• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Orientalske Taiwan: Storby og naturidyll

 • Rundreise
 • 13 eller 14 netter
 • Taiwan
pris fra kr 15 949
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Oppdag øyperlen Taiwan! Inkl. 12 netter på hotell på 5 steder med frokost, fly t/r Taipei og utflukter. Pris er p.p. i rom for 2.

Taiwan - den lille øystaten øst for Kina, sør for Japan og nord for Filippinene har et sjeldent mangfold av naturskatter, spennende kultur og en historie ulikt noe annet. Her opplever du moderne byer, fortryllende innsjøer, majestetiske fjellandskap, templer, klostre og den naturlige skjønnheten i nasjonalparkene. I sjarmerende Taiwan trenger du ikke å velge mellom sightseeing i storbyer, fotturer i vakker natur, flotte templer og kulturhistorie – her får du alt på ett fat!

Tilbudet inkluderer:
 • Rundreise på totalt 12 netter på hotell:
 • 8 netter (tilsammen) i Taipei (hvilke dager du er i Taipei avhenger av din ankomstdato)
 • 1 natt ved Sun Moon Lake
 • 1 natt i Kaohsiung
 • 1 natt i Zhiben
 • 1 natt ved Taroko nasjonalpark
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Taipei fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand, Ålesund eller Tromsø
 • Halvdagsomvisning i Taipei
 • Alle utflukter nevnt i 5-dagersprogrammet
 • Transport mellom stedene
Kort oppsummering av reisen din:

Den 5-dagers rundreisen fra Taipei starter hver mandag, slik at dagene du har i Taipei vil flyttes avhengig av din ankomstdato, slik at det kan hende at dine første dager i Taipei vil være på slutten av reisen din i stedet for på begynnelsen. På denne reisen får du med deg det beste av Taiwan, fordelt over tilsammen 12 netter på hotell. De første 6 nettene sover du i Taipei hvor du utforsker den spennende metropolen med en guidet byomvisning på den 2. dagen før du er fri til å utforske hva du vil de neste dagene. På dag 7 går reisen din videre til den vakre innsjøen Sun Moon Lake for fotturer i fjellene og avslapping i varme kilder. Dag 8 går til Fo Guang Shan klosteret, et av Taiwans viktigste steder for tilbedelse av Buddha, før du ankommet om kvelden til landets nest største by, Kaohsiung. På dag 9 besøker du Kenting nasjonalpark før du ankommer Zhiben for spa, naturidyll og Taroko nasjonalpark. Dag 10 tilbringer du i en av Asias mest imponerende nasjonalparker, Taroko nasjonalpark. Her beundrer det enorme mangfoldet Taiwan har å by på med alt fra lavland til høye fjelltopper. På kvelden dag 11 er du tilbake i Taipei, og dag 12 får du med deg det siste av Taipei før du vender tilbake til Norge på dag 13.

 1. Dag 1: Taipei og Taiwan!

  Ved ankomst på flyplassen i Taipei blir du møtt av en sjåfør og tatt med til reisens første hotell. Avhengig av når du ankommer, har du muligheten til å bruke tiden til hva du vil. Sov ut på hotellet eller bli kjent med denne glade og livlige byen. Gled deg til å oppleve Taiwans moderne hovedstad som kjennetegnes av sin unike blanding av innflytelse fra både kinesisk, amerikansk og japansk kultur. Merk at reiseprogrammet avhenger av din ankomst, da øyprogrammet kun starter hver mandag. Det kan derfor hende du vil ha dine dager i Taipei på et annet tidspunkt enn i reisebeskrivelsen.

  room

  Golden China Hotel Taipei eller lignende

  • Hotel
  • Taipei, Taiwan
  room

  5 minutters gange fra Xingtian Temple og 5 metrostopp fra det populære Shihlin Night Market, tilbyr Golden China Hotel Taipeito restauranter, treningsstudio og en reiseagent som kan gi deg råd om utflukter eller bestille dem for deg hvis du skulle ønske. Du kan også bestille en avslappende massasje. Rommet ditt er dekorert i varme farger, har aircondition og sittestoler og te/kaffefasiliteter og gratis WiFi i allmenne rom.

  Les mer
 2. Dag 2: Taipei - halvdagsbyomvisning

  Kl. 08:00 etter frokost tas du med på en guidet byomvisning av Taipei. Først til Chiang Kai-Shek Memorial Hall, et nasjonalt landemerke til minne om den tidligere kinesiske presidenten Chiang Kai-Shek. Videre til National Palace Museum hvor du beundrer 5000 år med kinesisk keiserlig kunst og jade-utstilling. Martyrens tempel ble bygget til ære for de som ofret livet i landets krigshistorie. Den er bygget på Chingshan-fjellet med utsikt over Keelung-elven, og her får du også med deg det tradisjonelle skiftet av æresvaktene. Til slutt går besøket til et taiwansk tempel og avsluttes med mulighet for å kjøpe tradisjonelle, taiwanske suuvenirer på Taipeis håndverksenter. Resten av dagen kan du nyte som du vil.

 3. Dag 3 - 6: Taipei (avhengig av din ankomstdato)

  Du vil ha tilsammen 4 dager til fri disposjon i Taipei. Hvilke dager det er er kommer an på din ankomstdato til Taiwan ettersom 5-dagers turen på resten av øya, kun begynner på mandag. Disse dagene utforsker du Taipei i eget tempo og er fri til å bruke til hva du vil. Hva med en tur opp en bygning som gir deg utsikt over hele byen? Taipeis skyline har nemlig noe litt utenom den vanlige storbyen, for her ruver skyskraperen Taipei 101, formet som et bambustre, langt over de andre bygningene med sine 509 meter. Skyskraperen har en heis som tar deg til observatoriet i 89. etasje på 37 sekunder. Fra observatoriet har du en panoramautsikt på 360 grader, og går du to etasjer opp er det også et utendørs observatorium for deg som vil høyere.

  På mange måter er denne 300 år gamle byen et levende museum, med alt fra arvestykker fra teselgere til minnesmonumenter. Tradisjon går her hånd i hånd med det moderne, både det som er tragisk og det som kan feires. Taipei kan med en gang virke som en litt tilfeldig by med en blanding av arkitektur i alle former og opprinnelse, men her er det lett og rimelig å ta seg frem, parkene ligger tett med benker og blomster og byen er ren, organisert og ryddig.

  Taiwan og Taipei er et himmelrike for deg som elsker asiatisk mat. Matkulturen er viktig for taiwaneserne og en utmerket sjanse til å forstå kulturen deres. Gå ikke glipp av de livlige nattmarkedene eller del kinesiske retter på en taiwanesisk rèchǎo. Tørsten slukker du med litt kald taiwansk øl eller deilig boble-te.

 4. Dag 7: Sun Moon Lake

  Kl. 09:00 etter frokost blir du hentet ved hotellet ditt, og turen går videre til innlandet og Sun Moon Lake. Det ligger 762 meter over havet i fjellrike sentral-Taiwan. Det blir et stopp ved det berømte Wenwu-tempelet, også kjent som Litteratur-Kriger Tempelet, dedikert til Confucius som skrivemesteren og Kuan Ti som sverdmesteren, Holy Monk Shrine og Ci En Pagoda. Etter en tur rundt Sun Moon Lake sjekker du inn på hotellet. Unn deg også et besøk til de naturlige varme kildene ved Fleur de Chine Hotel. I området er det også mange muligheter for fotturer, sykling eller båtturer i de naturskjønne omgivelsene.

  Fleur de Chine eller lignende

  • Hotel
  • Nantou County, Taiwan

  Fleur de Chine ligger på nordsiden av Sun Moon Lake. Det har et utendørs svømmebasseng, et spa, en restaurant og en Sky Lounge for utsikt over innsjøen. Rommet ditt har en dobbeltseng og en privat balkong med utsikt over fjellet eller vannet, samt et eget bad med badekar og WiFi.

  Les mer
 5. Dag 8: Fo Guang Shan klosteret/Kaohsiung

  Kl. 09:00 etter frokost bærer reisen videre forbi den skjønne, lille Jiji jernbanestasjon før du ankommer Guang Shan Buddhist klosteret, det mest berømte stedet i Taiwan for tilbedelse av Buddha. På en omvisning på klosteret lærer du om Buddhisme, besøker “Buddha Memorial Center” og blir kjent med noen av munkene eller nonnene på klosteret. Her kan du også spise en ekte buddhistisk, vegetarisk lunsj (egen kostnad). Neste på planen er Taiwans neste største by, Kaohsiung, hvor du tas med til Love River og nattmarkedet Liuhe. I Kaohsiung tilbringer du 1 natt.

  room

  Grand Hi-Lai Hotel eller lignende

  • Hotel
  • Kaohsiung, Taiwan
  room

  Grand Hi-Lai Hotel ligger sentralt i Kaohsiung. Det har et utendørs svømmebasseng, flere restauranter, et spa og treningsstudio. Rommet ditt har en dobbeltseng, flatskjerm-TV og et privat bad.

  Les mer
 6. Dag 9: Kenting nasjonalpark

  Kl. 09:00 etter frokost på dag 9 går turen til nasjonalparken Kenting, som ligger ved sørspissen av Taiwan, og dekker ca. 60 km med koralldekket kystlinje. Her stopper du innom Eluanbi-fyrtårnet, det vakre kystområdet Maobitou og Longpan Park, før reisen fortsetter mot byen Taitung ved kysten i sørøst. Denne natten tilbringer du i Zhiben, berømt for sine spa, varme kilder og den frodige nasjonalparken.

  Hotel Royal Chihpen eller lignende

  • Hotel
  • Taitung County, Taiwan

  Hotel Royal Chihpen ligger i området Taitung, og har flott utsikt til naturen rundt. Hotellet har både innen-og utendørs varme kildebad, samt spaabehandlinger. Til middag kan du velge mellom retter fra to restauranter. Rommet ditt har gulv-til-tak vinduer, egen balkong og aircondition og WiFi. Ditt private bad har et badekar og toalettartikler.

  Les mer
 7. Dag 10: Til østkysten

  Kl. 09:00 etter frokosten bærer turen videre til østkysten. Taiwans østkyst er kjent for sitt nærmest uberørte landskap med en kystlinje som strekker seg over 170 km. Det varierte og unike landskapet her er utformet av tiden og skaper en helt spesiell atmosfære. Du gjør et stopp ved Xiaoyeliu, et fantastisk sted for utsikt over havet og spesielle stenformasjoner som kjennetegner området. Videre besøker du Sanxiantai Shitping (Stentrinnene), der en bro med 320 trinn binder sammen den lille isolerte øya og fastlandet, før du har mulighet til å ta med deg noen suvenirer ved en marmorfabrikk. Om ettermiddagen går reisen til Hualien for en natt ved Taroko nasjonalpark.

  Silks Place Taroko eller lignende

  • Hotel
  • Hualien County, Taiwan

  Silks Place Taroko ligger i naturidylliske omgivelser i Taroko nasjonalpark. Det har et utendørs og innendørs svømmebasseng og 2 restauranter. Her har du også tilgang på treningsstudio og sauna. Rommet ditt har en dobbeltseng, flatskjerm-TV, safe, WiFi , te/kaffe-fasiliteter og et eget bad.

  Les mer
 8. Dag 11: Taroko nasjonalpark – Taipei

  Kl. 09:00 etter frokost utforsker du Taroko nasjonalpark, uten tvil et av Taiwans høydepunkter. Parken utfolder seg over 1200 km2 og reiser seg på sitt høyeste 3700 meter over havet. 90% av området er dannet av fjell med 27 topper på over 3000 meter. Med sin beliggenhet har Taroko et fantastisk mangfold av flora og fauna, så her opplever du litt av alt av naturen Taiwan har å by på. Elven Liwu har laget et dypt kutt i marmorfjellet, som har laget de dype dalene og kløftene i nasjonalparken, og den mest kjente er Taroko-kløften, en 18 km lang canyon omgitt av marmorvegger på alle kanter. Turen går innom Tunnelen med ni svinger, Ci Mu Bridge, Swallow Grotto og Changcun tempelet (Evig vår helligdommen). Om ettermiddagen går turen tilbake til Taipei, for dine siste to netter.

  room

  Golden China Hotel Taipei eller lignende

  • Hotel
  • Taipei, Taiwan
  room

  5 minutters gange fra Xingtian Temple og 5 metrostopp fra det populære Shihlin Night Market, tilbyr Golden China Hotel Taipeito restauranter, treningsstudio og en reiseagent som kan gi deg råd om utflukter eller bestille dem for deg hvis du skulle ønske. Du kan også bestille en avslappende massasje. Rommet ditt er dekorert i varme farger, har aircondition og sittestoler og te/kaffefasiliteter og gratis WiFi i allmenne rom.

  Les mer
 9. Dag 12 & 13: Siste dag i Taipei og til Norge

  Dag 12 besøker det du ikke fikk med deg de første dagene, tar en siste shoppingrunde eller bare tar inn storbyatmosfæren. Det er også mulig å gjøre noen dagsutflukter (på eget initiativ) til steder utenfor byen, kun en tur med tog eller buss. F.eks: Ved Yangming-fjellet finner du vulkanske varme kilder, og beundrer synet av frodige omgivelser og det japanske tempelet Puji bygget av tre, før du setter deg ned i de varme utendørskildene. For en flott solnedgang og et av de mest spennende markedene, reiser du til Tamsui. Her kan du tilbringe en dag med å sykle langs elven, ta en buss ut til Baishawan for en strandopplevelse før du tar turen til Fisherman's Wharf for den nydelige solnedgangen. På dag 13 reiser du tilbake til Norge!

Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Andre måltider enn frokost
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 5 personer per rom:
F.eks: Maks 2 voksne, 2 barn (3-13) og 1 baby (0-2)
Maks: 3 voksne, 1 barn og 1 baby

Barnerabatt

Barn 0-2 år får rabatt på rundreisen og betaler spedbarnsbillett på flyet, men får ikke en egen seng eller eget bussete i Taiwan.
Barn 2-13 år får rabatt på rundreisen og betaler full pris på flyet.
Barn 14-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er tilgjengelig gratis på de fleste hoteller.

Fasiliteter på hotellene

Restaurant
Bar
Svømmebasseng på flere av hotellene

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Visum og passinformasjon

Norske turister kan oppholde seg inntil 90 dager i Taiwan uten visum. Passet må være gyldig i inntil 6 måneder før ankomst i Taiwan.Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum.

Taipei Representative Office in Norway
Haakon VII’S gate 1,
2nd floor 0161 Oslo Norway
Telefon: (002-47)23111730
Email: nor@mofa.gov.tw
Internett: www.taipei-norway.com

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste og polio, samt gulfeber før du reiser til Taiwan. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Reisegruppe

I denne pakkereisen er det minimum 1 eller maksimum 16 antall reisende. Det vil si at det er mulighet for at du kommer til å reise alene, dersom du har bestilt reise for en person. Utflukter nevnt i programmet vil finne sted uansett hvor mange deltakere det er på reisen.

Værforhold og temperaturer

Taiwan har et mildt klima og har en gjennomsnittstemperatur på 22°C. Om våren ligger temperaturen på ca. 25°C, og det er fint å gå tur i fjellet før sommeren blir for varm. Om sommeren er det ca. 30°C, og mye fuktighet. Storm kan forekomme. Om høsten er det kjøligere, men fremdeles varmt og solfylt og mindre regn. I vintersesongen er det mildt, men det er ofte tåkete. I Taipei kan det til tider bli kjølig, ned til 8°C på det kaldeste, men det kan også være varme dager, så kle deg i lag.

Valuta og betaling

I Taiwan brukes det New Taiwan Dollar (TWD), vanligvis kalt yuan eller kuai i Taiwan. Du kan ta ut penger i alle byer og turiststeder i Taiwan med blant annet Visa og Mastercard. Ta med USA hvis du ønsker å veksle til TWD når du er der.

Transport

På flyplassen i Taipei vil du bli møtt av en sjåfør som holder et skilt med navnet ditt i ankomsthallen.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon:
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 10:00 - 18:00 på engelsk

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret