• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Opplev Skottlands eventyrlige landskaper

 • Rundreise
 • 7 netter
 • Storbritannia
pris fra kr 6 929
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Rundreise i storslåtte Skottland: Tilbring 7 netter i byer og til de mest berømte attraksjonene inkl. daglig frokost, leiebil og fly t/r.

Opplev Skottlands mytiske landskaper og legendariske ruiner, som om du du befinner deg i et av Shakespeares dramaer! I Skottland opplever du mystiske innsjøer, øylandskap og majestetiske slott. Besøkende kommer fra hele verden for å oppleve kjente og kjære Nessie, Loch Ness-uhyret, som finnes eller ikke i den magiske innsjøen. Kom også til Skottland for kvalitetswhisky, tradisjonsrik musikk og dans, og naturligvis nasjonalinstrumentet sekkepipen og den særegne melodien. Gled deg til å oppleve Stirling, Inverness, Oban og St. Andrews, samt Edinburghs gamleby og New Town med mange andre steder du besøker!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter (den 1. og 7. natten) i Edinburgh på Haymarket Hub Hotel eller Hotel Brooks (eller liknende)
 • 2 netter i Oban på Hotel Rowantree eller Kings Knoll (eller liknende)
 • 1 natt i Skye på Sligachan Hotel eller Royal Hotel (eller liknende)
 • 1 natt i Beauly på Hotel Priory Beauly eller The Steadingshotel (eller liknende)
 • 1 natt i Perthshire på Fishers Hotel eller Kenmore Hotel (eller liknende)
 • Frokost på alle hoteller
 • Leiebil på hele rundreisen:
 • Full forsikring til leiebilen
 • Fly t/r Edinburgh (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Ytterligere tilvalg
 • Jacobite Freedom Cruise voksen
 • Glengoyne Distillery Tour voksen
 • Jacobite Freedom Cruise (fra 5- 16 år)
 • Glengoyne Distillery Tour barn
 • Oban - Craignure (Isle of Mull) Returbilletter
 • Mallaig - Armadale (Isle of Skye) Enkeltbilletter (du trenger ikke returbillett)
Det beste av Skottland med leiebil

For deg som har hatt lyst til å oppdage mye av det beste Skottland har å by på, er dette reisen for deg. Sett deg i leiebilen på flyplassen i Edinburgh og reise til ditt første hotell i den spennende hovedstaden. Dagen etter venter Stirling, en historisk viktig by som en gang var landets hovedstad. Dag 3 går reisen til byen Oban for et whiskydestilleri fra 1794, idylliske Isle of Mull. På dag 4 ser du Fort William & Isle of Skye for et dramatisk landskap med fjord og fjell. Dag 5 kjører du videre til området der Loch Ness bor, kanskje turens høydepunkt. På dag 6 drar du til Inverness, porten til høylandet. Dag 7 tilbringer du i St. Andrews, golfens fødested, og hjemmet til ruinene av Andreas-katedralen. Din siste natt reiser du tilbake til Edinburgh, før du vender hjem mot Norge på dag 8.

 1. Dag 1: Edinburgh

  Velkommen til Edinburgh! Den skotske hovedstaden byr på brosteinsbelagte gater, imponerende slott, gamle puber og mye deilig skotsk kultur! Edinburgh er Storbritannias mest besøkte destinasjon etter London, og det skyldes de utallige severdigheter og kulturbegivenheter, man kan oppleve i byen. Noen av byens skatter er blant andre middelalderfortet Edinburgh Castle, Holyrood Palace fra 1600-tallet, den kongelige residens og naturligvis den berømte og betagende kirken St. Giles. Både slottet og St. Giles ligger i den gamle bydelen, som du finner på UNESCOs verdensarvliste grunnet sin historiske betydning. Det er også i den gamle bydelen at du finner de to moderne attraksjonene National Museum of Scotland og det skotske parlamentet. Nasjonalmuseet byr på en interessant samling (og kombinasjon) av egyptiske mumier og flere av Elton Johns kostymer.

  Edinburgh Airport -> Haymarket Hub Hotel 15.7 km

  Lobby - Haymarket Hub Hotel

  Haymarket Hub Hotel. eller lignende

  53 Vurderinger
  • Hotel
  • Edinburgh, Storbritannia
  Lobby - Haymarket Hub Hotel

  Dette moderne og stilrent innredete hotellet ligger i byens vestlige del, like ovenfor togstasjonen Haymarket, hvorfra dere hurtig og enkelt kommer dere rundt i byen. Dere kan også kjøpe frokost på hotellet, som serveres i restauranten Platform 5 like ved siden av hotellet. Det er dessuten en døgnåpen resepsjon, og hotellets personale har mange gode anbefalinger i byen. Gratis WiFi er tilgjengelig i hele hotellet.

  Les mer
 2. Dag 2: Stirling

  Neste morgen, på rundreisens 2. dag går reisen til Stirling, "Gateway to the Highlands", som var en av de viktigste byene i historien om Skottland, og stedet for utallige kamper om skotsk uavhengighet. Ruten tar ikke mer enn ca. 45 minutter, så legg gjerne inn en liten tur til den klare fjorden Forth av Firth. For eksempel er den røde bro ved Queensferry et spesielt syn. Stirling var engang hovedstad i Skottland, og ditt besøk her bør fokusere på det middelalderske sentrum, og et av ​​Skottlands fineste slott ligger på en vulkansk klippe, hvor du kan nyte en fantastisk utsikt over omgivelsene. Ta en spasertur gjennom den historiske gamle bydelen, besøk det majestetiske Stirling Castle og monumentet til ære for nasjonalhelten William Wallace. Når kvelden nærmer seg, kan du sette deg ned på en pub og smake på nasjonalretten haggis, den tradisjonelle black pudding og den deilige desserten cranachan.

  Haymarket Hub Hotel -> Hotel Rowantree Oban 192.9 km

  Chambre

  Hotel Rowantree Oban eller lignende

  • Hotel
  • Oban, Storbritannia
  Chambre

  På hovedgaten i Oban kun 200 meter fra vannet finner du det moderne Rowantree Hotel. Gled deg til å nyte god, tradisjonell mat i hotellrestauranten og det vennlige personalet som tar vare på deg fra start til slutt, for ikke å snakke om den tradisjonelle skotske frokostbufféen. Ditt dobbeltrom er lyst, hyggelig og utstyrt med TV, WiFi og eget bad med badekar og dusj.

  Les mer
 3. Dag 3: Oban & Isle of Mull

  På rundreisens 3. dag settes kursen mot vest til den maleriske by Oban, som byr et vell av turister velkommen hvert år. Byen sentrerer seg om et whiskydestilleri etablert i 1794, som i dag er en av ​​Skottlands minste produsenter. Vi anbefaler å ta en fergetur fra havnen i Oban til Isle of Mull. Øya har tre små slott, som er et besøk verdt, her i blant Duart Slot på øyas nordøstlige hjørne. Slottet var hjemsted til MacLean-klanen, og det er her filmen Entrapment fra 1999 ble spilt inn med Sean Connery, som på sin mors side har røtter i MacLean-klanen. Slottet har en vakker utsikt over vannet.

  Chambre

  Hotel Rowantree Oban eller lignende

  • Hotel
  • Oban, Storbritannia
  Chambre

  På hovedgaten i Oban kun 200 meter fra vannet finner du det moderne Rowantree Hotel. Gled deg til å nyte god, tradisjonell mat i hotellrestauranten og det vennlige personalet som tar vare på deg fra start til slutt, for ikke å snakke om den tradisjonelle skotske frokostbufféen. Ditt dobbeltrom er lyst, hyggelig og utstyrt med TV, WiFi og eget bad med badekar og dusj.

  Les mer
 4. Dag 4: Fort William & Isle of Skye

  På din 4. dag setter du kursen nordover mot det dramatiske landskapet ved Glen Coe i Fort William. Området Fort William ligger direkte ut til fjorden Loch Linnhe. Landskapet er dramatisk med fjell, som tårner seg opp mot øst og vest, og området er ideelt til noen aktive timer i den friske luften. Her kan du utforske det skotske høyland, og du er ikke mer enn en halv times kjøretur fra Storbritannias høyeste fjell, Ben Nevis. Det var dessuten i høylandet, at den tragiske massakre av MacDonald-klanen i 1600-tallet fant sted. I dag byr Glen Coe på sjarmerende caféer og spisesteder.

  Etter en matbit fortsetter din reise lengre nordpå til Mallaig, hvor du kan velge mellom å krysse broen, som forbinder Kyle of Lochalsh til Isle of Skye, eller ta fergen fra Mallaig. Isle of Skye er den største øya i Hebridene, hvor du finner et naturliv du aldri glemmer. Landskapet er emblematisk for Skottland, og øya er et av de få stedene i landet, hvor beboerne ennå snakker gaelisk. Flere filmer er filmet her og både forfattere og malere har i århundrer funnet inspirasjon fra øyas mytiske stemning. Den ikoniske MacLeod-klan hadde hovedsete på Dunvegan Slot: Klanen styrte øya med hard hånd, og legendene forteller om vikinger, stor rikdom og maktkamper.

  Hotel Rowantree Oban -> Sligachan Hotel 229.8 km

  Hotel Sligachan Skye

  • Hotel
  • Skottland, Storbritannia

  Det fine Sligachan Hotel kombinerer komfort med gjestfrihet og har en beliggenhet som er ideell for deg som ønsker å utforske Isle of Skyes vakre landskap. Hotellet har egen bar, restaurant og hage. Den historiske bygningen er fra 1800-tallet, som du kommer til å nyte når du sitter med en drink foran den hyggelige peisen. Rommene er nyrenoverte med WiFi.

  Les mer
 5. Dag 5: Eilean Donan Castle & Loch Ness

  På rundreisens 5. dag skal du møte Skottlands største legende: Loch Ness-uhyret! Start turen ved å kjøre østover til Eilean Donan Castle. Dette ikoniske slottet har opptrådd i en lang rekke film og TV-serier, og ligger like utenfor den lille landsbyen Dornie. Herfra går ruten videre mot Inverness, hvor du har ditt viktigste stopp ved Urquhart Castle, en slottsruin som ligger vakkert til ved bredden av ​​Loch Ness-sjøen. Her er atmosfæren nærmest magisk, og det er lett å se inspirasjonen bak myten om uhyret Loch Ness. Har du lyst på en utflukt, kan du kjøpe en seiltur på den berømte sjøen — men husk å lade opp kameraet, så du kan fange et bilde av Nessie, hvis hun kommer opp til overflaten! Du tilbringer natten i Inverness, som du er klar til å utforske etter en god natts søvn.

  Sligachan Hotel -> Hotel Priory Beauly 151.8 km

  Chambre

  Hotel Priory Beauly eller lignende

  • Hotel
  • Beauly, Storbritannia
  Chambre

  Velkommen til det sjarmerende Hotel Priory Beauly i hjertet av det maleriske Beauly. Personalet er servicemindet og gir gjerne gode tips til spennende opplevelser i området. Frokost serveres hele formiddagen, og du kan sjekke ut sent, hvis du trenger en rolig morgen. Ditt dobbeltrom har TV, WiFi og eget bad med badekar.

  Les mer
 6. Dag 6: Inverness

  På rundreisens 6. dag våkner du i Inverness, porten til høylandet. Denne sjarmerende skotske byen byr på mange av tradisjonelle puber, museet Titanic Inverness Maritime Museum og et imponerende slott. Inverness er en del av det skotske høylandet og ligger ca. en 2 timers kjøretur fra Onich. I Inverness kan du vandre mellom gamle stenbygninger og over hengebroer, som spenner over den sagnomspunnne sjøen, før det er tid for å smake på en stiv whisky på en av byens mange destillerier. En spasertur i byen er ypperlig, og et tiltrengt skift fra bilsetet. Etter å ha strukket bena fortsetter turen sørpå gjennom Aviemore, inn i hjertet av Cairngorms National Park, som byr på betagende fjell.

  Etter en skjønn dag i høylandet kjører du til den lille byen Pitlochry i regionen Perthshire. Pitlochry er en sjarmerende perle, hvor du kan se victoriansk arkitektur og besøke Scottish Hydro Electric Visitor Centre's berømte 'fisketrapper' (Salmon Ladder), hvor du med egne øyne kan se laks svømme oppover en trapp som illustrasjon på laksens reise fra sitt fødested til høylandselvene og tilbake igjen. Etter en opplevelsesrik dag kan du spise en god middag på et av byens hyggelige, lokale spisesteder og avslutningsvis sjekke inn på dagens hotell.

  Hotel Priory Beauly -> Fishers Hotel Pitlochry 158.0 km

  Chambre

  Hotel Fishers Pitlochry eller lignende

  • Hotel
  • Pitlochry, Storbritannia
  Chambre

  Det er umulig å kjede seg på Fischers Hotel Pitlochry, hvor det vennlige personalet sørger for å arrangere konserter og tema- og spillekvelder. Hotellet har dessuten en bar og restaurant. Ditt dobbeltrom har utsikt over hotellhagen eller det omkringliggende landskapet. De romslige rommene har TV og WiFi.

  Les mer
 7. Dag 7: St. Andrews

  Den siste etappen av rundreisens 7. dag fører deg til St. Andrews — fødestedet for golf! Byens beboere har spilt golf siden 1400-tallet — sånn høres fortellingen ut i hvertfall. Byens mest berømte landemerke er selvfølgelig St. Andreas-katedralen med sine flotte ruiner, som en gang var Skottlands høyeste bygning. Det anslås at tårnet var 119 meter høyt, og er stadig den dag i dag et imponerende syn.

  Etter en dag i vakre St. Andrews kjører du tilbake til Edinburgh, hvor din siste natt finner sted. Vi anbefaler ruten langs fiskerbyene Elie og Pittenweem, hvoretter du krysser Forth Bridge og ser utsikten over "The Black River" (Firth of Forth). Du avslutter reisen tilbake i Edinburgh, hvor du tilbringer din siste overnatting.

  Fishers Hotel Pitlochry -> Haymarket Hub Hotel 110.8 km

  Lobby - Haymarket Hub Hotel

  Haymarket Hub Hotel. eller lignende

  53 Vurderinger
  • Hotel
  • Edinburgh, Storbritannia
  Lobby - Haymarket Hub Hotel

  Dette moderne og stilrent innredete hotellet ligger i byens vestlige del, like ovenfor togstasjonen Haymarket, hvorfra dere hurtig og enkelt kommer dere rundt i byen. Dere kan også kjøpe frokost på hotellet, som serveres i restauranten Platform 5 like ved siden av hotellet. Det er dessuten en døgnåpen resepsjon, og hotellets personale har mange gode anbefalinger i byen. Gratis WiFi er tilgjengelig i hele hotellet.

  Les mer
 8. Dag 8: 'There and back again' i Edinburgh

  Etter en 7 dagers roadtrip i Skottlands mytiske omgivelser er det på tide å si farvel til denne naturskjønne, mangfoldige og stolte nasjonen. På din siste natt i Edinburgh kan du nyte en god middag i hovedstaden og få shoppet de siste souvenirene, og kanskje besøke et av museene, du ikke nådde på første del av reisen.

  Haymarket Hub Hotel -> Edinburgh Airport 13.6 km

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Opel Corsa, Vauxhall Corsa eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren må være i besittelse av et kredittkort i eget navn med tilstrekkelig kreditt til depositum av maksimalt € 2500, -. Høyden på depositumbeløpet kan variere, og er avhengig av biltype.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Bensin og eventuelle parkeringsavgifter
 • Eventuell turistskatt
 • Fergebilletter til Isle of Mull og Isle of Skye (kan legges til ved bestilling)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for rundreisen, men kun for 1 flybillett.

Romkapasitet

Dobbeltrom: Maks. 2 voksne

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellene og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2 år bor gratis på hotellene og betaler full pris på flyet.
Barn 3-11 år får 50% rabatt på hotellene og betaler full pris på flyet.
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi finner du på de fleste hotellene og koster ca. 5£ per døgn.

Parkering

Parkering finnes nær hotellene med varierende parkeringsavgift på omkring 15£ per døgn.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret