Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

5-stjerners hotell under den greske solen

 • Solreiser
pris fra kr 7 049
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

7 eller 14 netter på 5-stjerners Athena Pallas Village inkl. halvpensjon (frokost & middagsbuffé), fly t/r fra Oslo, privat transport t/r fra flyplassen til hotellet. Pris er p.p. i rom fra 2.

Hellas under solen er blant det beste som finnes, så er 5-stjerners hotellopphold. Legg også til luksus halvpensjon, kilometerlange strender og deilig gresk mat! Chalkidiki, eller Halkidiki - En sommerdrøm av strender med turkist vann som forsvinner i horisonten, varmende sol og god mat! Slapp av på den private stranden eller bassenget ved ditt 5-stjerners hotell, utforske regionen med spektakulære Meteora, den historiske byen Thessaloniki, det skogkledde innlandet eller ta en båttur langs øya Athos munk.

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 14 netter på Athena Pallas Village
 • Halvpensjon (frokost & middagsbuffé)
 • Fly t/r Thessaloniki fra Oslo Gardermoen
 • Privat transport t/r mellom flyplass og hotell
En 5-stjerners solferie

Er du glad i historie, god mat og ekte gresk solskinn? Da trenger du ikke lete lenger! Bli med til eviggrønne Chalkidiki, en pittoresk halvøy nord i Hellas, som ønsker deg velkommen med åpne armer. Her innlosjerer vi deg og byr på halvpensjon på et strandnært hotell, slik at du kan nyte ferien din til det fulle. Jobb med brunfargen på stranden eller legg ut på en dagstur til noen av de omliggende småbyene som Yerakini, Neos Marmaras eller Ouranoupolis. Smak på den herlige greske maten og forsyn deg med ouzo til du danser zorba i fullt dagslys. Legg en dag til Athos-fjellet sør i Acte (den tredje "armen" i Chalkidiki-området). På folkemunne kalles dette for det "hellige fjellet" på grunn av sine mange gresk-ortodokse klostre som nesten ser ut som om de er hogget inn i fjellet. Herlige Hellas har noe for alle og enhver!

Athena Pallas Village

 • Hotel
 • Central Macedonia, Hellas
Pool

Athena Pallas er luksus, eleganse og moderne komfort! Omgitt av duftende furuskog og dypblått hav er Athena Pallas i Elia Beach i Sithonia perfekt for en ferie - her vil du trives som fisken i vannet. Blant høydepunktene på hotellet er privat strand, spa-område med badstue, boblebad og innendørs og utendørs bassenger. Sporty typer kan trene seg svett på tennisbanen eller på treningssenteret. Også for de små er det mye: For eksempel, har hotellet en lekeplass, barneklubb, spillrom og minigolf. Tre ganger om dagen viser hotellet filmer på den store skjermen. Enten du liker nylaget fisk, sjømat eller europeiske klassikere - i hotellets restauranter vil du bli skjemt bort ved middagsbufféen!

 • +4
Les mer
Athena Pallas Village

Dobbeltrom

2 personer | Rom

I dobbeltrommene, med plass til 3 personer, på et 20 m2 stort rom, vil du finne en komfortabel dobbeltseng, satellitt-TV, aircondition for den greske sommeren, et moderne bad med dusj, hårføner, WC, badekåper og tøfler. Andre fasiliteter inkluderer en terrasse, minibar, safe og te- og kaffekoker. Feriebilder kan du dele allerede på ferie - takket være gratis WiFi i rommet.

Under solen i Halkidiki

 • For en herlig strandopplevelse bør du begi deg til populære Nikiti, barnevennlig med bad og lek såvel som krystallklart vann!
 • Eventyrlysten? Petralona-grottene tilbyr en unik opplevelse og er en av Halkidikis viktigste severdigheter - grottene er over 700 000 år gamle...
 • Fråtse i Souvlaki, intens Ouzo og fersk Tzatziki på en ekte gresk taverna!
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00 - 02:01

Utsjekking

Til kl. 07:00 - 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Dobbeltrom: Maks 3 personer per rom (3 voksne per rom)
Dobbeltrom Superior: Maks 4 personer (3 voksne & 1 barn opptil 12 år)

Barnerabatt

Barn 0-1 år får 50% rabatt på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-11 år får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 12-17 år får 25% rabatt på hotellet og betaler full pris på fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Gratis WiFi.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Spaanlegg
Svømmebasseng

Parkering

Parkering er tilgjengelig mot betaling.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret