Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert
 • Aktivitet inkludert

God mat, dans og musikk i Krakow

 • Storbyferie
 • Kraków
pris fra kr 5 249
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Unn deg en helg med polsk folkedans, musikk og middagsshow i Krakow og bo 3 eller 4 netter på Hotel Yarden. Inkl. frokost og fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Molde, Harstad, Kristiansand eller Tromsø og transport fra flyplassen. Pris er p.p. i rom for 2.

Gled deg over en helg med ekte polske opplevelser! Bli med til de idylliske gatene i Krakow med sine koselige kafeer og beundringsverdig arkitektur. Denne reisen inkluderer et spektakulært middagsshow med polsk folkedans og levende musikk! Vi lover at byens autentiske følelse, vakre bygninger, brede utvalg av mat og trivelige atmosfære vil fortrylle deg. Du kan også benytte anledningen til å besøke Auschwitz eller de verdensberømte saltgruvene i Wieliczka.

Tilbudet inkluderer:
 • 3 eller 4 netter i dobbeltrom Hotel Yarden
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Molde, Harstad, Kristiansand eller Tromsø
 • Middag med polsk folkedans og musikk
 • Transport mellom hotell og flyplass
Ytterligere tilvalg
 • Utflukt til saltminene
 • Utflukt til Auschwitz

Hotel Yarden

 • Hotel
 • Kraków, Polen
Breakfast room

Hotel Yarden er et sjarmerende hotel beliggende i hjertet av Krakow. Det har en varm og innbydende atmosfære og moderne, komfortable gjesterom. Det er ideelt for deg som vil utforske byen. I bakgården har hotellet en nydelig hage hvor du kan trekke deg tilbake med en kopp te etter en lang dag i byen.

 • +4
Les mer
Hotel Yarden, room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Du sover godt på et komfortabelt dobbeltrom på Hotel Yarden. Hotellet råder over 48 rom som alle holder høy standard og er utstyrt med alle de fasilitetene du behøver for å få et flott opphold. På rommet finner du blant annet en garderobe, skrivepult, flatskjerm-TV med internasjonale kanaler og telefon. Rommet har eget bad med dusj og toalettartikler. Det er også anledning til å lage seg en kopp kaffe eller te på rommet.

Utflukt til Auschwitz & saltgruvene i Wieliczka

Legg til en av disse historiske og lærerike utfluktene: Begge turene foregår på reisens 2. dag med på morgen. All praktisk informasjon får du på hotellet.

 • Utflukt til den største konsentrasjonsleiren, Auschwitz:
 • Få en guidet omvisning i leiren med en engelsktalende guide. Du kan også besøke Auschwitz Memorial Museum. På slutten av dagen er det busser tilbake til hotellet
 • Ekskursjon til saltgruven i Wieliczka:
 • Opplev en av verdens eldste saltgruver som har vært i drift siden 1200-tallet! Gruvene ligger litt utenfor Krakow i byen Wieliczka. I 1978 ble saltgruven i Wieliczka en av de første tolv verdensarvsteder på UNESCOs nyetablerte World Heritage Site. Bli med til området med buss til / fra hotellet og en engelsktalende guide vil vise vei.
Musikk, dans og middag

Nyt en helaften med polsk mat, tradisjonell dans og folkemusikk! Med et underholdende middagshow i Michalik hule i Krakow, viser dansere frem landets fargerike kostymer og langvarige tradisjoner. Etterpå kan du nyte et autentisk, 2-retters måltid av regionale spesialiteter og lokale råvarer. Nyt den bohemske atmosfæren i det flotte lokalet, som en gang var favorittstedet til Krakows fremste kunstnere og forfattere.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet, men kun for 1 flybillett

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn per rom (0-3) per rom

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-3 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 4-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Gratis Wi-Fi på hotellet

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Beliggenhet

Hotel Yarden har en flott beliggenhet sentralt i Krakow, med gangavstand til gamlebyen og de fleste av byens severdigheter.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret