• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Oppdag Kinas sør-vestlige hemmeligheter

Rundreise 13 netter Kina

per person fra kr 16 649
basert på 2 personer

Unn deg eventyret å oppdage hovedstaden i Sichuan og skattene i Yunnan-provinsen. Du bor på komfortable hoteller med frokost. Reisen inkluderer også 3 utflukter med engelsktalende guide, alle mini-buss overføringer, fly t/r fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Tromsø, eller Ålesund til Chengdu, innenriksfly i Kina og tog. Pris er p.p. i rom for 2.

Bli med på en spektakulær rundreise i det sørvestlige Kina. Opplev det unike landskapet av fantastiske fjell, fargerike blomster og himmelske innsjøer. Besøk tradisjonsrike landsbyer som tilbyr vidunderlige, kulturelle opplevelser. Oppdag glitrende templer og historiske severdigheter langs veien. Denne rundreisen garanterer et eventyr for livet! Les videre for fullt program:

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter på Skytel Hotel Chengdu (eller lignende) i Chengdu
 • 1 natt på Yunman Hotel Kunming Donghua Branch (eller lignende) i Kunming
 • 1 natt i 4-manns sovelugar på toget fra Kunming til Dali
 • 2 netter på Landscape Hotel (eller lignende) til Dali
 • 3 netter på Lijiang Sheepherder Hotel (eller lignende) i Lijiang
 • 2 netter på E-aptering Boutique Hotel Shangri-La (eller lignende) i Shangri-La
 • 1 natt på flyet
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Tromsø, eller Ålesund
 • Utflukt med engelsktalende guide og transport:
 • Rundtur i Chengdu (dag 2),
 • Rundtur i Dali og De Tre Pagoders Tempel (Dag 5),
 • Utflukt til Songzanlin klosteret og den gamle bydelen i Shangri-La (Dag 11)
 • Transport mellom alle destinasjoner (i shuttlebus med andre reisende fra TravelBird)
 • Reise med nattoget fra Kunming til Dali på dag 4 og Dali til Lijiang på dag 7
 • Innenriksfly fra Chengdu (CTU) til Kunming (KMG) på dag 3 og Shangri-La (DIG) til Chengdu (CTU) på dag 12
Ytterligere tilvalg
 • Leshan Great Buddha
 • Stone Forest
 • Lashi Lake tour
 • Jade Dragon Snow Mountain
 1. Dag 1 & 2: Chengdu

  Velkommen til Kina. I dag ankommer du Chengdu flyplass, hovedstaden i Sichuan-provinsen! Her vil du bli møtt av sjåføren som vil kjøre deg til ditt første hotell.
  Her kan du bruke resten av dagen til å slappe av, glede deg over de kommende dagene og kjenne på de gode sommerfuglene som tar over magen. Imorgen er det allerede klart å begynne ditt kinesiske eventyr med rik kultur og fargerike tradisjoner.

  Dag 2 starter med frokost, etterfulgt av en 3-timers rundreise i byen Chengdu, som har kallenavnet fra den tropiske blomsten, Hibiskus. Hibiskus vokser nemlig vilt i byen, og Chengdu er kjent som "City of Hibiscus". Din engelsktalende guiden henter deg på hotellet og du vil begynne med å besøke det vakre tempelet, Wuhou, som ble bygget i det sjette århundre.
  Deretter fortsetter utflukten til en av de eldste gatene i byen, Jinli Street, som dateres tilbake til Qin-dynastiet (221-206 f.Kr.). Denne gågaten, som er omgitt av tradisjonell arkitektur, har gjenvunnet sin herlige sjarm takket være en restaurering i 2004.
  Etter utflukten kan du bruke resten av dagen til å oppdage det spennende området på egenhånd, eller du kan velge å bestille en ekstra utflukt til den praktfulle Leshan Buddha. (mot en avgift)

  Skytel Hotel

  Skytel Hotel Chengdueller lignende

  Hotel Chengdu, Kina

  Dette moderne og stilige hotellet på 16.000 m² ligger ca 45 minutters kjøring fra Chengdu Airport (avhengig av trafikk) og 15 minutters kjøring fra attraksjonene i byen, for eksempel Jilin Street og Wuhou Temple. Dobbeltrommene har en TV med kabel- og satellittkanaler, klimaanlegg, minibar, et lite kjøleskap og eget bad med dusj, hårføner og badekåpe.

  Les mer
 2. Dag 3 & 4: Kunming

  På dag 3 venter det nye eventyr. Etter en god frokost på hotellet, vil sjåføren ta deg med tilbake til Chengdu flyplass, hvor flyet venter på å fly deg videre til utrolige Kunming, som ligger i Yunnan provinsen. Ved ankomst i Kunming, venter en ny sjåfør som vil kjøre deg direkte til hotellet.
  Hovedstaden i Yunnan, Kunming ligger på et platå, 1800 meter over havet, ved den vakre Lake Dian. Den privilegerte beliggenheten gir byen et mildt klima hele året, og har fått det poetiske kallenavnet "byen med evig vår".

  Dag 4 kan du bruke som du selv ønsker. Utforsk vakre Kunming med sine vakre parker, pittoreske broer og paviljonger. Besøk det skinnende tempelet av gull og edelstener som bokstavelig talt blender når solen skinner. Du kan eventuelt besøke flere buddhistiske templer og Yuantong Qióngzhúm, som ligger midt i en frodig bambus skog. Chengdu har også flere museer som du kan besøke for å lære om tradisjonell kunst og Yunnan kultur. Du kan også bli med på en dagsreise til Stone Forest (valgfritt mot en ekstra kostnad).
  På kvelden vil en sjåfør møte deg på hotellet for å ta deg til Kunming Railway Station. Her går du ombord på natttoget som tar deg med til Dali. Du sove i en 4-manns kabin, og reisen tar ca 8 timer. Toget har en også spisevogn.

  Yunman Hotel Kunming Donghua Branch

  Yunman Hotel Kunming Donghua Brancheller lignende

  Hotel Kunming, Kina

  Dette moderne hotellet ligger i forretningsdistriktet i Donghua, overfor busstasjonen i Kunming med ca 500 meter til restauranter, barer og bussholdeplasser. WiFi er tilgjengelig over hele hotellet. Dobbeltrommene er utstyrt med kabel-TV, te- og kaffefasiliteter og et bad.

  Les mer
 3. Dag 5 & 6: Dali

  Etter en natt på toget, ankommer du Dali og starter dagen direkte med nye eventyr og gåtur i gamlebyen. Videre blir det en spennende oppdagelsestur til de tre Pagodas, som er symbolet på byen.

  Dag 6 bruker du akkurat som du vil. Nyt denne dagen med å fortsette utforskningen av byen i ditt eget tempo. Ved foten av frodige fjell, er Dali på bredden av den nydelige innsjøen Erhai. I Dali, står de kulturelle opplevelsene i kø. Ikke mindre enn 25 etniske minoriteter lever i Dali, noe som gir byen et unikt kulturell mangfold.

  Landscape Hotel Dali

  Landscape Hoteleller lignende

  Hotel Dali, Kina

  Dette hotellet i tradisjonell stil ligger i et pulserende område av Dali i nærheten av restauranter og butikker. De tre pagoder Temple ligger 2,5 km unna. De romslige rommene har TV og eget bad.

  Les mer
 4. Dag 7 - 9: Lijiang

  På dag 7 setter du kursen mot Lijiang som ligger nordvest i Yunnan-provinsen. Etter frokost på hotellet i Dali, venter sjåføren på å ta deg med til togstasjonen, hvor du tar toget til Lijiang, som du ankommer på ettermiddagen.
  Ved ankomst i Lijiang, blir du møtt av en sjåfør som tar deg med direkte til hotellet.
  Bruk resten av dagen til å utforske den paradisiske byen på egenhånd. Lijiang ligger på 2400 meters høyde. Lijiang, betyr bokstavelig talt "byen av den vakre elven" og har fått navnet sitt etter Yangtze Kiang elva - også kalt Blue River. Trekk inn den friske fjelluften og synet av de fantastiske, snødekkede fjelltoppene, som strekker seg høyt mot himmelen. Nøl ikke med å gå ut for å møte vennlige mennesker i Lijiang, kjent som Naxi-folket.

  På dag 8 og 9, bestemmer du selv programmet. Du kan utforske det vakre området på egenhånd, eller du kan velge å bestille en eller begge av de spennende, valgfrie utfluktene: Oppdag det praktfulle naturlandskapet Lijiang med et besøk til Lashi Lake (dag 8) eller de besøk de snødekte fjellene i Jade Dragon (dag 9).

  Lijiang Hotel

  Lijiang Sheepherder Hoteleller lignende

  Hotel Lijiang, Kina

  Hotellet ligger i nærheten av mange restauranter, kafeer og butikker. Dobbeltrommene har flatskjerm-TV med satellittkanaler, vannkoker og eget bad.

  Les mer
 5. Dag 10 & 11: Shangri-La

  Etter en smakfull frokost, forlater du Lijiang for å reise videre til Shangri-La. Sjåføren kjører deg direkte til hotellet. Praktfulle Shangri- La ligger på en høyde på utrolige 3200 meter på grensen til Tibet.

  Shangri-La, tidligere kalt Zhongdian, skylder sitt nåværende navn til den britiske forfatteren James Hilton. Shangri-La er faktisk egentlig et fiktiv sted, beskrevet i romanen Lost Horizon fra 1933. Noen skjønte at Shangri -La matchet beskrivelsen av Zhongdian på prikken, og den kinesiske regjeringen omdøpte byen til "Shangri-La" i 2001.

  På dag 11, vil du reise på en spennende utflukt til det tibetanske klosteret Songzanlin, bygget for tre århundrer siden, under ledelsen av den 5. Dalai Lama. Flere hundre munker bor i dette monumentale komplekset hvor røde vegger og gylne tak fargelegger området. Det er det tredje største i verden, utenfor Tibet og med sin likhet til Potala-palasset i Tibet vant det kallenavnet "Lille Potala Palace". Når du er ferdig med det første besøket, vil du, besøke den gamle bydelen i Shangri-La. Her finner du tradisjonelle hus med utskårne fasader, idylliske, brosteinsbelagte gater og vakre ruiner.

  E-Outfitting Boutique Hotel

  E-outfitting Boutique Hotel

  Hotel Dêqên, Kina

  Hotellet ligger i den sørlige delen av Shangri-La, ca 6 kilometer sør for Songzanlin kloster, og med mange butikker og restauranter i nærheten. Nyt naturen i området som er i tibetanske stil. Dobbeltrommene har en sittegruppe, vannkoker og eget bad med dusj, toalettartikler og hårføner.

  Les mer
 6. Dag 12 & 13: Retur til Chengdu

  Bruk den 12. dagen til å slappe av i ro og fred før sjåføren plukker deg opp på hotellet for å ta deg med til flyplassen i Shangri-La, hvor flyet venter på å ta deg med tilbake til hyggelige Chengdu.

  En sjåfør vil møte deg ved ankomst på flyplassen i Chengdu og kjører deg direkte til hotellet. Du kan slappe av ved hotellet, eller velge å bruke tiden til siste shopping og sightseeing.

  Når Kina eventyret har møtt sin ende på dag 13, vil sjåføren igjen møte deg ved hotellet og kjøre deg tilbake til flyplassen i Chengdu. Her venter flyet som tar skal ta deg med tilbake til Norge.

  Skytel Hotel

  Skytel Hotel Chengdueller lignende

  Hotel Chengdu, Kina

  Dette moderne og stilige hotellet på 16.000 m² ligger ca 45 minutters kjøring fra Chengdu Airport (avhengig av trafikk) og 15 minutters kjøring fra attraksjonene i byen, for eksempel Jilin Street og Wuhou Temple. Dobbeltrommene har en TV med kabel- og satellittkanaler, klimaanlegg, minibar, et lite kjøleskap og eget bad med dusj, hårføner og badekåpe.

  Les mer
Valgfrie utflukter

Reisen inkluderer 3 spennende utflukter, men vist ønsker, kan du legge til flere under bestillingen. Her er ekstrautfluktene du kan velge å bli med på:

 • Besøk den gigantiske Leshan Buddha (Dag 2): 130 km sør for Chengdu finner du et buddhistisk mesterverk, som står på UNESCOs verdensarvliste: The Leshan Great Buddha, bygget i det 8. århundre er 71 meter av visdom og ro, skåret inn i klippene av Mount Lingyun. Turen inkluderer også en båttur på elven som renner i nærheten av statuen. Inkluderer: transport, engelsktalende guide, inngang til området, lunsj. Varighet: 5-6 timer
 • Ekskursjon til Stone Forest (Dag 4): Forbered deg på å oppdage et ekte naturlig under som ligger ca 120 km fra Kunming. Det som kalles "Stone Forest" ( "Shilin" på kinesisk) er et sett av kalkstein formasjoner i forbindelse med jorden som stalagmitter og dekker nesten 80 hektar. Inkluderer: transport, engelsktalende guide, inngang til området. Ekskludert: turistbuss innenfor området (kan kjøpes på stedet). Varighet: ca 5-6 timer
 • Tour of Lake Lashi (Dag 8): Besøk Lashi Lake der 70 arter av trekkfugler kommer i løpet av vinteren. Turen starter kl. 9 på morgen, med en 40 minutters kjøretur. Du vil oppdage Naxi landsbyer med sykkel i 3 timer og møte de lokale med sine svært livlig skikker og tradisjoner. Et besøk til Zhiyun buddhistisk tempel er også inkludert. Rundt 12:00, vil du komme tilbake på sykkelen igjen og kjøre til foten av fjellet (ruten vil til slutt skje i bilen), hvor du vil spise lunsj i selskap med en Naxi-familie. Etter lunsj kan nyte området før reisen går videre til Lijiang. Inkluderer: transport, engelsktalende guide, sykkel, lunsj. Varighet: ca 7 timer
 • Tur til Mount Jade Dragon (Dag 9): Opplev et område, usedvanlig rikt på fauna og flora! Ikke mindre enn en fjerdedel av de plantene som utgjør hele Kina vokser i dette området. Hvis du er heldig og himmelen er klar, kan du nyte en fantastisk utsikt over de omkringliggende fjellene! Merk at denne utflukten inkluderer en tur med taubane. Inkluderer: transport, engelsktalende guide, inngang til side, tilgang til taubanen. Varighet: ca 6 timer
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistvisum til Kina
 • Personlige utgifter
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Værelseskapacitet

Enkeltreisende full pris for hotellet, men kun for 1 flybillett.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.
Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-14 år får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 15-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.

Rullestolbrukere

Hotellene har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet. Merk at noen av utfluktene er ikke egnet for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Gratis WiFi på hotellene

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Valuta

I Kina betaler man med kinesiske yuan

Rejseprogram

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser. Merk at ved reiser til Kina, må passet være gyldig minst 6 måneder etter hjemreise.

Personlige oplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Visum- og passinformasjon

Merk at du må ha visum for å besøke Kina. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Kina. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://www.chinese-embassy.no/

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Kina. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon:
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 10:00 - 18:00 på engelsk