Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Se vakre Irland fra sykkelsetet

Rundreise 5 netter Irland

per person fra kr 9 409
basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Sykkelferie på den grønne øya: Tilbring 5 netter på forskjellige hoteller i Irland inkl. frokost, sykelleie, bagasjetransport mellom destinasjonene, bussbillett til og fra første hotell og fly. Pris er p.p. i rom for 2.

Eventyrlige slott, bølgende grønne bakker, glitrende bukter, sjarmerende landsbyer og autentisk irsk stemning – alt dette og mye mer venter deg på denne spennende sykkelferien i det nordlige Irland! Selv om ruten allerede er planlagt for deg, bestemmer du selv tempoet, samt hva du vil se underveis. Så ta på deg sykkelklærne, spenn på hjelmen og gled deg til noen skjønne dager i det irske landskapet!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter på The Water's Edge Bed & Breakfast i Donegal (den første og den siste natten)
 • 1 natt på Seawinds Bed & Breakfast i Killybegs
 • 1 natt på Millstone Bed & Breakfast i Glencolmcille
 • 1 natt på Lisdanar House i Glenties
 • Frokost på alle Bed & Breakfasts
 • Fly t/r Dublin fra Oslo Gardermoen, Bergen, Stavanger eller Trondheim
 • Sykkelleie fra dag 2 til 5 (sykkel med 24 gir, mulighet for å oppgradere til elsykkel)
 • Returbillett med buss mellom Dublin og Donegal
 • Bagasjetransport mellom destinasjonene
 1. Dag 1: Donegal

  Etter en kort flytur lander du på Dublin flyplass. Herfra bruker du din tilsendte bussbillett til å komme til Donegal, og så venter det deg en kjøretur på ca. 3½ time. Under turen kan du nyte utsikten til noe av det du kan se frem til å skulle utforske de neste dagene: Små irske landsbyer, grønne bakker, historiske borgruiner og idylliske landskaber! Gå på oppdagelse i alt fra surfestrender til stenbakker og sjarmerende landsbyer. Ved ankomsten til Donegal har du resten av dagen til fri disposisjon, og vi kan anbefale å gå en tur i byens historiske sentrum, hvor du bl.a. kan se et slott fra det 15. århundre og ruinene av et kloster. Her er rikelig med tradisjonelle puber og hyggelige caféer å velge imellom, så du kan sette ferien i gang med en pint Guinness og et godt måltid fish'n'chips.

  The Water's Edge Bed & Breakfast (eller liknende) -klikk her for mer informasjon

  Hotel Donegal, Irland

  Det hyggelige The Water's Edge Bed & Breakfast er innredet i et gammelt herskapshus nær Donegals historiske kloster, og på sør- og vestsiden er det utsikt til Donegal-bukten. Du har ca. 600 meter til byens sentrum, og det serveres frokost hver morgen i den lille frokoststue. Ditt rom er innredet med dobbeltseng, TV, te- og kaffefasiliteter samt eget bad med dusj.

  Les mer
 2. Dag 2: Killybegs

  I dag starter din sykkelferie for alvor, og første etappe på ca. 38 km går mot Killybegs. Den første del av turen tar deg forbi maleriske bukter og viker, og gjør du et stopp på den lille halvøya St. John's Point, kan du skue ut over begge sider av Det Atlantiske hav. Underveis kommer du også forbi ruinene av Rahan Castle og kirken Killaghtee fra det 12. århundre, hvor du finner et av verdens eldste keltiske kors, Killaghtee Cross. Du fortsetter mot vest til du når den lille fiskerbyen Killybegs, hvor en stor del av Irlands fisk hives i land hver dag. Du har 1 natt i Killybegs.

  Hotel

  Seawinds Bed & Breakfast (eller liknende) - klikk her for mer informasjon

  Hotel County Donegal, Irland

  I Killybegs ligger det lille Seawinds Bed & Breakfast, som har utsikt til fiskerhavnen. Herfra kan du gå til byens puber og butikker, og det serveres irsk frokost om morgenen. Ditt rom er utstyrt med dobbeltseng, TV, te- og kaffefasiliteter, WiFi og privat bad med dusj.

  Les mer
 3. Dag 3: Glencolmcille

  I dag skal du videre mot vest, og du kan se frem til en utsikt, som blir skjønnere og skjønnere for hver kilometer. Tårnhøye klipper, gylne sandstrender og dramatiske klippehalvøyer utgjør dagens landskap. Hold inn ved klippen Sliabh Liag, som er en av Irlands flotteste naturskatter. Når du om kvelden ankommer til Glencolmcille, har du tilbakelagt omkring 47 km, og kan nå se frem til en kveld med historie, levende gælisk kultur, tradisjonell musikk og naturskjønne omgivelser!

  Millstone Bed & Breakfast (eller liknende) - klikk her for mer informasjon

  Hotel County Donegal, Irland

  I Glencolmcilles bakker finner du det lille Millstone Bed & Breakfast, hvor du skal tilbringe natten. Det er sørget for frokost, og du kan slappe av om kvelden i TV-stuen. Ditt enkle rom er utstyrt med en dobbeltseng samt eget bad med dusj.

  Les mer
 4. Dag 4: Glenties

  I dag kan du se frem til å oppleve det autentiske Irland. På veien mot Glenties kommer du forbi det forlatte fiskeriet i landsbyen Port, og heretter går sykkelturen gjennom et av de minst befolkede områdene i Irland. Kjør ned gjennom den imponerende Granny Valley mot Maghera, hvor du kan tilbringe noe tid på den uberørte stranden, utforske de spennende huler og se Assarancagh-fossen. Heretter sykler du gjennom den historiske byen Ardara, hvor du kan kjøpe tradisjonelle tweedtekstiler og irsk strikk, før du når frem til den lille byen Glenties.

  Lisdanar House (eller liknende) - klikk her for mer informasjon

  Hotel County Donegal, Irland

  Det sjarmerende Lisdanar House ligger i gåavstand til Glenties mange puber, så du får helt sikkert en hyggelig aften! Det serveres frokost neste morgen, og ditt rom har en dobbeltseng, TV og privat bad med dusj, og du får også en liten velkomstgave.

  Les mer
 5. Dag 5 & 6: Donegal

  Du er nådd frem til feriens siste etappe på ca. 34 km, som tar deg tilbake mot Donegal. Fra Glenties beveger du deg ut i oppadgående terreng, og på toppen av bakken blir du belønnet med en formidabel utsikt over Donegal-bukten med sine mange viker og øyer. Du sykler heretter gjennom landsbyen Mountcharles mot Donegal, hvor ditt eventyr begynte. Har du litt energi til overs? Da kan du velge å sykle ut til vakre Lough Eske, som ligger ca. 6 km fra byen.

  På dag 6 går turen hjem igjen til Norge, og du tar buss tilbake til Dublin tidlig om morgenen for å rekke flyet ditt.

  The Water's Edge Bed & Breakfast (eller liknende) -klikk her for mer informasjon

  Hotel Donegal, Irland

  Det hyggelige The Water's Edge Bed & Breakfast er innredet i et gammelt herskapshus nær Donegals historiske kloster, og på sør- og vestsiden er det utsikt til Donegal-bukten. Du har ca. 600 meter til byens sentrum, og det serveres frokost hver morgen i den lille frokoststue. Ditt rom er innredet med dobbeltseng, TV, te- og kaffefasiliteter samt eget bad med dusj.

  Les mer
Du bor på Bed & Breakfast på reisen din:

Etter en lang dag på sykkelen er det selvfølgelig deilig å kunne hvile bena og få en god natts søvn, og du bor på spesielt utvalgte Bed & Breakfasts. Disse er ofte drevet av et ektepar eller en familie, og dette sørger for en hyggelig og hjemmekoselig atmosfære. Alle rom har eget bad, og hver morgen får du servert en solid, irsk frokost, så du er klar til dagens rute. Hvis de nevnte Bed & Breakfasts er fullbooket under ditt opphold, vil du bli innkvartert på et Bed & Breakfast av samme standard i nærheten. Senest 4 uker innen avreise mottar du den endelige listen over din innkvartering under reisen.

Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Elsykkel kan legges til i bestillingen
 • Lunsj og middag
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er tilgjengelig gratis eller mot betaling (avhengig av overnattingsstedet).

Sykkelruten

Denne sykkelferien er en individuell tur uten guide. Du mottar en bok med anbefalte ruter, som leder deg fra hotell til hotell. Deretter låner du en GPS per bestilling, hvor rutene er lagt inn.

El-sykkelleie

Fra dag 2 til 5 låner du en sykkel med 24 gir. Vil du heller leie en elsykkel? Så kan du angi dette ved bestilling.

Bussbillett mellom Dublin og Donegal

Du mottar din returbillett til bussen mellom Dublin flyplass og Donegal (stopp: Abbey Hotel) via e-mail innen 30 dager innen avreise fra vår partner.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk