• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Drømmereise på Cuba

Solreiser 8, 11 eller 15 netter Cuba

(4 Vurderinger)
per person fra kr 10 479
basert på 2 personer

Allerede bestilt 32 ganger

7, 10 eller 14 netter på fascinerende Cuba! Kombiner 4 netter i Casa Particular i Havanna med 3, 6 eller 10 netter på en resort ved stranden med all-inclusive. Fly t/r fra Oslo Gardermoen, Sandefjord Torp, Bergen eller Stavanger inkl. veteranbiltur, transport og mer! Pris er p.p. i rom for 2.

Få en opplevelse for livet i fargeglade, fascinerende og verdensunike Cuba! Dette blir en reise som ingen annen, hvor du først opplever livlige Havanna før du reiser til strandparadiset Cayo Santa María for avslapning med all-inclusive på en resort. Gled deg til solrike dager og en himmel full av stjerner, gled deg til en opplevelse for livet og gled deg til Cuba. Bienvenidos - Velkommen!

Tilbudet inkluderer:
 • 4 netter (de første tre og den siste) på "casa particular" i Havanna, inkl. frokost
 • 3, 6 eller 10 netter på Cayo Santa María inkl. all-inclusive
 • Guidet tur i Havanna med veteranbil (på dag 2)
 • Fly t/r Havanna fra Oslo Gardermoen, Sandefjord Torp, Bergen eller Stavanger
 • Privat transport t/r fra flyplass til "casa particular" i Havanna
 • Transport t/r mellom Havanna og Cayo Santa María
Ytterligere tilvalg
 • Havana Tropicana show
 • Trinidad 1 dag
 • Motorbåt og snorkling
Rytmer, veteranbiler og hvite strender

Den ultimate Cuba-reisen: Dette karibiske landet har en unik historie, vakker natur og svingende og fargerik kultur. Du vil smake på både storbyatmosfæren i Havanna og slappe av på en av verdens flotteste strender. Er du klar for å reise til denne fantastiske destinasjonen som alle bør se, smake og oppdage?

 1. Dag 1 - 3: Bienvenido a La Habana!

  Velkommen til Cuba og hovedstaden Havanna! Her får du virkelig oppleve det cubanske livet. Du bor nemlig i en såkalt "casa particular", et privathus hvor vertene vil ta deg imot som en gjest i sitt hjem. Den perfekte måten å bli bedre kjent med den cubanske kulturen!

  Havanna er en interessant blanding av amerikanske 50-talls biler og kolonialsk arkitektur, med et varmt klima som glasur på kaken. Besøk Hemingways favorittbar La Bodeguita del Medio og spaser langs berømte Malecón som er en 8 km lang promenade langs kysten, populært både hos de lokale og turistene. Avhengig av når du ankommer med flyet er du fri til å gjøre hva du vil - enten det er å slappe av eller utforske spennende Havanna med en gang. Pass i alle fall på og prøv en ekte cubansk mojito mens du er her, så kanskje du til og med tør å prøve deg på litt salsa etter en mojito eller to? Cubanerne hjelper deg gjerne!

  Dag 2 begynner med en typisk cubansk frokost, før det venter deg en guidet omvisning. En lokal guide forteller deg alt om Havannas fascinerende historie og du har sjansen til å få svar på alt du noen gang har lurt på! I en veteranbil blir du kjørt til de mest spennende severdighetene, akkurat som det skal være i Havanna.

  Du har også mulighet til å legge til en utflukt under dine dager i Havanna: Havana Tropicana Show. Se "tilvalg" lenger oppe i tilbudet for mer informasjon.

 2. Dag 4 - 13: Cayo Santa María

  Etter dine første dager i Havanna går reisen videre til Cayo Santa María, ved Cubas nordkyst. Det tar omtrent 8 timer før du blir møtt av eventyrlige strender, blå bølger som engang var hjem for pirater og resorten The Warwick. Her bor du i 3, 6 eller 10 netter - avhengig av hva du velger ved bestilling.

  Cayo Santa María tilhører øykjeden "Jardines del Rey" som er spansk for "kongens hager" og ja, stedet er like eventyrlig som det høres ut! Her venter deg hvite sandstrender, turkist vann, fargerike koraller og massevis av fisker. All-inclusive er også inkludert, så her kan du virkelig slappe av og nyte det karabiske klimaet. I tillegg er det igjen mulig å legge til utflukter: båttur med snorkling og en dagsutflukt til byen Trinidad, som du kan lese mer om i "tilvalg".

  room

  The Warwick Cayo Santa Maria

  Hotel Cuba, Cuba

  Dette hotellet ligger flott til i Cayo Santa María og vil gi deg alt du kan ønske deg. All-inclusive er inkludert og det finnes ikke mindre enn 7 ulike restauranter, barer og en isbar - både buffé og à la carte. I tillegg har hotellet to vakre utebassenger med terrasse og hage og det er mulig å legge til ulike aktiviteter som yoga, dans og mye mer! // Rommet: Du blir innlosjert på et dobbeltrom, som er innredet i lyse farger og utrustet med flatskjerm-TV med internasjonale kanaler, minibar og kaffe- og tefasiliteter. Badet har walk-in dusj og hvert rom har balkong og utsikt mot enten hagen, svømmebassenget eller havet.

  Les mer
 3. Dag 14 & 15: Tilbake til Havanna

  Etter 3, 6 eller 10 netter i Cayo Santa María blir du kjørt tilbake til Havanna, hvor du tilbringer én natt til på "casa particular". Kjøp noen siste suvenirer, besøk dine favorittsteder en gang til, ta noen siste bilder og pass på å få med deg det du ville se men ikke fikk med deg i løpet av de første to dagene.

  Om morgenen på dag 8 (ved 7-netters oppholdet), dag 11 (ved 10-netters oppholdet) eller dag 15 (ved 14-netters oppholdet)er det på tide å si farvel til bylivet i Havanna og til Cuba, og du blir kjørt tilbake til flyplassen. For et eventyr det har vært!

Tilvalg

Hvis ønsket kan du legge til noen spennende utflukter, som kan velges ved bestilling. Mulighetene er:

 • På dag 2 kan du velge til Havana Tropicana Show: Spektakulær show på omtrent 2,5 timer med cubansk dans som tar årevis av trening før man mestrer den. Inkl. en "Cuba Libre"-cocktail p.p. og snacks. Obs: kan ikke bestilles til den 24. eller 25. desember, og ikke mellom den 29. desember og 2. januar.
 • Dagsutflukt til Trinidad: Ved øyas sørkyst ligger byen Trinidad, som ble grunnlagt allerede i 1514 og er med på UNESCOs verdensarvliste. La deg imponere av den koloniale arkitekturen og få et spesielt innblikk i det historiske Cuba!
 • Båttur og snorkling i Cayo Santa María: Dra på motorbåttur, gjennom mangroveskog og til et spennende stopp for snorkling i omtrent 2 timer. Lån av snorklingutstyr er inkludert.
 • Utflukt til Trinidad og båttur med snorkling er mulig å gjøre daglig fra Cayo Santa Maria.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Visumavgifter
 • Eventuell turistskatt
 • Diverse utflukter (kan legges til ved bestilling)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for overnattingsstedene.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 2 barn (opp til 12 år) per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn på 2 år bor gratis på hotellet, men betaler full pris på flyet.
Barn 3-11 år får 20% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Språkinformasjon

Alle guider som er med på utfluktene snakker godt engelsk. I Cuba snakkes det spansk, og ikke alle cubanere kan engelsk. Du vil få telefonnummeret til en kontaktperson som snakker engelsk, som kan hjelpe deg i tilfelle det oppstår språkproblemer.

Ved ankomst på flyplassen

Når du ankommer flyplassen i Havanna må du melde deg ved "Meetingpoint Airport", hvor du vil bli hentet av sjåføren og vil få en konvolutt med all informasjon.

All-inclusive i Cayo Santa María

All-inclusive inneholder:
- Alle måltider
- Tilgang til 7 restauranter og barer, både buffé og à la carte
- Drikke, inkl. alkoholholdige drikker

I tillegg kan du bruke de mange fasilitetene og aktivitetene som hotellet tilbyr: bl.a. tennis, basketball, volleyball, snorkling, live musikk, animasjon for barn og mye mer.

Rullestolbrukere

Dette tilbudet er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er tilgjengelig mot betaling.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Større grupper

Reiser du med større grupper? Kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet!

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Når du har mottatt dine reisedokumenter, vennligst trykk på de blå lenkene under “Dine reisedokumenter” for å skrive dem ut.

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste og polio før du reiser til Cuba. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Visuminformasjon

Merk at du må ha visum for å besøke Cuba. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: http://www.embacuba.no
Vær oppmerksom på at passet ditt må være gyldig i 6 måneder fra reisens slutt ved innreise til Cuba.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Reiseforsikring

Ved reise til Cuba må du fremvise bevis på at du har gyldig reiseforsikring ved innreise.

Reisegruppe

Denne pakkereisen er en individuell reise. Det vil si at du kommer til å reise alene, dersom du har bestilt reise for en person.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 48 timer (24 timer ved reiser utenfor Europa) etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Hoteller

Oppdatering 10.10.17: Ved ankomst før 19/11.17 vil grupper med kun voksne over 18 år bo på Valentin Perla Blanca istedet for tidligere nevnte The Warwick Hotel. Grupper med barn under 18 år, vil bo på Ocean Casa del Mar istedet for Warwick.