Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Sommerferie i Østerrike med all-inclusive

 • Solreiser
pris fra kr 5 109
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Nyt sommeren med din kjære eller familien i Østerrike: 5 eller 7 netter på Sporthotel Annaberg med all-inclusive, adgang til velvære og fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Molde, Harstad, Kristiansand eller Tromsø og leiebil! Pris er p.p. i rom for 2.

Østerrike er helt nydelig når fjellene er kledd i hvitt, og om sommeren blomstrer Østerrike på nytt når hvitt blir byttet ut med grønt og du kan legge ut på tur i den slående vakre naturen — spenn på fjellstøvlene og gjør deg klar for fotturer blant fjell og naturidyll. Kun to timer fra Wiens myldrende storbystemning ligger Annaberg, hvor roen, den friske fjellluften. På Sporthotel Annaberg er alt sørget for med all-inclusive og fri adgang til et deilig velværeområde. Unnslipp hverdagens stress og mas og bli med til Østerrike!

Tilbudet inkluderer:
 • 5 eller 7 netter i dobbeltrom, trippeltrom (maks. 2 voksne og 1 barn 0-17 år) eller familierom (maks. 2 voksne og 2 barn 0-17 år) på Sporthotel Annaberg
 • All-inclusive*
 • Fly t/r Wien fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Molde, Harstad, Kristiansand eller Tromsø
 • Leiebil
 • Adgang til velværeområde
 • Lån av badekåpe
 • Gratis parkering
Annaberg bei Mariazell i Østerrike

Annaberg er med sin idylliske beliggenhet i Østerrikes fjell ved Tormäuer Naturpark et yndet og velbesøkt feriedestinasjon for folk, som ønsker en aktiv ferie i fantastisk skjønne omgivelser. Området er spesielt deilig om sommeren, hvor du kan dra på fottur eller mountainbike. Har du mot til å sette kreftene dine på prøve med klatring, er området også helt ideelt! Her er mange forskellige vandre- og sykkelruter, hvor du kan fordype deg i naturen og nyte fjellenes stillhet og ro. Her finner du ingen trafikk, ingen bilos og ingen forstyrrende elementer — men til gjengjeld har du masse tid til å koble fra og nyte tiden med hverandre. Stopp også innom en tur igjennom den hyggelige fjellbyen Annaberg, eller den litt større byen Mariazell ca. 12 km fra ditt hotell, hvor du kan se en vakker, historisk kirke og smake en kald øl mens du beundrer den uslåelige utsikten.

Sporthotel Annaberg

 • Hotel
 • Lilienfeld District, Østerrike
Hotel

Du bor på det hyggelige Sporthotel Annaberg, som er innredet i tradisjonell østerriksk alpestil. Hotellet ligger tett på Tormäuer Naturpark og er det ideelle utgangspunkt for naturelskere og fotturentusiaster. Med en romslig lobby, en restaurant med både à la carte-meny og buffé og en bar, har du alt du trenger innen rekkevidde. Får du lyst på et avbrekk fra aktivitetene i naturen, kan du ta en tur i hotellets velværeområde, som inkluderer sauna, boblebad, dampbad og infrarød kabin. Tar du med sykler, har hotellet en sykkelkjeller, hvor disse kan oppbevares. Det er dessuten en deilig terrasse, hvor du kan slappe av etter en aktiv dag i den friske fjelluften.

Les mer
Room 3

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Alle hotellets rom er innredet i autentisk østerriksk stil med fine detaljer i tre. På dobbeltrommene finner du en dobbeltseng, TV, safe samt eget bad med toalett, bad og hårføner.

Dobbeltrom + 1 ekstraseng (DZ +1)

2 personer | Rom

Alle hotellets rom er innredet i autentisk østerriksk stil med fine detaljer i tre. På dobbeltrommene finner du en dobbeltseng, TV, safe samt eget bad med toalett, bad og hårføner. I dette rommet har du i tillegg en ekstraseng.

Dobbeltrom + 2 ekstrasenger (DZ +1)

2 personer | Rom

Alle hotellets rom er innredet i autentisk østerriksk stil med fine detaljer i tre. På dobbeltrommene finner du en dobbeltseng, TV, safe samt eget bad med toalett, bad og hårføner. I dette rommet har du i tillegg to ekstrasenger.

Din all-inclusive omfatter:

 • Frokostbuffé med frisk frukt, müsli, brød, yoghurt, juice, kaffe m.m. fra kl. 8.00 til 11.00
 • Lunsj med snacks og suppe eller evt. en matpakke fra kl. 12.00 til 13.00
 • Ettermiddagskaffe, te og kake fra kl. 15.30 til 16.30
 • Middag med 4-retters menu eller buff
 • é samt salatbar fra kl. 18.00 til 20.00
 • brus, fatøl, vin, whisky, vodka, cognac, gin og rom fra kl. 10.00 til 22.00
Wilde Wunder Card

Rabattkortet Wilde Wunder Card er inkludert i ditt tilbud. Med dette kortet får du rabatt på kabelbanen til Ötscher, Hochkar, Gemeindealp og Bürgeralp, gratis adgang til svømmehallen i Reith, 50% rabatt på bussruterne Mostviertel og Mariazellerbahn, rabatt på Ötscher dryppstenshule og mye mer. Du mottar informasjon ved ankomst til hotellet.

Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt: 1,50 € per person per natt (fra 15 år)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet og leiebilen.

Romkapasitet

Dobbeltrom: Maks. 2 personer
3-mannsrom: Maks. 2 voksne og 1 barn (0-17 år)
Familierom: Maks. 2 voksne og 2 barn (0-17 år)

Barnerabatt

Barn i alderen 0-1 år: Gratis på hotellet - spedbarnspris på fly
Barn i alderen 2-6 år: Gratis på hotellet - full pris på fly
Barn i alderen 7-15 år: 70% rabatt på hotell - full pris på fly
En 3. person fra 16 år: 30% rabatt - full pris på fly
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Gratis WiFi på hotellet.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Spaanlegg
Svømmebasseng

Parkering

Gratis parkering (avhengig av tilgjengelighet).

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Ditt hotell er idyllisk beliggende i den østlige delen av Østerrike fjell tett på Tormäuer Naturpark. Herfra er det ca. 100 kilometer til Wien.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret