Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Vakker rundreise i Kina

 • Rundreise
 • Kina
pris fra kr 22 469
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Dra på en uforglemmelig rundreise i Kina. Inkludert hoteller og frokost, guidede utflukter, all transport på reisen og fly t/r!

Bli med på en spektakulær rundreise i det sørvestlige Kina. Opplev det unike landskapet av fantastiske fjell, fargerike blomster og himmelske innsjøer. Besøk tradisjonsrike landsbyer som tilbyr vidunderlige, kulturelle opplevelser. Oppdag glitrende templer og historiske severdigheter langs veien. Denne rundreisen garanterer et eventyr for livet! Les videre for fullt program:

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter på Skytel Hotel Chengdu (eller lignende) i Chengdu
 • 1 natt på Yunman Hotel Kunming Donghua Branch (eller lignende) i Kunming
 • 1 natt i 4-manns sovelugar på toget fra Kunming til Dali
 • 2 netter på Landscape Hotel (eller lignende) til Dali
 • 3 netter på Lijiang Sheepherder Hotel (eller lignende) i Lijiang
 • 2 netter på E-aptering Boutique Hotel Shangri-La (eller lignende) i Shangri-La
 • 1 natt på flyet
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Utflukt med engelsktalende guide og transport:
 • Rundtur i Chengdu (dag 2),
 • Rundtur i Dali og De Tre Pagoders Tempel (Dag 5),
 • Utflukt til Songzanlin klosteret og den gamle bydelen i Shangri-La (Dag 11)
 • Transport mellom alle destinasjoner (i shuttlebus med andre reisende fra TravelBird)
 • Reise med nattoget fra Kunming til Dali på dag 4 og Dali til Lijiang på dag 7
 • Innenriksfly fra Chengdu (CTU) til Kunming (KMG) på dag 3 og Shangri-La (DIG) til Chengdu (CTU) på dag 12
Ytterligere tilvalg
 • Leshan Great Buddha
 • Stone Forest
 • Lashi Lake tour
 • Jade Dragon Snow Mountain
Reiserute

Dag 1 & 2: Chengdu

Velkommen til Kina. I dag ankommer du Chengdu flyplass, hovedstaden i Sichuan-provinsen! Her vil du bli møtt av sjåføren som vil kjøre deg til ditt første hotell.
Her kan du bruke resten av dagen til å slappe av, glede deg over de kommende dagene og kjenne på de gode sommerfuglene som tar… Les mer

Skytel Hotel Chengdu  eller lignende

Dag 3 & 4: Kunming

På dag 3 venter det nye eventyr. Etter en god frokost på hotellet, vil sjåføren ta deg med tilbake til Chengdu flyplass, hvor flyet venter på å fly deg videre til utrolige Kunming, som ligger i Yunnan provinsen. Ved ankomst i Kunming, venter en ny sjåfør som vil kjøre deg direkte til hotellet. … Les mer

Yunman Hotel Kunming Donghua Branch  eller lignende

Dag 5 & 6: Dali

Etter en natt på toget, ankommer du Dali og starter dagen direkte med nye eventyr og gåtur i gamlebyen. Videre blir det en spennende oppdagelsestur til de tre Pagodas, som er symbolet på byen.

Dag 6 bruker du akkurat som du vil. Nyt denne dagen med å fortsette utforskningen av byen i dit… Les mer

Landscape Hotel  eller lignende

Dag 7 - 9: Lijiang

På dag 7 setter du kursen mot Lijiang som ligger nordvest i Yunnan-provinsen. Etter frokost på hotellet i Dali, venter sjåføren på å ta deg med til togstasjonen, hvor du tar toget til Lijiang, som du ankommer på ettermiddagen.
Ved ankomst i Lijiang, blir du møtt av en sjåfør som tar deg med… Les mer

Lijiang Sheepherder Hotel  eller lignende

Dag 10 & 11: Shangri-La

Etter en smakfull frokost, forlater du Lijiang for å reise videre til Shangri-La. Sjåføren kjører deg direkte til hotellet. Praktfulle Shangri- La ligger på en høyde på utrolige 3200 meter på grensen til Tibet.

Shangri-La, tidligere kalt Zhongdian, skylder sitt nåværende navn til den bri… Les mer

E-outfitting Boutique Hotel

Dag 12 & 13: Retur til Chengdu

Bruk den 12. dagen til å slappe av i ro og fred før sjåføren plukker deg opp på hotellet for å ta deg med til flyplassen i Shangri-La, hvor flyet venter på å ta deg med tilbake til hyggelige Chengdu.

En sjåfør vil møte deg ved ankomst på flyplassen i Chengdu og kjører deg direkte til ho… Les mer

Skytel Hotel Chengdu  eller lignende
Valgfrie utflukter

Reisen inkluderer 3 spennende utflukter, men vist ønsker, kan du legge til flere under bestillingen. Her er ekstrautfluktene du kan velge å bli med på:

 • Besøk den gigantiske Leshan Buddha (Dag 2): 130 km sør for Chengdu finner du et buddhistisk mesterverk, som står på UNESCOs verdensarvliste: The Leshan Great Buddha, bygget i det 8. århundre er 71 meter av visdom og ro, skåret inn i klippene av Mount Lingyun. Turen inkluderer også en båttur på elven som renner i nærheten av statuen. Inkluderer: transport, engelsktalende guide, inngang til området, lunsj. Varighet: 5-6 timer
 • Ekskursjon til Stone Forest (Dag 4): Forbered deg på å oppdage et ekte naturlig under som ligger ca 120 km fra Kunming. Det som kalles "Stone Forest" ( "Shilin" på kinesisk) er et sett av kalkstein formasjoner i forbindelse med jorden som stalagmitter og dekker nesten 80 hektar. Inkluderer: transport, engelsktalende guide, inngang til området. Ekskludert: turistbuss innenfor området (kan kjøpes på stedet). Varighet: ca 5-6 timer
 • Tour of Lake Lashi (Dag 8): Besøk Lashi Lake der 70 arter av trekkfugler kommer i løpet av vinteren. Turen starter kl. 9 på morgen, med en 40 minutters kjøretur. Du vil oppdage Naxi landsbyer med sykkel i 3 timer og møte de lokale med sine svært livlig skikker og tradisjoner. Et besøk til Zhiyun buddhistisk tempel er også inkludert. Rundt 12:00, vil du komme tilbake på sykkelen igjen og kjøre til foten av fjellet (ruten vil til slutt skje i bilen), hvor du vil spise lunsj i selskap med en Naxi-familie. Etter lunsj kan nyte området før reisen går videre til Lijiang. Inkluderer: transport, engelsktalende guide, sykkel, lunsj. Varighet: ca 7 timer
 • Tur til Mount Jade Dragon (Dag 9): Opplev et område, usedvanlig rikt på fauna og flora! Ikke mindre enn en fjerdedel av de plantene som utgjør hele Kina vokser i dette området. Hvis du er heldig og himmelen er klar, kan du nyte en fantastisk utsikt over de omkringliggende fjellene! Merk at denne utflukten inkluderer en tur med taubane. Inkluderer: transport, engelsktalende guide, inngang til side, tilgang til taubanen. Varighet: ca 6 timer
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistvisum til Kina
 • Personlige utgifter
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.
Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-14 år får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 15-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Rullestolbrukere

Hotellene har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet. Merk at noen av utfluktene er ikke egnet for rullestolbrukere.

Internett

Gratis WiFi på hotellene

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Valuta

I Kina betaler man med kinesiske yuan

Reiseprogram

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser. Merk at ved reiser til Kina, må passet være gyldig minst 6 måneder etter hjemreise.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med navn ditt eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Visum- og passinformasjon

Merk at du må ha visum for å besøke Kina. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Kina. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://www.chinese-embassy.no/

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Kina. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret