Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert
 • Aktivitet inkludert
 • Reiseguide inkludert

Vinsmaking og utflukt i Lisboa

 • Storbyferie
 • Lisboa
pris fra kr 7 889
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Utforsk Lisboas severdigheter på en guidet tur og 3 eller 4 netter på Roma Hotel Lisboa inkl. frokost, fly t/r fra Oslo og transport mellom hotell og flyplass t/r. Pris er p.p. i rom for 2.

Reis opp til Lisboas replika av Kristusstatuen og bli henført av den vakre utsikten over byen, bad ved strendene i det naturskjønne naturreservatet og verdensarven Arrabida, før du prøvesmaker lokale oster og viner i Azeitão. Se også byens UNESCO-listede Hieronymittkloster til ære for sjøfarere som Vasco da Gama og Belémtårnet som ruver i Tajo-elven til ære for Portugals europeisk innflytelse. Bli kjent med det beste av Lisboa!

Tilbudet inkluderer:
 • Dagsutflukt til Kristusstatuen og naturreservatet Arrabida inkl. vinsmaking, transport og lokal guide på (dag 2)
 • 3 eller 4 netter på Hotel Roma in Lisboa
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Lisboa fra Oslo Gardermoen
 • Transportbuss t/r mellom flyplass og hotell

Hotel Roma

 • Hotel
 • Lisboa, Portugal
lobby

Hotel Roma ligger i det sjarmerende, livlige området Alvalade i Lisboa, der du finner mengder av teatre, museer og restauranter. Hotellet har en koselig restaurant som serverer lokale og internasjonale retter og et gedigent utvalg av portugisiske viner. Du har gratis WiFi og gratis parkering samt bare 5 minutters gange til metrostasjonen Roma, slik at du enkelt og smidig tar deg rundt i byen.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +4
Les mer
double room

Dobbeltrom/Tvillingrom

2 personer | Rom

Ditt dobbeltrom har TV, skrivebord, en deilig seng og eget bad med toalett og dusj.

Vi anbefaler:

Det milde klimaet, de statlige bygningene som gjenspeiler Portugals storhetstid, de sjarmerende terrassene og de fargesterke husfasadene langs Azulejo-elven gjør Lisboa til en spennende destinasjon året rundt. Gå ikke glipp av dette i nærheten av hotellet ditt.

 • Confeitaria Lisboa ligger kun noen minutters gange fra hotellet og er perfekt for en lunsj eller den deilige vaniljeterten Pasteis de nata, Portugals mest berømte bakverk.
 • Parque de Bela Vista ligger ca. 20 minutters gange fra hotellet. Den er en av Lisboas største parker og nydelig for en piknik i grønne omgivelser, eller en lang gåtur. Her arrangeres det også konserter, og spesielt den årlige festivalen Rock in Rio.
 • Popular Alvalade er en konsertarena og bar for deg som er glad i litt live musikk og samtidig ønsker å ta inn den livlige, portugisiske atmosfæren med god drikke i hånden og livlig samtale. Det er ofte konserter med variert musikk, men hvis du ikke ønsker å gå på konsert er det også et sted for latter og hygge!

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Inkluderte utflukter

Med dette tilbudet ser du ikke bare Lisboas livlige gater. På dag 2 blir du med på en heldagsutfukt som tar deg til uante høyder! Du hentes ved hotellet kl. 8:00 og kjøres i en liten gruppe med engelsktalende guide til Kristusstatuen. På veien passerer du 25. april-broen som binder Lisboa sammen med Almadaregionen på andre siden av Taguselven. Vel fremme ved Kristusstatuen venter en makeløs utsikt over Lisboas berg og daler. Monumentet ble oppført etter andre verdenskrig som en takk til Gud for Portugals frihet.

Etterpå går reisen videre til Azeitã der du får smake på lokalproduserte oster og lære deg om vinlagingen med tilhørende vinsmaking. Innen hjemreise tilbake til Lisboa venter et besøk i den naturskjønne verdensarven Arrabida Natural Park, der du kan spise lunsj (ikke inkludert) og bade på de vakre strendene. På veien tilbake passerer du blant annet slottet Palmela og Vasco da Gama-broen, før du kommer tilbake på hotellet igjen rundt 17:00.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt på 1 € per person per natt (reisende fra 13 år) som betales på stedet
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Internett

Gratis WiFi.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Fasiliteter

Restaurant og bar

Parkering

Parkering er tilgjengelig mot betaling.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Beliggenhet

Hotellet ligger i nærheten av metrostasjonen Roma slik at du enkelt kan ta deg frem i byen. Transport fra flyplassen til hotellet er inkludet i dette tilbudet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret