Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Spanias vakre hovedstad: livlige Madrid!

 • Storbyferie
 • Madrid
pris fra kr 2 779
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Unn deg 3 eller 4 netter på Hotel Ganivet i hjertet av Madrid. Inkl. frokost, fly t/r fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Tromsø, Ålesund, Molde, Harstad/Narvik, Haugesund eller Bodø og transport mellom flyplass og hotell. Pris er p.p. i rom for 2.

Ifølge Lonely PIanet er ingen by i verden mer levende enn Madrid. Spanias hovedstad er et forførende sted, fullt av positiv energi. Byen bærer et enkelt budskap: Lev livet og finn den store lidenskapen i hverdagen. Madrid er en by av musikk og kultur. Føl den fantastiske rytmen og bli med på et sjelfullt storbyeventyr!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 eller 4 netter på Hotel Ganivet
 • Frokost hver morgen
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • Fly t/r Madrid fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Tromsø, Ålesund, Molde, Harstad/Narvik, Haugesund eller Bodø
Kulturelskernes Madrid

Madrid er den perfekte by å besøke hvis du er en kunstelsker og ønsker å nyte den sørlige solen med all sin spanske sjarm. Byen er verdenskjent for sine tre kunstmuseer, også kjent som Triangula del Arte. Andre attraksjoner inkluderer det spektakulære slottet, med sine 3418 praktfulle rom, samt den barokke kirken San Francisco El Grande. Byen er full av fargerike parker, og vi anbefaler et besøk til den frodige Retiro-parken, her kan du bare nyte en rolig solskinnsdag, lese en bok under et tre eller leie en robåt. Fortap deg i Madrids guddommelige kjøkken med spesialiteter som cocido, bartolillo, tortilla, paella, og ikke minst, forelsk deg i smaken av en ekte sangria!

Hotel Ganivet

 • Hotel
 • Madrid, Spania
Ganivet rooftop pool

Hotel Gavinet ligger i hjertet av Madrid, kun 15 minutters gange fra Plaza Mayor og slottet, og 30 minutter fra Museo del Prado. Gled deg til en herlig frokostbuffé hver morgen på hotellets restaurant, og til å kjøle deg ned og slappe av i svømmebassenget på takterrassen. Det er åpent til slutten av oktober, avhengig av værforhold. Hotellet har døgnåpent resepsjon og ligger i et hyggelig område, som er kjent for sine trange gater og flotte torg. I tillegg finnes det hundrevis av tapasrestauranter, kaféer og butikker her, og det er lett å komme seg til andre områder i byen med kollektivtransport.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +3
Les mer
room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Du bor på et dobbeltrom, som er utstyrt med aircondition, WiFi, LCD-TV, safe, gratis mineralvann og et privat baderom med hårtørker og toalettsaker.

Det glitrende bylivet

I Madrid er mulighetene for rike hverdagseventyr uendelige, her er noen av våre favoritter:

 • Mercado San Antón: Old Market Hall, gå deg vill i det store, himmelske markedet med spanske råvarer og tapasbarer.
 • El Rastro loppemarked: Start jakten på de spanske skattene. Her kan du også bli kjent med lokalbefolkningen en søndag morgen.
 • Flamenco Taberna Flamenca El Cortijo: Her opplever du den fargerike og lidenskapelige folkedansen, Flamenco. Mer groovy, kultrellt og spansk blir det ikke!
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn (0-12) per rom.

Barnerabatt

Barn 0-2 år bor gratis på hotellet og barn 0-1 betaler kun spedbarnsbillett på flyet.
Barn 3-12 år får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 13-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Svømmebasseng (Hotellets basseng finnes på takterrassen og er åpen kl. 10:00 - 18:00 frem til siste oktober)

Parkering

Parkering er tilgjengelig mot betaling.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Vær obs på at det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen)

Temperaturer

Januar 6° - Februar 7° - Mars 10° - April 11 ° - Mai 15° - Juni 21° Juli -25° - August 25° - September 22° - Oktober 15° - November 10° - Desember 7°

Beliggenhet

Hotellet ligger i sentrum av Madrid, ca. 30 minutter med bil fra flyplassen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret