Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Karibisk paradis med all-inclusive

 • Solreiser
 • Punta Cana
pris fra kr 12 759
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Besøk Den dominikanske republikk og nyt en ferie i tropisk klima. Bo 7/10 netter med all-inclusive og fly t/r inkludert.

Hvite sandstrender så langt du kan se, turkisblått hav og palmetrær som svaier mildt i vinden. Drømmer du om en ferie langt vekk fra hverdagen under karibiske himmelstrøk? Ja, da er Punta Cana i Den dominikanske republikk den perfekte destinasjon for deg. Her kan du nyte livet på stranden, gå på oppdagelse i den vakre naturen og drikke iskalde forfriskninger ved svømmebassenget. Du bor ved stranden Bávaro på det 4-stjerners Hotel VIK Arena Blanca med all-inclusive. Så finn din indre livsnyter frem og gled deg til en ferie med latinamerikansk stemning og ren avslapning!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 10 netter i dobbeltrom på VIK Arena Blanca
 • All-inclusive
 • Underholdning og sportsaktiviteter
 • Fly t/r Punta Cana (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Karibisk øyparadis

Den dominikanske republikk utgjør to tredjedeler av den tropiske øya Hispaniola i Det karibiske hav og grenser opp til Haiti. Landet er omgitt av fantastisk natur med turkisblått hav, hvite sandstrender, frodige fjell og fruktbare daler. Øyas imøtekommende befolkning skaper en deilig avslappet stemning, og i de små landsbyene kan du se de lokale som tar seg en pause i skyggen av palmene med et spill domino eller andre, som selger kokosnøtter og eksotiske frukter i små boder. La deg forføre av skjønne latinamerikanske toner og kast deg ut i lokale danser som Merengue og Bachata eller slapp av med en god bok og en iskald drink på stranden. Den dominikanske republikk byr også på et fantastisk liv under havets overflate, og øya er en spennende destinasjon for dykkere — alt etter årstiden gjør det behagelige vannet det mulig å oppleve all verdens vakre havplanter, fisk, skilpadder og hvaler. Gled deg til å oppleve dette vidunderlige øyparadiset, god tur til Punta Cana!

Hotel VIK Arena Blanca

 • Hotel
 • Punta Cana, Den dominikanske republikk
Hotel VIC Arena Blanca swimming pool

Du bor på det 4-stjerners Hotel VIK Arena Blanca kun få meter fra havet og stranden Bávaro. Her kan du for alvor slappe av under karibiske himmelstrøk, og med all-inclusive på hotellet skal du ikke tenke på annet enn å nyte solens stråler og iskalde forfriskninger ved svømmebassenget. Hotellet tilbyr også underholdning og mange sportsaktiviteter for både barn og voksne.

 • +3
Les mer
Do not use

Dobbeltrom

Dette dobbeltrommet på ca. 30 m² har terrasse med utsikt til hagen. Rommet er innredet med et privat bad med hårføner og aircondition, telefon, TV, mini-kjøleskap og safe (kan benyttes mot et gebyr på 2 USD per dag).

Hotel VIC Arena Blanca bathroom

Dobbeltrom med havutsikt

Dette dobbeltrommet på ca. 30 m² har terrasse med utsikt til havet. Rommet er innredet med et privat bad med hårføner og aircondition, telefon, TV, mini-kjøleskap og safe (kan benyttes mot et gebyr på 2 USD per dag).

All-inclusive inkluderer:

-Alle måltider, snacks og fastfood (Pizza, Hamburgere, Hotdogs, etc.), is, vann, brus, vin, øl og cocktails (nasjonale merker) i barene og restaurantene.
-Kaffe, te og kake
-Håndklær til svømmebassengene
-Dykkeundervisning i svømmebasseng

Restauranter og barer:
-Frokost, lunsj og middag i restaurant El Mirador.
-Snacks og fast food om ettermiddagen i restaurant El Bucanero
-Middag i à la carte-restauranten Trattoria med italienske spesialiteter (det er ikke nødvendig å bestille bord)
-Middag i à la carte-restauranten Estrella del Mar med internasjonale spesialiteter (det er ikke nødvendig å bestille bord)
Utenfor høysesongen er à la carte-restaurantene ikke åpent på samme tid.

Fri adgang til hotellets 4 barer: Lobby Bar, Lounge Bar Calipso, Beach Bar Bucanero og Disco Fun Pub
-Stort utvalg av nasjonale drinker, brus, juice, øl, cocktails, kaffe, te og husets vin

Aktiviteter:
Underholdning i løpet av dagen og forskjellige shows om kvelden
Aerobic, gymnastikk, danseundervisning, leke i svømmebassenget og på stranden
Miniklubb for barn mellom 4-12 år
Bordtennis
Beachvolley
2 tennisbaner
Fitnessenter

Været i Den dominikanske republikk

Laveste og høyeste temperaturer i Den dominikanske republikk:

Januar: 19°C - 29°C
Februar: 19°C - 30°C
Mars: 20°C - 30°C
April: 21°C - 31°C
Mai: 22°C - 31°C
Juni: 22°C - 31°C
Juli: 23°C - 32°C
August: 23°C 32°C
September: 22°C - 32°C
Oktober: 22°C - 32°C
November: 21°C - 31°C
Desember: 20°C - 30°C

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Dobbeltrom med utsikt til hagen: Min. 1 voksen og maks. 3 voksne + 1 barn 0-12 år og en baby 0-1 år
Dobbeltrom med havutsikt: Maks. 3 voksne + 1 barn 0-12 år og en baby 0-1 år.

Det er to dobbeltsenger per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet. Barneseng er gratis.
1. barn fra 2-12 år bor gratis på hotellet og 2. barn får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 13-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er tilgjengelig mot betaling.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Pass og visum

"Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til den Dominikanske Republikk. Kontakt den Dominikanske Republikks ambassade i Norden for mer informasjon: Kungsholmsgatan 10, 5th fl
112 27 Stockholm
Sverige
Tlf.: +46(08) 667.4611"

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Den dominikanske republikk. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Myntenhet og kredittkort

Myntenheten er Dominikansk Peso. 1 NOK er ca. 6 DOP. Det er mulig å ta ut penger i minibank i de største byene og typiske turiststeder. Det er også mulig å vekse USD på hotellene. Resorten din tar i mot de største kredittkortene som f.eks Visa og Mastercard.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotellet ligger ca. 20 km utenfor byen Punta Cana ved stranden Bávaro, ca. 200 km fra hovedstaden Santo Domingo og omkring 30 km fra flyplassen Punta Cana International Airport.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret