Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Rundreise gjennom Italias magiske innsjøer

Rundreise 9 netter Italia

per person fra kr 8 359
basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

10 dager ved Italias vakreste innsjøer: Gardasjøen, Lago Maggiore, Luganosjøen og Comosjøen. Bo på 4-stjerners hotell med frokost. Inkl. leiebil og fly t/r fra Oslo Gardermoen, Bergen, Trondheim eller Stavanger. Pris er p.p. i rom for 2.

Italias magiske innsjøer er unike fra resten av Europa. Historiske bygninger står stolt mellom frodig og friskt landskap, så vakkert at du nesten ikke kan tro dine egne øyne. Denne turen tar deg med på en reise gjennom det hele. Du vil oppleve fire av de majestetiske innsjøene: den berømte Gardasjøen og med sine små landsbyer, videre går reisen til pittoreske Lago Maggiore, deretter kjører du videre til idylliske Lugano og Como. Du har leiebil under hele reisen, så du kan sette ditt eget tempo. De forskjellige hotellene ønsker deg velkommen ved ankomst. Dette blir en utrolig reise du aldri vil glemme!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter på Bel Soggiorno Beauty & Spa + 1x spa voucher til verdi av 15 euro
 • 3 netter på Blue Relais Hotel Motel
 • 3 netter på Hotel La Locanda del Notaio
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r til Milano med Norwegian fra Oslo, Bergen, Trondheim eller Stavanger
 • Leiebil under hele oppholdet Gratis WiFi på alle hotell
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Det søte liv

Det nord-italienske kjøkkenet er et lite stykke himmel på jord. De neste 9 nettene kan du nyte det søte liv i harmoniske omgivelser. Fortap deg i kulinariske gleder, laget av ekte italienske råvarer. Ferske oster som ricotta og mozzarella, steinovnsbakte pizza, hjemmelaget pasta, ferskdryppet olivenolje direkte fra regionens frodige oliventrær, nydelig vin fra lokale vingårder og søte, tradisjonelle bakverk. La Bella Vita, dette er det søte liv!

 1. Natt 1 - 3: Gardesjøen

  Ditt første steg ut i det italienske paradiset er ved den guddommelige Gardasjøen. Dette er Italias største og kanskje mest berømte innsjø. På nordsiden kan du ta inn synet av de spektakulære fjellene som omgir den krystallklare sjøen og på sørsiden kan gå deg vil i et hav av frodige vingårder og gylne sitrontrær.
  Naturen rundt hele Gardasjøen kan minne om flere eksotiske hager med ville blomster, strender og frisk fjelluft.
  I tillegg til den nydelige naturen kan leve deg tilbake i tid med de romerske villaene i Desenzano og Toscolano, historiske middelalderske slott og kirker av vakker neoklassisk arkitektur. Etter 3 fantastiske dager ved Gardasjøen, kjører du videre til utrolige Lago Maggiore.

  hotel

  Hotel Bel Soggiorno Maderno

  Hotel Toscolano Maderno, Italia

  Dette familiedrevne lakefront hotellet ligger 2,3 km fra Museo della Carta og 3,4 km fra Vittoriale degli Italiani villa og amfi. De flotte og funksjonelle rommene har minibar og satellitt-TV, og noen av rommene har en deilig utsikt over innsjøen. Hotellet har karakteristiske og klassisk dekor med lysekroner og tremøbler.
  Hotellet serverer en kontinental frokost og tilbyr 2 restauranter, samt en bar. Andre fasiliteter er utendørsbasseng og boblebad, samt badstue, dampbad og massasjetjenester. Du vil få en voucher med en verdi av 15 euro du kan bruke på spabehandlinger.

  Les mer
 2. Natt 4 - 6: Lago Maggiore

  Den lange innsjøen Lago Maggiore ligger som et vakkert maleri på sørsiden av Alpene, området deles av Italias Piemonte og Lombardia regioner og Sveits Ticino. Lago Maggiore er kjent for sine naturskjønne omgivelser med høye, grønne fjell som stiger opp fra blått, glitrende vann. Når du er her, anbefaler vi et besøk til de tre små Borromeo-øyene som tilbyr idylliske, terrasserte hager og aristokratiske villaer. Øyene kan nås med båt fra Stresa, en av de større byene i Piemonte. Om du er ekstra sulten på å utforske regionen kan du hoppe på Lago Maggiore Express, toget som tar deg med gjennom frodige vingårder, dype skoger og historiske bygninger. Ved Lago Maggiore har du også mulighet bli kjent med naturen på den morsomste måten, her florerer det nemlig av sports og natur-aktiviteter, som kayaking, rafting eller sykling.

  Hotel Bel Soggiorno Beauty Spa -> Blue Relais 187.6 km

  Blue Relais Hotel Motel (klikk her for hotell-info)

  Hotel Villaggi, Italia

  Dette hotellet ligger i den lille byen Carpenedolo. Bygningen er fin og moderne utformet med alle fasiliteter og møbler av høy kvalitet, for å sikre et avslappende og minneverdig opphold. Hotellet tilbyr en intim og elegant atmosfære med en effektiv tjeneste. Her får du også mye for pengene, denne eiendommen er nemlig vurdert for å gi den beste verdien i Carpenedolo!

  Les mer
 3. Natt 7 - 9: Lake Lugano og Lake Como

  Siste trinn av oppholdet er mellom de fortryllende innsjøene, Lake Lugano og Lake Como. Et landskap av surrealistisk prakt, så vakkert at forfattere og komponister fra hele verden flokker hit for å bli inspirert av naturens romantikk. Flere av de små, rustikke landsbyene i område er listet på UNESCOs verdensarv. Besøk historiske slott og elegante villaer som ligger spredt rundt i fjellene som synger rundt sjøen. Området rundt Como er kjent for sin dramatiske natur, satt opp mot foten av Alpene. Innsjøen er formet som en opp-ned Y. På bunnen av den sørvestlige grenen ligger byen Como, hjem til renessansearkitektur, her anbefaler vi å hoppe på kabelbanen som tar deg med opp til den idylliske fjellbyen Brunate.

  Blue Relais -> La Locanda del Notaio 92.3 km

  Hotel La Locanda del Notaio

  La Locanda del Notaio (klikk her for hotell-info)

  Hotel Pellio Intelvi, Italia

  La Locanda del Notaio ligger vakkert til i store, grønne hager mellom Luganosjøen og Comosjøen. Hotellet tilbyr rustikk, elegant innredning med gratis WiFi. Gratis parkering er også tilgjengelig. Hvert rom har parkett, flatskjerm-TV med satellittkanaler og eget bad med badekar eller dusj. Noen av rommene har smijernssenger, og noen har synlige trebjelker i taket. Eiendommen har en Michelin-stjerne restaurant, som lover smakfulle, minnereike måltider.
  I tillegg, ligger det en 9-hulls golfbane bare 50 meter fra vertshuset, og området er ideelt for ridning og sykling. Gratis aviser er tilgjengelige i lobbyen. Lugano og Sveits kan nås på rundt 30 minutter kjøring.

  Les mer
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Noen av hotellene har svømmebasseng og spaanlegg

Parkering

Parkering er tilgjengelig.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon:
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 10:00 - 18:00 på engelsk