• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

India - mystisk, arkitektonisk & vilt

 • Rundreise
 • 11 eller 12 netter
 • India
pris fra kr 17 669
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Unik rundreise i India: 11 netter med frokost i 7 byer inkl. 9 utflukter inkl. ørkensafari og tigersafari i nasjonalpark, all transport og fly t/r.

La deg fortrylle av Indias unike severdigheter på en rundreise med første stopp i pulserende Delhi, veggmaleriene i Mandawa, Dechus stjerneklare ørkennetter, Thars fascinerende villmark, de hellige templene i Jodhpur, en tigersafari i Ranthambores nasjonalpark og til verdens vakreste kjærlighetserklæring Taj Mahal. Indias fargesterke kultur, guddommelige gastronomi og livlige befolkning gir deg en reise du ikke vil glemme.

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter i Delhi med frokost (første og siste natt)
 • 1 natt i Mandawa med frokost
 • 1 natt i Bikaner med frokost
 • 1 natt i Thar-ørkenen med halvpensjon
 • 1 natt i Jodhpur med frokost
 • 2 netter i Jaipur med frokost
 • 2 netter i Sawai Madhopur med helpensjon
 • 1 natt i Agra med frokost
 • Frokost hver morgen
 • 9 utflukter hvorav en ørkensafari og en tigersafari i naturreservat (les mer lengre ned)
 • All transport
 • Engelsktalende guide
 • Fly t/r Delhi (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Ytterligere tilvalg
 • Middag med indisk familie
 • Mohabbat The Taj Show
 • Oppgradering til halvpensjon
Dette opplever du på reisen

På denne reisen opplever du ikke bare Det gylne triangel i Uttar Pradesh, men utforsker også andre byer og ørkenenen i regionen Rajasthan. Du starter med 2 netter i den hektiske hovedstaden Delhi, tilbringer 1 natt i den gamle handelsbyen Mandawa med de vakre veggmaleriene, før turen går videre til Bikaner i ørkenen for å dra på jeepsafari og beundre villmarken. Den 5. dagen venter Jodhpur og senere ørkenbyen Bishnoi. Dag 6 og 7 utforsker du Jodhpur for festningen og Den røde byen. På dag 8 og 9 er det endelig tid for den spennende tigersafarien i Ranthambore National Park hvor et mangfold av dyrearter og den bengalske tigeren boltrer seg over et stort område. Dag 10 stopper du ved den forlatte byen Fatehpir Sikri før du utforsker Agra. På dag 11 er dagen kommet for ikoniske Taj Mahal. For en reise du har foran deg!

 1. Dag 1 & 2: Velkommen til Delhi

  Nå begynner eventyret! Du hentes på Delhis flyplass av din guide/sjåfør som tar deg med til hotellet, og kjører deg til reisens første hotell. Etter innsjekking kan du hvile deg ved hotellets svømmebasseng, begi deg ut på Delhis livlige gater eller bestill en middag hjemme hos en indisk familie. Middagen begynner kl. 19:30 og pågår ca. 1-2 timer.

  Etter den første natten i India venter en guidet sightseeing i Delhi. Du hentes på hotellet ca kl. 9:00 og blir kjent med Indias hovedstad sammen med din engelsktalende guide. Du besøker blant annet spennende markedsplasser, herlige matsteder og unike monumenter som Det Røde fortet, Jamamoskéen, Raj Ghat, Presidentpalasset, Lotustempelet og Qutubminareten.

  På kvelden går reisen videre mot byen Mandawa (ca 6-7 timer) der du tilbringer natten på Hotel Vivana Culture.

  exterior

  Radisson Blu Hotel eller lignende

  • Hotel
  • Delhi, India
  exterior

  Dwarka er en bydel ca. 20 minutter med bil fra Delhis kommersielle sentrum. Hotellet ligger 150 meter fra tunnelbanestasjonen Dwarka Sector 13 og tilbyr et opphold med gratis WiFi, taksvømmebasseng, supermarked, 3 restauranter og nattklubb. Det moderne hotellet har døgnåpen resepsjon med hyggelig personale som gjerne hjelper til med tips i området. Rom: Dobbeltrommene har aircondition, LCD-TV, te- og kaffefasiliteter, minibar, og eget bad med hårføner og produkter.

  Les mer
 2. Dag 3: Veggmalerier i Mandawa

  Etter frokost, ca kl. 9:00, venter sightseeing i den gamle handelsbyen Mandawa. De rike handelsmennene bygget tradisjonelle havelis (hus) som de utsmykket med vakre veggmalerier og kunstverk, som i dag lokker tusentalls beundrere hvert år. Under sightseeingen besøker du noen av de mest spektakulære havelis som finnes i Mandawa og har god sjanse til å fotografere disse fargerike juvelene.

  På kvelden kjører du videre mot Bikaner som er en by i Tharørkenen i nordvest-India. Etter en bussreise på ca. 4-5 timer er du fremme på Hotel Vesta Bikaner der du tilbringer natten.

  restaurant + pool

  Vesta Bikaner Palace eller lignende

  • Hotel
  • Ridmalsar Purohitan, India
  restaurant + pool

  Vesta Bikaner Palace er huset i en bygning av tradisjonell Rajasthansk arkitektur bor du komfortabelt på et hotell med gratis WiFi, en vakker hage, utendørs svømmebasseng, valutaveksling, velværeavdelingrestaurant og bar. Rom: Du bor på et rom med aircondition innredet med med satellitt-TV, kaffe- og tefasiliteter, skrivebord, sittedel og eget bad med hårføner og produkter.

  Les mer
 3. Dag 4: Bikaner - porten til ørkenen

  Etter frokost ca. kl. 9:00 er det på tide med en sightseeing i denne ørkenens port. Du besøker blant annet det hellige tempelet Laxminath, tempelet Bhandasar Jain, Jungagarhfortet og flere museum.

  På ettermiddagen kjører du videre til den lille byen Dechu, som ligger i Tharørkenen. Her sjekker du inn på Thar Oasis Resort & Camp og har alle forutsetninger for å nyte de imponerende, stille omgivelsene. Etter innsjekking er det på tide med en jeepsafari som tar deg ut i den fantastiske Tharørkenen og villmarken. Du besøker små ørkenbyer for å få et innblikk i dagliglivet i ørkenen, og kjører gjennom villmark der du kan se områdets ville dyr og vekster. Jeepsafarien er ca kl. 16:00-17:00 og kl. 19:00-21:00 er det på tide med en Rajasthansk kulturaften med sang og dans.

  exterior

  Thar Oasis Resort & Camp eller lignende

  • Hotel
  • Gumanpura, India
  exterior

  Hotellet ligger ca 5 km fra Tharørkenens berømte sanddyner, med et fint område med svømmebasseng, grønne gressmatter og vakre bygninger. Resepsjonen er åpen døgnet rundt og har gratis WiFi. I restauranten serveres indiske og vesterlandske retter og i baren kan du koble av med en indisk lassi eller en øl.

  Les mer
 4. Dag 5: Ørkenbyen Bishnoi

  Frokost spiser du på hotellet og fortsetter senere reisen til byen Jodhpur der du sjekker inn på hotellet. På ettermiddagen (ca 15:00) begir du deg ut på en jeepsafari til ørkenbyen Bishnoi som bebos av tilhengere av den hinduistiske sekten Vaishnavite. En stor del av religionen går ut på å konservere blomster og å beskytte og bevare naturen og villmarken. En grunnsten i filosofien er at alt levende har rett til å leve.

  Etter jeepsafarien til Bishnoi kjøres du tilbake til hotellet Ranbanka Palace for å tilbringe natten.

  Pool

  Ranbanka Palace eller lignende

  • Hotel
  • Jodhpur, India
  Pool

  Hvile ut på et vakkert hotell med spa- og velværeavdeling, utendørs svømmebasseng, restaurant og bar samt gratis WiFi, nære Jodhpurs severdigheter. Rom: Sov ut i et dobbeltrom med flatskjerm-TV, sittedel, minibar, vannkoker og eget bad med hårføner og produkter.

  Les mer
 5. Dag 6 & 7: Festningen i Jodhpur & Den røde byen

  Etter frokost ca. kl. 9:00 hentes du på hotellet for å bli guidet rundt blant Jodhpurs fortrollende severdigheter. Du besøker byens fremste kjennetegn, festningen Mehrangarh som tårner seg opp på fjellet som en luftspeiling. Fortet ble bygget på 1400-tallet og er ennå idag bebodd av Jodhpurs innbyggere, men visse deler av den mektige bygningen er åpen for alle og huser for eksempel et museum som forteller om byens og fortets historie. Dessuten er utsikten over Jodhpur, som også kalles "den blå byen" p.g.a. sine blå hus, fantastisk. På sightseeingen kommer du til å besøke gravmonumentet Jaswant Thada, som utmerker seg med sin hvite, detaljerte arkitektur.

  På kvelden kjøres du videre til Rajasthans hovedstad Jaipur for å tilbringe natten på Hotel Ramada.

  Dag 7 begynner med en sightseeing i Jaipur, "den røde byen", som starter ca kl. 9:00. Sightseeingen tar deg til det imponerende Amber Fort som ble bygget for hånd som en hyllest til Maharajan. Det røde, statlige forsvarsfortet bevarer mange spennende hjørner og smug og har en fantastisk utsikt. Du besøker også fort, templer og severdigheter som Hawa Mahal ("vindenes tempel"), Jantar Mantar (observatoriet) og byens palassmuseum. På ettermiddagen kan du se frem til en tradisjonell rickshawtur til noen av Jaipurs markeder, der du får mer tid til å å utforske byens røde bygninger.

  Pool

  Ramada Hotel eller lignende

  • Hotel
  • Jaipur, India
  Pool

  Midt i Jaipurs sentrum bor du på et moderne hotell med flere restauranter, cocktailbar, taksvømmebasseng, velværeområde og gratis WiFi. Rom: De moderne rommene har aircondition, tregulv, flatskjerm-TV, minibar, kaffe- og tefasiliteter samt privat bad med hårføner og produkter.

  Les mer
 6. Dag 8 & 9: Tigersafari i Ranthambore

  Etter frokost ca. kl. 9:00 hentes du ved hotellet for å reise til Ranthambore National Park, der du sjekker inn på Ranthambore Regency og kan nyte en herlig, inkludert lunsj på hotellet. Ranthambore ligger ved foten av fjellmassivene Aravalli og Vindhya, som gir de ville dyrene et beskyttet og frodig sted å leve på. Her i nasjonalparken på over 400 km2 lever arter som leoparder, hyener, sambahjort, pantere, bjørner og så klart den bengalske tigeren. På ettermiddagen kan du koble av ved svømmebassenget og lade kameraene, for dagen etter blir enda en uforglemmelig dag!

  Tidlig på morgenen hentes du opp ved hotellet for å dra på jeepsafari i nasjonalparken og se etter Indias eksotiske dyr blant gamle tempelbygninger og kratt. Lunsj inngår på hotellet og på ettermiddagen drar du på en jeepsafari i nasjonalparken. Natten tilbringer du på Ranthambore Regency.

  Room

  Ranthambore Regency eller lignende

  • Hotel
  • Kutalpura Jatan Rural, India
  Room

  Bo fint kun 10 minutter fra Ranthambhor National Park. På hotellet venter en restaurant med et godt utvalg av matretter, bar, gratis WiFi og utendørs svømmebasseng. Rom: Rommene har aircondition, moderne dekor, sofa, skrivebord og eget bad med hårføner.

  Les mer
 7. Dag 10: Agra

  Etter frokost går reisen videre mot den store byen Agra ved elven Yamuna. På veien til Agra stopper du ved "den forlatte byen" Fatehpur Sikri som tårner seg opp i villmarken. Denne fascinerende spøkelsesbyen ble bygget av Akbar den store på 1500-tallet for å bli regionens hovedstad, men vannforsyningen fungerte ikke og innbyggerne flyttet. Idag har Fatehpur Sikri stått tom i over 400 år.

  På kvelden kommer du frem til Agra der du sjekker inn på hotellet ditt for noen timers søvn før det er på tide å besøke et av verdens nye underverk, Taj Mahal. Du kan også bestille en herlig Mohabbat The Taj Show med sang og dans, den begynner kl. 18:00 og pågår ca. 30-40 minutter. Pris: 339 kr p.p.

  Crystal Sarovar Premier eller lignende

  • Hotel
  • Basai, India

  Dette 5-stjerners hotellet ligger i Agras Taj Ganj-distriktet, ca. 2 km fra Taj Mahal. Her får du tilgang til gratis WiFi, døgnåpen resepsjon, restaurant, bar, utendørs svømmebasseng, velvære og veksling av valuta. Rom: Rommene er innredet med flatskjerm-TV, aircondition, vannkoker, minibar og privat bad med hårføner og produkter.

  Les mer
 8. Dag 11: Taj Mahal

  Tidlig på morgenen hentes du opp ved hotellet for å besøke det utrolige kjærlighetsmonumentet Taj Mahal i soloppgangen. Taj Mahal kan bygges av Maharajan Shah Jahan på 1600-tallet, som et mausoleum til sin favorittkone Mumtaz Mahal. Det anses å være det mest praktfulle eksempelet på mogularkitektur som finnes og er bygget helt i hvit marmor. Det er også klassifisert som et av verdens syv nye underverk og et ikonisk bilde av India.

  Etter Taj Mahal kjøres du tilbake til hotellet for frokost og utsjekking, før det bærer videre tilbake til Delhi og samme hotell som du startet reisen på, Radisson Blu Dwarka.

  exterior

  Radisson Blu Hotel eller lignende

  • Hotel
  • Delhi, India
  exterior

  Dwarka er en bydel ca. 20 minutter med bil fra Delhis kommersielle sentrum. Hotellet ligger 150 meter fra tunnelbanestasjonen Dwarka Sector 13 og tilbyr et opphold med gratis WiFi, taksvømmebasseng, supermarked, 3 restauranter og nattklubb. Det moderne hotellet har døgnåpen resepsjon med hyggelig personale som gjerne hjelper til med tips i området. Rom: Dobbeltrommene har aircondition, LCD-TV, te- og kaffefasiliteter, minibar, og eget bad med hårføner og produkter.

  Les mer
 9. Dag 12: Hjemreise fra Delhi

  Avhengig av når flyet ditt går så hentes du på hotellet for å tas med til flyplassen. Har du tid anbefaler vi et dypp i hotellets svømmebasseng, en siste tur til et av Delhis markeder eller hva med en siste smak av indisk mat? Uansett hvordan du tilbringer dine siste timer i India håper vi at du reiser mot Norge med en veske full av vakre minner. Namaste!

Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • E-Visum til India (ca. 500 kr)
 • Tips til sjåfør og hotellpersonale
 • Personlige utgifter
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 3 voksne + 1 barn 4-11 år personer per dobbeltrom

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne bor 1 barn fra 0 til 3 år gratis i samme seng som foreldrene, samt spedbarnspris på flyet.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Gratis WiFi på en del hotell på reisen.

Fasiliteter

De fleste hotellene har en restaurant og/eller bar.
Hotellene, utenom Thar Oasis Resort & Camp, har utendørs svømmebasseng.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt og et skilt med ditt navn. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Reisedokumenter

Alle reisedokumenter sendes til deg via e-post fra vår partner senest 2 uker før avreise.

Reisegruppe

I denne pakkereisen er det minst 1 og maks 35 personer. Det vil si at det er mulighet for at du kommer til å reise alene, dersom du har bestilt reise for en person. Utflukter nevnt i programmet vil finne sted uansett hvor mange deltakere det er på reisen.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Helse-og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til India. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Visum-og passinformasjon

Merk at du må ha visum for å besøke India. Nordmenn kan søke om et E-Visa med en avgift på 48 USD. Merk at du kan søke om visum inntil maks 4 dager før avreise. Vennligst se denne siden: https://indianvisaonline.gov.in/visa/index.html for å søke e-visa. For mer informasjon ser https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til India.

Myntenhet og kredittkort

Myntenheten i India er indiske rupi (INR). 5 NOK er ca. 40 INR. Minibankautomater er tilgjengelig i byene, og du kan bruke kredittkort som VISA og MasterCard for å ta ut penger.

Værforhold

Været i India er svært variert avhengig av hvor du drar. I store deler av Nord-India er det milde temperaturer mye av året, men mot fjellene i Himalaya kan det bli ned mot minusgrader om vinteren. I Sør-India holder det seg varmt hele året, med unntak av høylandet som har et kjøligere klima. Gjennomsnittstemperaturer i Delhi: Januar 14°C - Februar 17°C - Mars 22 °C - April 28 °C - May 32 °C - Juni 33°C - Juli 30 °C - August 30 °C - September 29 °C - Oktober 26 °C - November 21 °C - Desember 16°C.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon:
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 10:00 - 18:00 på engelsk

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret