og kjør!

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret