Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

En magisk reise gjennom tre land

 • Rundreise
 • 7 netter
pris fra kr 6 319
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Kjør langs den vakre Adriaterkysten og opplev Venezia, Ljubljana & Pula. Inkl. 7 netter på hotell med frokost hver morgen, leiebil og fly t/r.

Italia, Slovenia og Krotia - dette er drømmereisen du ikke vil gå glipp av! Tre utrolige land, alle med unik kultur, og vakker natur. Med leiebilen som du henter ved ankomst, kjører du langs adriaterkysten, gjennom vakre landskap og fascinerende landsbyer. På dette eventyret bor du på tre forskjellige hotell i tre fantastiske byer. Nyt romantikken på Piazza San Marco i Venezia, forelsk deg i fargerike Ljubliana og lev deg inn i den livlige i Pula. Les videre for den herlige reiseruten:

Tilbudet inkluderer:
 • 7 netters rundreise:
 • 2 netter på Locanda Al Piave (eller lignende) i San Doná di Piave nærme Venezia
 • 2 netter på Park Hotel (eller lignende) i Ljubljana
 • 2 netter på Adrion Aparthotel (eller lignende) i Pula
 • 1 natt på Locanda Al Piave (eller lignende) i San Doná di Piave nærme Venezia
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Venezia (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Leiebil - Renault Twingo eller lignende
 • Gratis parkering (ved eller nær hotellene)
Venezia, Ljubljana & Pula

Er du klar for en uforglemmelig reise langs den vakre Adriaterhavskysten? Drømmer om å oppleve det beste av Italia, Slovenia og Kroatia? Da har du landet på riktig sted! Denne reisen lar deg besøke regionens mest fascinerende byer: vakre Venezia, frodige Ljubljana og strandparadiset Pula. Lev deg inn i den rike historien av tre land og la deg fortrylle av fantastiske natur, kulinariske gleder og spennende kultur.

 1. Dag 1 & 2: Skjønnheten på vannet: Venezia

  Enten det er de smale, vakre kanalene, de romantiske broene eller de glitrende Venetianske bygningene, Venezia skjuler noe helt ubeskrivelig vakkert. Takket være de 177 øyene som er festet sammen med 409 broer og trange gater, er Venezias mystiske atmosfære bevart til denne dag!
  De pittoreske gatene gjør den flytende by det perfekte stedet til å nyte det søte liv!
  Utforsk Venezia fra en gondol eller spaser langs byens historiske gater. Drikk edle dråper av italiensk vin på koselige kafeer, omgitt av romantiske gatelykter. Gå over den verdensberømte Rialto-broen og opplev Piazza San Marco.

  Ditt første hotell, ligger i San Dona di Piave og herfra tar det ca 40 minutter å kjøre til Venezia. San Dona Di Piave har også et vakkert historisk sentrum, uoppdaget av turister, med autentiske restauranter, trivelige gater og spennende butikker.
  Det familiedrevne Locanda Al Piave står for komfort og gjestfrihet. Hotellet er bygget i typisk venetiansk stil og har en vennlig atmosfære med en hjemmekoselig stemning. Nyt italienske spesialiteter og et velsmakende glass vin i restauranten og baren. Rommene er utstyrt med en komfortabel dobbeltseng, TV, minibar og bad med dusj og toalett.

  Locanda Al Piave -> Hotel Park Ljubljana 206.9 km

 2. Dag 3 & 4: Den slovenske perlen: Ljubljana

  Slovenias hovedstad Ljubljana er unik og ubeskrivelig pittoresk, og kanskje en av Europas vakreste ukjente skatter. Byen blir ofte sammenlignet med Praha på grunn av sine praktfulle bygninger og barokke arkitektur. Regionen er preget av sin miljøbevissthet og sin rike kulturarv med sine nydelige slott, gamle landsbyhus og historiske kirker, samtidig som den er omgitt av et grønt og frodig naturlandskap. I tillegg er Ljubljana foret med koselige kafeer og hyggelige gater.

  Utforsk byens største attraksjoner: Dragebroen, Ljubljana slott og Jakopič promenaden i naturskjønne Tivoli Park, besøk også det berømte kultursenteret, "Metelkova".

  Du bor på Hotel Park, som ligger i et rolig og grønt område i sentrum av Ljubljana og mindre enn 1 km fra det historiske sentrum. Hotellet er både elegant og miljøvennlig. Nyt fersk mat i restauranten og velsmakende drinker og snacks i hotellbaren. Rommene er utstyrt med komfortable senger, TV, telefon, air condition, minibar, og eget bad med dusj, toalett og hårføner.

  Hotel Park Ljubljana -> Pula 206.3 km

 3. Dag 5 & 6: Paradisiske Pula

  Idag vil du oppleve den kroatiske Riviera, og det populære solstedet Pula ønsker deg velkommen med et herlig middelhavsklima, vakre viker omgitt av krystallklart hav og et koselig sentrum. I Pula kan du fortsette å gå i historiske fotspor og sole deg på glitrende strender, mens en myk sjøbris kysser deg på kinnet.

  Pula ligger på sørspissen av Istria-halvøya og var en gang en romersk koloni: Selv i dag kan du beundre det gamle amfiteatret og det praktfulle Augustus Temple. I tillegg til det kulturelle mangfoldet i regionen, vil du også komme over et fantastisk kulinarisk kjøkken. I nærheten finner du urørt natur og mange sportsaktiviteter!

  Du bor på det moderne 4-stjerners hotellet, Adrion Apart med høy komfort og elegant design. Hotellet ligger ca 5 km fra sentrum av Pula. Restauranten serverer kroatisk middelhavsmat, inkludert fersk fisk og østers, og i spaet kan du nyte en badstue, svømmebasseng og et avslapningsområde. Rommene har klimaanlegg, TV med kjøkkenkrok, mikrobølgeovn, komfyr og en sittegruppe.

  Pula -> Locanda Al Piave 248.8 km

 4. Dag 7: Tilbake til Venezia

  Tre land senere er det på tide å kjøre tilbake mot Veneto-regionen, hvor du tilbringer natten på Hotel Locanda Al Piave (eller lignende) på nytt. Bruk den siste natten til å se tilbake på din opplevelsesrike ferie, mens du nyter et fargerikt italiensk måltid under de venetianske markisene. Etter en god natts søvn er det på tide å reise tilbake til flyplassen, levere leiebilen og hoppe på flyet hjem igjen. Vi sees neste gang!

Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Depositum på leiebilen 900 € + mva ved henting av bilen, som du får tilbake ved levering av bilen.
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet og leiebilen.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Barnerabatt

Barn under 2 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-11 betaler 35 euro per natt og betaler full pris på flyet.
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Gratis parkering finnes ved eller nær hotellene

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Leiebilvilkår

Hovedsjåføren må bære et kredittkort (ikke Electron) utstedt i hans navn med tilstrekkelig kreditt til depositum på 900 euro + mva.
Du plukker opp leiebilen på Venice Marco Polo flyplass fra bilutleiekontoret Locauto.
Førerkort må ha vært gyldig i minst ett år.
Alle sjåførene må være minst 19 år og maksimum 74 år.
Unge førere i alderen 19 - 21 år betaler en ekstra avgift på 22 euro per dag + mva
Unge førere mellom 22 - 24 år betaler en ekstra avgift på 11 euro per dag + mva
Å legge til flere sjåfører koster 5 euro per dag + mva
Utleie skjer med full tank og leveres med full tank.
Inkludert: forsikring uten egenrisiko, ubegrenset kjørelengde, flyplassavgifter, merverdiavgift.
Når du plukker opp din leiebil, kan du også velge å kjøpe full skadeforsikring og tyveriforsikring.
Barnesete koster 45 euro + mva for hele leieperioden.
GPS koster 7 euro per dag + mva.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret