• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Solfylt 4 stjerners ferie på spanskekysten

 • Solreiser
 • 7 eller 14 netter
 • Lloret de Mar
6 Vurderinger
pris fra kr 4 049
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Allerede bestilt 12 ganger

Solen venter i Spania! 7 eller 14 netter på Hotel Helios med 4 stjerners på Costa Brava. Fly t/r Barcelona og transport mellom flyplass og hotell!

Sikre deg årets solferie allerede nå! Bo på et flott hotell med 4 stjerner kun 150 meter stranden, kun et steinkast unna gode shoppingmuligheter, hyggelige kaféer og stemningsfulle barer. Med hav så langt du kan se og gjestfrie spanjoler er du garantert en fin ferie!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 14 netter i dobbeltrom på Hotel Helios****
 • Helpensjon
 • Fly t/r Barcelona (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Velkomstdrink
Lloret de Mar i Spania

Spania er år etter år nordmenns feriefavoritt! I dette søreuropeiske landet finner du ikke bare fantastiske kyststeder med flere hundre soldager i året, her er det sjarmerende stemning, god mat og nærmest umulig å få seg et dårlig glass rødvin. I tillegg er beliggenheten på hotellet ditt i gangavstand fra stranden. I omgivelsene finner du også historisk arkitektur som slott og kirker, naturidyll og grønne parker. Bli med til landet for ekte livsnytere, og unn deg en uke eller to på Costa Brava-kysten!

Hotel Helios Lloret de Mar

 • Hotel
 • Lloret de Mar, Spania
Bufférestaurant

Hotel Helios Lloret ligger i hjertet av Lloret de Mar, kun ca. 150 meter til stranden og aktiviteter. Dette 4 stjerners hotellet er et fint utgangspunkt for å nyte ferien din i Costa Brava med fasiliteter som et utendørs svømmebasseng åpent hele året med solsenger, en døgnåpen resepsjon, en lounge bar, underholdning noen kvelder og en bufférestaurant og bar-café med en hyggelig utendørs terrasse hvor du kan slappe og nyte en drink og noe attåt. Det er også enkelt å komme seg til kulturbyen Girona for en dagstur hvis du skulle ønske å gjøre noe annet enn å nyte solen ved bassenget eller stranden.

 • +3
Les mer
Standard double room

Standard dobbeltrom

Standard dobbeltrommet er innredet med et parkettgulv og med varme farger og har plass til 3 personer. Det har 2 enkeltsenger og en sofaseng for 1 voksen, et eget bad og en terrasse. WiFi er også inkludert og tilgjengelig på rommet. Rommet er utstyrt med aircondition, TV og en safe.

Våre tips til reisen:
 • Sant Joan-slottet ligger på bergtoppen mellom strendene Lloret og Fenal, og med et besøk til slottet er det enkelt å bli kjent med litt av områdets historie. Slottet ble bygget som et fort allerede på 1000-tallet. I dag står tårnet, den østlige veggen og ruinene av sørsiden igjen, og ruver stolt frem i omgivelsene.
 • Sant Romà-kirken er en katalansk-gotisk kirke bygget med innflytelse fra renessansen på 1500-tallet. Kirken utmerker seg med sine fortelementer som vindebroen.
 • Santa Clotilde Gardens - Denne fantastiske hagen ble anlagt i stor skjønnhet på toppen av en klippe med praktfull utsikt over havet. Den historiske hagen er bygget i italiensk renessansestil og omfatter frodig vegetasjon, fargerike blomster, søte stier og elegante trapper av marmor.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt 1 EUR per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00 - 00:00

Utsjekking

Til kl. 07:00 - 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-1 år gammel: får en rabatt på 100% rabatt per natt
Barn fra 2-12 år gamle: får en rabatt på 50% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis i hele hotellet.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Svømmebasseng
Heis
Spill-og TV-rom

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotellet ligger ca. 150 meter fra Lloret Beach, og ligger i hjertet av Lloret de Mar. Transport t/r mellom flyplass og hotell er inkludert i dette tilbudet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret