• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

En uforglemmelig reise i Kina

 • Rundreise
 • 13 netter
 • Kina
pris fra kr 18 099
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Vakker rundreise i Kina. Inkl. hoteller og frokost, guidede utflukter, all transport på reisen og fly t/r!

Bli med på en spektakulær rundreise i det sørvestlige Kina. Opplev det unike landskapet av fantastiske fjell, fargerike blomster og himmelske innsjøer. Besøk tradisjonsrike landsbyer som tilbyr vidunderlige, kulturelle opplevelser. Oppdag glitrende templer og historiske severdigheter langs veien. Denne rundreisen garanterer et eventyr for livet! Les videre for fullt program:

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter på Skytel Hotel Chengdu (eller lignende) i Chengdu
 • 1 natt på Yunman Hotel Kunming Donghua Branch (eller lignende) i Kunming
 • 1 natt i 4-manns sovelugar på toget fra Kunming til Dali
 • 2 netter på Landscape Hotel (eller lignende) til Dali
 • 3 netter på Lijiang Sheepherder Hotel (eller lignende) i Lijiang
 • 2 netter på E-aptering Boutique Hotel Shangri-La (eller lignende) i Shangri-La
 • 1 natt på flyet
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Utflukt med engelsktalende guide og transport:
 • Rundtur i Chengdu (dag 2),
 • Rundtur i Dali og De Tre Pagoders Tempel (Dag 5),
 • Utflukt til Songzanlin klosteret og den gamle bydelen i Shangri-La (Dag 11)
 • Transport mellom alle destinasjoner (i shuttlebus med andre reisende fra TravelBird)
 • Reise med nattoget fra Kunming til Dali på dag 4 og Dali til Lijiang på dag 7
 • Innenriksfly fra Chengdu (CTU) til Kunming (KMG) på dag 3 og Shangri-La (DIG) til Chengdu (CTU) på dag 12
Ytterligere tilvalg
 • Leshan Great Buddha
 • Stone Forest
 • Lashi Lake tour
 • Jade Dragon Snow Mountain
Reiserute
 1. Dag 1 & 2: Chengdu

  Velkommen til Kina. I dag ankommer du Chengdu flyplass, hovedstaden i Sichuan-provinsen! Her vil du bli møtt av sjåføren som vil kjøre deg til ditt første hotell.
  Her kan du bruke resten av dagen til å slappe av, glede deg over de kommende dagene og kjenne på de gode sommerfuglene som tar… Les mer

  Skytel Hotel Chengdu eller lignende

 2. Dag 3 & 4: Kunming

  På dag 3 venter det nye eventyr. Etter en god frokost på hotellet, vil sjåføren ta deg med tilbake til Chengdu flyplass, hvor flyet venter på å fly deg videre til utrolige Kunming, som ligger i Yunnan provinsen. Ved ankomst i Kunming, venter en ny sjåfør som vil kjøre deg direkte til hotellet. … Les mer

  Yunman Hotel Kunming Donghua Branch eller lignende

 3. Dag 5 & 6: Dali

  Etter en natt på toget, ankommer du Dali og starter dagen direkte med nye eventyr og gåtur i gamlebyen. Videre blir det en spennende oppdagelsestur til de tre Pagodas, som er symbolet på byen.

  Dag 6 bruker du akkurat som du vil. Nyt denne dagen med å fortsette utforskningen av byen i dit… Les mer

  Landscape Hotel eller lignende

 4. Dag 7 - 9: Lijiang

  På dag 7 setter du kursen mot Lijiang som ligger nordvest i Yunnan-provinsen. Etter frokost på hotellet i Dali, venter sjåføren på å ta deg med til togstasjonen, hvor du tar toget til Lijiang, som du ankommer på ettermiddagen.
  Ved ankomst i Lijiang, blir du møtt av en sjåfør som tar deg med… Les mer

  Lijiang Sheepherder Hotel eller lignende

 5. Dag 10 & 11: Shangri-La

  Etter en smakfull frokost, forlater du Lijiang for å reise videre til Shangri-La. Sjåføren kjører deg direkte til hotellet. Praktfulle Shangri- La ligger på en høyde på utrolige 3200 meter på grensen til Tibet.

  Shangri-La, tidligere kalt Zhongdian, skylder sitt nåværende navn til den bri… Les mer

  E-outfitting Boutique Hotel

 6. Dag 12 & 13: Retur til Chengdu

  Bruk den 12. dagen til å slappe av i ro og fred før sjåføren plukker deg opp på hotellet for å ta deg med til flyplassen i Shangri-La, hvor flyet venter på å ta deg med tilbake til hyggelige Chengdu.

  En sjåfør vil møte deg ved ankomst på flyplassen i Chengdu og kjører deg direkte til ho… Les mer

  Skytel Hotel Chengdu eller lignende

Valgfrie utflukter

Reisen inkluderer 3 spennende utflukter, men vist ønsker, kan du legge til flere under bestillingen. Her er ekstrautfluktene du kan velge å bli med på:

 • Besøk den gigantiske Leshan Buddha (Dag 2): 130 km sør for Chengdu finner du et buddhistisk mesterverk, som står på UNESCOs verdensarvliste: The Leshan Great Buddha, bygget i det 8. århundre er 71 meter av visdom og ro, skåret inn i klippene av Mount Lingyun. Turen inkluderer også en båttur på elven som renner i nærheten av statuen. Inkluderer: transport, engelsktalende guide, inngang til området, lunsj. Varighet: 5-6 timer
 • Ekskursjon til Stone Forest (Dag 4): Forbered deg på å oppdage et ekte naturlig under som ligger ca 120 km fra Kunming. Det som kalles "Stone Forest" ( "Shilin" på kinesisk) er et sett av kalkstein formasjoner i forbindelse med jorden som stalagmitter og dekker nesten 80 hektar. Inkluderer: transport, engelsktalende guide, inngang til området. Ekskludert: turistbuss innenfor området (kan kjøpes på stedet). Varighet: ca 5-6 timer
 • Tour of Lake Lashi (Dag 8): Besøk Lashi Lake der 70 arter av trekkfugler kommer i løpet av vinteren. Turen starter kl. 9 på morgen, med en 40 minutters kjøretur. Du vil oppdage Naxi landsbyer med sykkel i 3 timer og møte de lokale med sine svært livlig skikker og tradisjoner. Et besøk til Zhiyun buddhistisk tempel er også inkludert. Rundt 12:00, vil du komme tilbake på sykkelen igjen og kjøre til foten av fjellet (ruten vil til slutt skje i bilen), hvor du vil spise lunsj i selskap med en Naxi-familie. Etter lunsj kan nyte området før reisen går videre til Lijiang. Inkluderer: transport, engelsktalende guide, sykkel, lunsj. Varighet: ca 7 timer
 • Tur til Mount Jade Dragon (Dag 9): Opplev et område, usedvanlig rikt på fauna og flora! Ikke mindre enn en fjerdedel av de plantene som utgjør hele Kina vokser i dette området. Hvis du er heldig og himmelen er klar, kan du nyte en fantastisk utsikt over de omkringliggende fjellene! Merk at denne utflukten inkluderer en tur med taubane. Inkluderer: transport, engelsktalende guide, inngang til side, tilgang til taubanen. Varighet: ca 6 timer
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistvisum til Kina
 • Personlige utgifter
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Værelseskapacitet

Enkeltreisende full pris for hotellet, men kun for 1 flybillett.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.
Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-14 år får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 15-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.

Rullestolbrukere

Hotellene har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet. Merk at noen av utfluktene er ikke egnet for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Gratis WiFi på hotellene

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Valuta

I Kina betaler man med kinesiske yuan

Rejseprogram

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser. Merk at ved reiser til Kina, må passet være gyldig minst 6 måneder etter hjemreise.

Personlige oplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Visum- og passinformasjon

Merk at du må ha visum for å besøke Kina. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Kina. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://www.chinese-embassy.no/

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Kina. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret