Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Solferie & verdensarven Cinque Terre

 • Solreiser
 • Sarzana
pris fra kr 7 429
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

7 netter på Residenza Al Borgo i Saranza inkl. frokost, inngang og togbillett til Cinque Terre, leiebil, parkering og fly t/r fra Oslo Gardermoen. Pris er p.p. i rom for 2.

Fem pittoreske byer på rad, med fargeglade hus, smale gater og unik sjarm, langs den turkise, solfylte liguriske kysten - det er ikke rart at Cinque Terre er et av de mest besøkte UNESCO-verdensarven i Italia. Oppdag dem du også, på en deilig ferie i romantiske Italia!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 netter på Residenza Al Borgo
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Pisa fra Oslo Gardermoen eller Bergen
 • Togbillett & inngang til Cinque Terre (valgfri dag under reisen)
 • 1 vinsmaking i Cinque Terre
 • Leiebil
 • Parkering
Cinque Terre

Fly avgårde til fortrollende Liguria for å oppdage verdensarven Cinque Terres femhundre år gamle fargeglade byer, flotte turstier og lokale delikatesser. De fem fargerike kystbyene Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza og Monterosso omgis av fantastisk natur, majestetiske klipper og vidunderlig havutsikt. Med ditt inkluderte Cinque Terre-kort kan du utforske parken i egen takt på en valgfri dag under reisen, anvendte togtransport og fascineres av de historiske byene. Se frem til en vinsmaking i skyggen av klatrenede vinranker, en avkjølende gelato fra Gelateria Il Porticciolo i Vernazza og den uforglemmelige utsikten på vandringen mellom Monterosso og Vernazza!

Residenza Al Borgo

 • Leilighet
 • Sarzana, Italia
Entree

Under din ferie vil du bo i din egen fine leiliget i landsbyen Sarzana, kun 30 minutter unna nasjonalparken og fiskelandsbyen Cinque Terre. Leilighetshotellet åpnet nylig sine dører og du kan forvente moderne fasiliteter. Gratis WiFi og parkering finnes og hver morgen vil frokost bli servert i frokostrestauranten. Pisa Internasjonale flyplass ligger ca. 45 minutter unna hotellet med bil. Det finnes også togforbindelse mellom landsbyen og flyplassen.

 • +2
Les mer
Kamer

Dobbeltrom

3 personer | Rom

I rommet ditt vil du bo i et studio med plass til 2 personer. Du vil finne alle de fasilitetene du måtte behøve for en behagelig sol- og opplevelsesreise i leiligheten som aircondition, kjøkken med kjøleskap og vannkoker, bad med dusj og hårføner.

Flere tips for reisen

Ta vare på friheten med en egen leiebil og sus frem langs de italienske veiene! Liguria kryr av severdigheter og oppdagelser, her er noen av våre favoritter:

 • Portovenere: Ta båten fra Riomaggiore til Portovenere. En by med mindre turisme - men minst like vakker som de fem byene i Cinque Terre.
 • Genua: Besøk Liguria vakre hovedstad ved kysten og beundre katedralen fra 1100-tallet med freskoer samt byens vakre palass.
 • La Spezia: Denne vakre havnebyen byr på kulturskatter og utmerkede fiskerestauranter som er vel verdt et besøk.
 • Marina du Carrara: Marmorstaden Carrara ligger litt lengre inn i landet, men ved havet finner du dette eksklusive feriestedet der alt er laget i carraramarmor!
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 10:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 personer per dobbeltrom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-6 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 7-12 år får 40% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 13-17 år får 10% rabatt hotellet og betaler full pris på fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Gratis WiFi på hotellet.

Parkering

Gratis parkering avhengig av tilgjengelighet.

Fasiliteter

Frokostsal

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon:
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 10:00 - 18:00 på engelsk

Beliggenhet

Din bolig er omtrent 70 km fra flyplassen i Pisa, i byen Sarzana. Leilighetskomplekset ligger nære togstasjonen og bare få minutters gange fra sentrum.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret