Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Solfylt 4 stjerners ferie på spanskekysten

 • Solreiser
 • 7 netter
 • Lloret de Mar
pris fra kr 4 739
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Solen venter i Spania! 7 eller 14 netter på Hotel Helios med 4 stjerner på Lloret de Mar. Fly t/r fraBarcelona fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Molde, Harstad, Kristiansand eller Tromsø med helpensjon og transport t/r mellom flyplass og hotell. Pris er p.p. i rom for 2.

Sikre deg årets solferie allerede nå! Bo på et flott hotell med 4 stjerner kun 150 meter stranden, kun et stenkast unna gode shoppingmuligheter, hyggelige kaféer og stemningsfulle barer. La ikke denne sjansen gå fra deg - bestill ferien nå!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 14 netter i dobbeltrom på Hotel Helios****
 • Helpensjon
 • Fly t/r Barcelona fra Barcelona fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Molde, Harstad, Kristiansand eller Tromsø.
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Velkomstdrink
Lloret de Mar i Spania

Spania er år etter år nordmenns feriefavoritt! I dette søreuropeiske landet finner du ikke bare fantastiske kyststeder med flere hundre soldager i året, her er det sjarmerende stemning, god mat og nærmest umulig å få seg et dårlig glass rødvin. I tillegg er beliggenheten på hotellet ditt i gangavstand fra stranden. I omgivelsene finner du også historisk arkitektur som slott og kirker, naturidyll og grønne parker. Bli med til landet for ekte livsnytere, og unn deg en uke eller to på Costa Brava-kysten!

Hotel Helios Lloret

5 Vurderinger
 • Hotel
 • Lloret de Mar, Spania
Bufférestaurant

Hotel Helios Lloret ligger i hjertet av Lloret de Mar, kun ca. 150 meter til stranden og aktiviteter. Dette 4 stjerners hotellet er et fint utgangspunkt for å nyte ferien din i Costa Brava med fasiliteter som et utendørs svømmebasseng åpent hele året med solsenger, en døgnåpen resepsjon, en lounge bar, underholdning noen kvelder og en bufférestaurant og bar-café med en hyggelig utendørs terrasse hvor du kan slappe og nyte en drink og noe attåt. Det er også enkelt å komme seg til kulturbyen Girona for en dagstur hvis du skulle ønske å gjøre noe annet enn å nyte solen ved bassenget eller stranden.

Les mer
Standard double room

Standard dobbeltrom

3 personer | Rom

Standard dobbeltrommet er innredet med et parkettgulv og med varme farger og har plass til 3 personer. Det har 2 enkeltsenger og en sofaseng for 1 voksen, et eget bad og en terrasse. WiFi er også inkludert og tilgjengelig på rommet. Rommet er utstyrt med aircondition, TV og en safe.

Våre tips til reisen:
 • Sant Joan-slottet ligger på bergtoppen mellom strendene Lloret og Fenal, og med et besøk til slottet er det enkelt å bli kjent med litt av områdets historie. Slottet ble bygget som et fort allerede på 1000-tallet. I dag står tårnet, den østlige veggen og ruinene av sørsiden igjen, og ruver stolt frem i omgivelsene.
 • Sant Romà-kirken er en katalansk-gotisk kirke bygget med innflytelse fra renessansen på 1500-tallet. Kirken utmerker seg med sine fortelementer som vindebroen.
 • Santa Clotilde Gardens - Denne fantastiske hagen ble anlagt i stor skjønnhet på toppen av en klippe med praktfull utsikt over havet. Den historiske hagen er bygget i italiensk renessansestil og omfatter frodig vegetasjon, fargerike blomster, søte stier og elegante trapper av marmor.
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt 1 EUR per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00 - 00:00

Utsjekking

Til kl. 07:00 - 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 3 personer - Min 1/Maks 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-12 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 13-16 år får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
En 3. person over 17 år regnes som voksen og får 30% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis i hele hotellet.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Svømmebasseng
Heis
Spill-og TV-rom

Parkering

Parkering er ikke tilgjengelig.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon:
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 10:00 - 18:00 på engelsk

Beliggenhet

Hotellet ligger ca. 150 meter fra Lloret Beach, og ligger i hjertet av Lloret de Mar. Transport t/r mellom flyplass og hotell er inkludert i dette tilbudet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret