Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Eksotisk rundreise i praktfulle Sør-Afrika

 • Rundreise
 • 12 netter
 • Sør-Afrika
pris fra kr 20 199
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

10 netter fordelt over Johannesburg, Cape Town og villreservatet Madikwe Game Reserve. Inkl. frokost, 5 safarier, halvpensjon i Molatedi Gate Madikwe, fly t/r fra Oslo og all transport underveis. Pris er p.p. i rom for 2.

Bli med på en uforglemmelig reise gjennom Sør-Afrika og avslør landets beste hemmeligheter! Se badende elefanter, sovende løver og ville sebraer som løper over savannen i Madikwe Game Reserve. Besøk livlige Johannesburg og bli kjent med smellvakre Cape Town. Nyt eksotiske safarier, se spektakulære Table Mountain og prøv deg på den verdensberømte vinruten fra Paarl til Stellenbosch. På denne unike reisen har du mulighet til å oppleve alt dette og mye mer!

Tilbudet inkluderer:
 • 1 natt på Holiday Inn Johannesburg Airport inkl. frokost
 • 3 netter i møblert luksustelt i Thakadu River Camp i Madikwe Game Reserve inkl. halvpensjon
 • 6 netter i dobbeltrom på Inn on the Square i Cape Town inkl. frokost
 • 3x safari på ettermiddagen (dag 2, 3 & 4)
 • 2x safari på morgen (dag 3 & 4)
 • Fly fra Oslo Gardermoen til Johannesburg (med 1 mellomlanding)
 • Fly retur fra Cape Town til Oslo (med 1 mellomlanding)
 • Innenriksfly fra Johannesburg til Cape Town
 • All transport underveis
 • 2 netter på flyet (1 hver vei)
Ytterligere tilvalg
 • Cape Pensinsula Tour på dag 7
 • Winelands Tour på da 8
 • Table Mountain & City Tour på dag 9
 • Cape Point Cycle & Winelands Adventure på dag 10
 1. Dag 1: Ankomst til Johannesburg

  Velkommen til Sør Afrika og ditt første stopp, Johannesburg. Etter en lang flyreise, kjører du kun en kort tur til ditt første, komfortable hotell. Her, i Sør-Afrikas i største by, kan du hive deg inn i en kulturell opplevelse bare ved å spasere i byens hyggelige gater.
  Johannesburg er fullt av spenning og historie. For å lære om den viktige historien, anbefaler vi et besøk til Apartheid-museet og Constitution Hill. Bruk ellers resten av dagen til å utforske den livlige byen. Er du sliten etter flyreisen kan du slappe av på ditt flotte hotell. Kanskje ta en forfriskende dukkert i bassenget eller drikk et glass vin i den trivelige baren. De neste 10 dagene, venter det deg et helt spektakulært eventyr!

  pool

  Holiday Inn Johannesburg Airport

  • Hotel
  • Boksburg, Sør-Afrika
  pool

  Dette avslappede hotellet ved Highway N12 i nord Boksburg ligger ca 6 km fra Lake Club Benoni golfbane og 8 km fra O.R. Tambo International Airport.
  De moderne rommene har gratis Wi-Fi og flatskjerm-TV, samt minibarer, og te og kaffefasiliteter. Du finner i tillegg en avslappet restaurant, en gjestesalong og et forretningssenter, samt et treningsrom og et flott utendørsbasseng. Romservice er tilgjengelig.

  Les mer
 2. Dag 2 - 4: Safari i Madikwe Game Reserve

  Du starter dagen med en god frokost i Johannesburg før du blir plukket opp av sjåføren som kjører deg videre til din neste destinasjon, Madikwe Game Reserve. Fra du står opp, kan du allerede begynne å glede deg til de neste dagene, nå er det klart for vill natur, praktfulle safarier og eksotiske opplevelser.

  Fra hotellet, kjører du i ca 4,5 timer gjennom den fascinerende afrikanske bushen til Thakadu River Camp. Det vil ikke finnes et eneste kjedelig øyeblikk langs veien (eller resten av reisen for den saks skyld). Under oppholdet her, venter det deg hele 5 safarier- 3 på ettermiddagen og 2 på morgen,- så det er gode sjanser for å fange opp synet av de forskjellige dyrene og å ta de perfekte safaribildene.

  Det malaria-frie og private Madikwe Game Reserve ligger nær grensen til Botswana og med sin 750 km² er det et av Sør-Afrikas største viltreservater. Det eksotiske dyrelivet her er helt unikt og finnes ikke noen andre steder i verden. Dyrelivet her er usedvanlig tett og variert. Du får blant annet muligheten til å oppleve de berømte Big Five (elefant, løve, bøffel, neshorn og leopard), giraffer, sebraer, den sjeldne afrikanske villhunden, hyener, antiloper og noen av de 350 forskjellige fuglearter, som lever her.

  Din første safari foregår på ettermiddagen på dag 2, og de 2 følgende dagene, blir det mer safari både på morgen og ettermiddag. Turen foregår i en gruppe på mellom 2 og 8 personer og ledes av en kunnskapsrik, engelsktalende guide som vet akkurat hvor de beste stedene av savannen er. Husk kamera!

  terras

  Thakadu River Camp

  • Hotel
  • Ngaka Modiri Molema, Sør-Afrika
  terras

  Denne eksklusive safaricampen ligger i Madikwe Game Reserve, og tilbyr en vakker utsikt over Marico elven og er 14,8 km fra Molatedi Dam.
  De 12 elegante luksus teltene er fullt møblert med sittegruppe, senger og eget bad. Teltet har trerammer, myggnett og private verandaer med utsikt over elven.
  Frokost og middag serveres i en koselig spisestue med peis. Det finnes i tillegg et utendørsbasseng, en bar og en åpen salong.

  Les mer
 3. Dag 5 - 11: Cape Town

  På dag 5, er det på tide å reise videre mot fantastiske Cape Town, hvor du vil oppdage en helt annen side av Sør-Afrika.
  Sammen med andre reisende, vil du bli kjørt fra Thakadu River Camp til Johannesburg Airport. Her venter innenriksflyet som tar deg med videre til Cape Town. Flyreisen tar ca 2, 5 timer.

  Ved ankomst i Cape Town blir du hentet av en sjåfør og kjørt direkte til hotellet (ca 30-45 minutter). Havnebyen Cape Town ligger på Sør-Afrikas sørvestkyst. Takket være Cape Towns behagelige klima, smellvakre natur, varierende bybilde, flotte strender og de uendelige kulturelle opplevelsene byen tilbyr, har Cape Town blitt en av de mest populære destinasjonene i Afrika. Lev deg inn i den herlige kulturen. Kjenn adrenalinet, mens taubanen tar deg med til toppen av det praktfulle Table Mountain, hvor en så vakker-at-nesten-uvirkelig-utsikt venter deg.
  Se de den livlige havnen og Robben Island i Table Bay. Besøk det berømte fengselet der Nelson Mandela ble goldt fanget.
  De kommende dagene kan du enten utforske unike Cape Town på egenhånd, eller du kan velge å legge til følgende valgfrie utflukter (mot en ekstra kostnad):

  Valgfri dagsutflukt til Cape Peninsula (Dag 7): Ut på tur i noe av verdens vakreste natur! Cape Point på Cape-halvøya er målet, men stasjonen for dette er absolutt noe for seg selv med bratte fjell, bukter, strender, landsbyer og fiskevær. Du går langs Atlanterhavskysten og stopper på Hout Bay som er en av Sør-Afrikas best bevarte hemmeligheter. Her kan du ta en kort båttur til Duiker Island, som også er hjem til den sør-afrikanske selen. I Cape Point Nature Reserve, kan du være heldig å få øye på bavianer, sebraer og antiloper. Opplev at Atlanterhavet og Det indiske hav møtes. På vei tilbake kan du besøke Boulders Beach, hvor en koloni av de sjeldne afrikanske pingvinene befinner seg. Du får også besøke den vakre fiskerlandsbyen Fish Hoek, Muizenberg og den botaniske hagen Kirstenbosch. Utflukten varer fra kl. 09:00 til 17:00, inkl. transport og ekskl. lunsj, båttur til Duiker Island og inngangen til Boulders Beach.

  Valgfri dagstur til Winelands (Dag 8): Sør-Afrika er kjent for sine fantastiske viner, og på denne turen, kan du utforske noen av de berømte vinrutene. Utflukten tar deg med til landets viktigste vinruter som Paarl, Stellenbosch og Franschhoek. I Paarl blir det vinsmaking og omvisning av vinkjellere, i Franschhoek blir det mer vinsmaking og omvisning på en lokal vingård. Turen ender i Stellenbosch, som er Sør-Afrikas nest eldste by, og det historiske hjertet av landets vinregioner. Her du også smake på de lokale, edle dråpene fra den historiske regionen. Etter utflukten blir du kjørt tilbake til Cape Town. Turen varer fra kl. 09:00 til 17:00 og inkl. transport og ekskl. lunsj.

  Valgfri halvdagsutflukt til Table Mountain og guidet tur (Dag 9): På denne turen passerer du forbi noen av de mest berømte attraksjonene i Cape Town sentrum, inkludert festningen Castle of Good Hope, rådhuset, Adderley Street og fargerike Bo-Kaap. Deretter fortsetter du videre til det praktfulle Table Mountain. Hvis været tillater det, kan du ta taubanen til toppen (billetten er ikke inkludert), på veien opp ser du et hav av ville blomster og selvfølgelig har du alltid en uforglemmelig 360-graders utsikt. På klare dager kan du se hele veien til Robben Island. Turen varer fra kl. 8-00-12.30 eller fra 13.00-17.30 inkl. transport og ekskl. billett til taubanen.

  Valgfri dagsutflukt med sykkel til Cape Point og Winelands (dag 10): Føler du deg ekstra energisk kan du dra på en hyggelig dagstur på to hjul. Den rolige sykkelturen tar deg gjennom Cape Points unike landskap, du passerer også pingvinkolonien av Boulders Beach. Det blir en lunsjpause i vakre omgivelser, etterfulgt av de historiske Constantia Winelands. Her blir det vinsmaking på to vingårder før du reiser tilbake til Cape Town. Turen varer fra kl. 09:45 til 17:00, og inkl. transport til og fra sentrum av Cape Town, utleie av sykler og hjelmer, vannflasker og inngang til Boulders Beach og Cape Point Nature Reserve. Vær oppmerksom på at denne utflukten er avhengig av været.

  Dag 11 markerer slutten på ditt sør-afrikanske eventyr for denne gang. Med flotte suvenirer og en koffert fullt av uforglemmelige minner, vil du bli kjørt fra hotellet til flyplassen i Cape Town, der flyet venter for å fly deg tilbake til Norge.

  hotel

  Inn on the Square

  • Hotel
  • Cape Town, Sør-Afrika
  hotel

  Dette elegante, familiedrevne hotellet ligger 5 kun minutters gange fra Keswick Museum & Art Gallery og 2,7 km fra Castlerigg Stone Circle forhistorisk monument.
  De moderne og fargerike rommene er innredet med design møbler og har gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, pluss te og kaffe. Noen rom har fjellutsikt.
  Hotellet tilbyr gratis Cumbrian frokost. hver morgen Det finnes også et koselig restaurant og 2 koselige barer på eiendommen.

  Les mer
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et ekstratillegg for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Holiday Inn Johannesburg Airport: Gratis WiFi
Thakadu River Camp: WiFi kan benyttes i fellesområder mot et gebyr
Inn on the Square: Gratis WiFi

Temperaturer i Sør-Afrika

Cape Town: Januar 26° - Februar 26° - Mars 25° - April 22 ° - Mai 20° - Juni 18° Juli -17° - August 18° - September 19° - Oktober 20° - November 23° - Desember 25°

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. hjemmeside.

Visum- og passinformasjon

Merk at du må ha visum for å besøke Sør-Afrika. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Sør-Afrika. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: https://south-africa.visahq.com/embassy/norway/

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Sør-Afrika. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon:
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 10:00 - 18:00 på engelsk

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret