• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Drømmereise på Cuba

 • Rundreise
 • 8, 11 eller 15 netter
 • Cuba
20 Vurderinger
pris fra kr 9 219
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Allerede bestilt 59 ganger

4 netter i Casa Particular i Havanna og 3, 6 eller 10 netter på en resort ved stranden med all-inclusive. Med fly, veteranbiltur, transport og mer!

Få en opplevelse for livet i fargeglade, fascinerende og verdensunike Cuba! Dette blir en reise som ingen annen, hvor du først opplever livlige Havanna før du reiser til strandparadiset Cayo Santa María for avslapning med all-inclusive på en resort. Gled deg til solrike dager og en himmel full av stjerner, gled deg til en opplevelse for livet og gled deg til Cuba. Bienvenidos - Velkommen!

Tilbudet inkluderer:
 • 4 netter (de første tre og den siste) på "casa particular" i Havanna, inkl. frokost
 • 3, 6 eller 10 netter på Cayo Santa María inkl. all-inclusive
 • Tur i veteranbil i Havanna med sjåfør (på dag 2)
 • Privat flyplasstransport
 • Delt transport fra Havanna til Cayo Santa Maria
 • Lokale guider (under valgfrie utflukter)
 • Fly t/r fra Ålesund, Bergen, Kristiansand, Oslo, Stavanger, Trondheim, Sandefjord til Havana
Rytmer, veteranbiler og hvite strender

Den ultimate Cuba-reisen: Dette karibiske landet har en unik historie, vakker natur og svingende og fargerik kultur. Du vil smake på både storbyatmosfæren i Havanna og slappe av på en av verdens flotteste strender. Er du klar for å reise til denne fantastiske destinasjonen som alle bør se, smake og oppdage?

Reiserute

Dag 1 - 3: Bienvenido a La Habana!

Velkommen til Cuba og hovedstaden Havanna! Her får du virkelig oppleve det cubanske livet. Du bor nemlig i en såkalt "casa particular", et privathus hvor vertene vil ta deg imot som en gjest i sitt hjem. Den perfekte måten å bli bedre kjent med den cubanske kulturen! Når du ankommer på… Les mer

Casa Eugenio y Fabio

Dag 4 - 13: Cayo Santa María

Etter dine første dager på Havanna går reisen videre til Cayo Santa María, ved Cubas nordkyst. Det tar omtrent 7 timer (avhengig av trafikkforhold) før du blir møtt av eventyrlige strender, blå bølger som engang var hjem for pirater. Her bor du i 3, 6 eller 10 netter - avhengig av hva du velger … Les mer

Labranda Cayo Santa Maria  eller lignende

Dag 14 & 15: Tilbake til Havanna

Etter 3, 6 eller 10 netter i Cayo Santa María blir du kjørt tilbake til Havanna, hvor du tilbringer én natt til på "casa particular". Kjøp noen siste suvenirer, besøk dine favorittsteder en gang til, ta noen siste bilder og pass på å få med deg det du ville se men ikke fikk med deg i l… Les mer

Casa Eugenio y Fabio
Tilvalg

Hvis ønsket kan du legge til noen spennende utflukter, som kan velges ved bestilling. Mulighetene er:

 • På dag 2 kan du velge til Havana Tropicana Show: Spektakulær show på omtrent 2,5 timer med cubansk dans som tar årevis av trening før man mestrer den. Inkl. en "Cuba Libre"-cocktail p.p. og snacks. Obs: kan ikke bestilles til den 24. eller 25. desember, og ikke mellom den 29. desember og 2. januar. Minimum alder er 16 år. Kleskode: pent (ikke shorts o.l.)
 • Dagsutflukt til Trinidad: Ved øyas sørkyst ligger byen Trinidad, som ble grunnlagt allerede i 1514 og er med på UNESCOs verdensarvliste. La deg imponere av den koloniale arkitekturen og få et spesielt innblikk i det historiske Cuba! Har du bestilt denne reisen får du nærmere beskjed om hvilken dag du skal reise, på ankomst.
 • Båttur og snorkling i Cayo Santa María: Dra på motorbåttur, gjennom mangroveskog og til et spennende stopp for snorkling i omtrent 2 timer. Lån av snorklingutstyr er inkludert.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Visumavgifter
 • Eventuell turistskatt
 • Diverse utflukter (kan legges til ved bestilling)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Casa particulares

Casas Particulares er typiske overnattingssteder i Cuba. De er innredet på en enkel og grunnleggende måte og drives av kubanske familier. Svært ofte vil du bo i samme leilighet/hus som familien, men du vil ha ditt eget private rom, inkludert bad. I motsetning til et opphold på et hotell vil du ha muligheten til å bli kjent med den typiske kubanske livsstilen og kulturen, og kan få ganske mange insider-tips fra vertene dine.

Merk at vertene ikke alltid snakker godt engelsk, men kommunikasjon er vanligvis ikke et problem, også ettersom det vanligvis er noen i nærheten som kan kommunisere bedre på engelsk.

Reisedokumenter

5 dager før avreise vil du motta eksakte flytider og et velkomstdokument. De endelige reisedokumentene med adressene til casas-particulares vil du motta etter ankomst på stedet.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for overnattingsstedene.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 2 barn (opp til 12 år) per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn på 2 år bor gratis på hotellet, men betaler full pris på flyet.
Barn 3-11 år får 20% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Språkinformasjon

Alle guider som er med på utfluktene snakker godt engelsk. I Cuba snakkes det spansk, og ikke alle cubanere kan engelsk. Du vil få telefonnummeret til en kontaktperson som snakker engelsk, som kan hjelpe deg i tilfelle det oppstår språkproblemer.

Ved ankomst på flyplassen

Når du ankommer flyplassen i Havanna må du melde deg ved "Meetingpoint Airport", hvor du vil bli hentet av sjåføren og vil få en konvolutt med all informasjon.

All-inclusive i Cayo Santa María

All-inclusive inneholder:
- Alle måltider
- Tilgang til 7 restauranter og barer, både buffé og à la carte
- Drikke, inkl. alkoholholdige drikker

I tillegg kan du bruke de mange fasilitetene og aktivitetene som hotellet tilbyr: bl.a. tennis, basketball, volleyball, snorkling, live musikk, animasjon for barn og mye mer.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste og polio før du reiser til Cuba. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Visuminformasjon

Merk at du må ha visum for å besøke Cuba. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: http://www.embacuba.no
Vær oppmerksom på at passet ditt må være gyldig i 6 måneder fra reisens slutt ved innreise til Cuba.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Reiseforsikring

Ved reise til Cuba må du fremvise bevis på at du har gyldig reiseforsikring ved innreise.

Reisegruppe

Denne pakkereisen er en individuell reise. Det vil si at du kommer til å reise alene, dersom du har bestilt reise for en person.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret