• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Eventyrlig rundreise i Sør-India

Rundreise 11 eller 12 netter India

per person fra kr 15 919
basert på 2 personer

Sør-Indias høydepunkter venter: 10 netter på 9 hotell inkl. frokost, fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand eller Trondheim, all transport på reisen og daglige utflukter. Pris er p.p. i rom for 2.

Se India fra en annen side med en reise til idylliske Sør-India, og oppdag en roligere side av det ellers så hektiske India! Opplev de tropiske strendene, dra tilbake i tid vandrende blant koloniale bydeler, overnatt på en husbåt langs kanalene ved kysten, og beundre den frodige regnskogen, dyrelivet og teplantasjene i innlandet. Mens Nord-India har Taj Mahal, har Sør-India et fantastisk mangfold av natur, strender, interessant kultur og spennende arkitektur. Bli med til et mer autentisk India på årets eksotiske kulturreise!

Tilbudet inkluderer:
 • Fly t/r Chennai fra Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand eller Trondheim
 • 2 netter i Chennai (første og siste natt)
 • 1 natt i Pondicherry
 • 1 natt i Tanjore
 • 1 natt Madurai
 • 1 natt i Munnar
 • 1 natt i Thekkady
 • 1 natt på husbåt i Alleppey
 • 2 netter i Cochin
 • Utflukt i Pondicherry dag 2
 • Utflukt i Madurai på dag 4
 • Utflukt i Thekkady på dag 6
 • Utflukt i Alleppey på dag 7
 • Utflukt i Cochin på dag 8
 • Utflukt i Cochin på dag 9
 • Frokost hver morgen
 • Innenriksfly til Chennai og mellom Cochin og Chennai
 • All transport på reisen
Sør-India

På denne 10 netters rundreisen tar vi deg med til Chennai (også kalt Madras), med en omvisning i byen. Her bor du den første og siste natten. Dagen etter bærer det videre til Pondicherry hvor du blant annet nyter kysten ved Serenity Beach. Her sover du 1 natt før turen går videre til Tanjore for de hinduistiske templene. Den neste dagen bor du i tempelbyen Madurai før du neste dag reiser høyt oppi fjellene hvor den lille byen Munnar venter med flott natur, teplantasjer og dyreliv. Den sjette dagen besøker du Thekkady og Periyar for jungelmystikk, frodig natur og plantasjer. Du besøker også en naturpark hvor du opplever det unike dyrelivet. På dag 7 overnatter du på en husbåt med din egen kokk som tilbereder fersk sjømat fra området til middag. La båten vugge deg i søvn før du våkner dagen etter og drar videre til Fort Cochin for de tradisjonelle kinesiske fiskenettene, et symbol på byen, i 2 netter. På dag 10 reiser du tilbake til Chennai for flyreisen hjem etter en opplevelsesrik reise.

 1. Dag 1: Velkommen til India & Chennai

  Velkommen til India! Når du lander på flyplassen, kommer du til å tas med til rundreisens første hotell i den indiske byen Chennai, også kjent som Madras. Chennai er en av de største byene i India og har en vakker beliggenhet i Bengalbukten. Her finner du ikke bare mange fascinerende severdigheter, men også tropiske strender.

  Vel på plass får du en rolig stund før det er på tide å begynne ditt indiske eventyr som tar deg med gjennom Sør-Indias vakreste skatter. Når du er uthvilt og har tatt på deg gode sko, er det på tide med reisens aller første utflukt. Det er på tide å oppleve San Thome Basilica, et pilegrimssted for den kristne minoriteten i India. San Thome Basilica ble bygget på ikke mindre enn apostelen Thomas' grav. Om legenden er ekte eller ikke forandrer den mektige følelsen et besøk her gir deg! Fyll din opplevelsesbank med gode minner, ta inn duftene og før du forlater dette stedet. Turen fortsetter med en lunsjpause, og senere videre til det komplekse monumentet Gandhi Mandapam. Dagens aktiviteter avsluttes med et besøk på Chennais vakre strender og nære et koselig nattmarked, der man kan oppleve litt av det lokale livet.

  Quality Inn Sabarieller lignende

  Hotel Chennai, India

  Populært og bekvemt hotell med sentral beliggenhet i Chennai Trade Center og nærme flere shoppingområder. Hotellet har 72 rom, alle utrustet med moderne fasiliteter. Det er en restaurant og bar, og hotellets resepsjon er åpen døgnet rundt.

  Les mer
 2. Dag 2: Pondicherry

  Når du våkner på den andre dagen av ditt indiske eventyr, er du uthvilt og klar for nye opplevelser! Etter frokost tas du med kl. 9:00 på hotellet og drar videre til ditt neste hotell i Pondicherry. Vel fremme kan du gjøre deg klar til å reise videre til neste utflukt og Serenity Beach, bare tjue minutters bilreise nord for byen, hvor du kan nyte den friske kystbrisen.

  Pondicherry ligger ca fire timers bilferd fra Chennai, og er et populært turistmål i Sør-India. Bygninger, kirker, templer og franske boulevarder preger Pondicherrys bybilde, som også i dag vitner om imperialismens innflytelse. Her kjenner du straks igjen den franske atmosfæren i de sennepsgule husene, som de brede boulevardtrærne som minner om Frankrike. Pondicherry er forøvrig et kulturelt sentrum i India.

  Kvelden har du fri til å bruke som du vil, og dette gir deg utmerkede muligheter til å suge til deg den livlige atmosfæren i din egen takt. Vi anbefaler et besøk til Auroville. "Dawn-byen" ligger ca 8 km fra Pondicherry, og er et unikt sosialt eksperiment. Auroville kjennetegnes av Matrimandir, den gylne metalliske atmosfæren i sentrum, som i seg selv er spennende arkitektur. Auroville ble laget i et ønske om å skape en universell by der menn og kvinner fra hele verden kunne leve sammen i rolig harmoni, borte fra politikk, religion og nasjonalitet.

  Anandha Inneller lignende

  Hotel Puducherry, India

  Dette koselige hotellet Anandha Inn inviterer til et hyggelig opphold. Hotellets rom kombinerer moderne og tradisjonell innredning, og det er svømmebasseng og helsesenter som kan benyttes mot en avgift. Hotellet har en restaurant og resepsjonen er åpen døgnet rundt.

  Les mer
 3. Dag 3: Tanjore

  På rundreisens tredje dag kommer du til å utforske Indias største turistattraksjon: de hinduiske templene! Du kommer til å bli hentet opp på hotellet kl. 9:00 og drar på en tur som tar ca. fire timer til Tanjore, der du kommer til å besøke tempelet Brihadeeshwara, for guden Shiva. Tempelet er et av høydepunktene i Sør-India, så dette er virkelig noe å se frem til.

  Etter en herlig lunsj fortsetter utforskingen av flere magiske templer. Neste stopp er Swaminathaswamy Swamimalai fulgt av Naganatha Swamy. På kvelden sjekker du inn på et koselig hotell og nyter en rolig kveld, der du kan la dagens inntrykk synke inn.

  Room Superior

  Lakshmi Hoteleller lignende

  Hotel Thanjavur, India

  Detta elegante boutiquehotell ligger et steinkast fra flere hinduistiske templer. Lakshmi Hotel er elegant innredet med moderne fasiliteter. Det hjelpsomme personalet informerer deg om severdighetene og hotellets fasiliteter inkludert en restaurant og bar. Rommene er romslige med fokus på komfort.

  Les mer
 4. Dag 4: Madurai

  Etter frokost den fjerde morgenen hentes du fra hotellet ved kl. 9:00 og reiser til Madurai. Vel fremme etter ca tre-fire timer venter din første attraksjon, det fantastiske hinduistiske tempelet Meenakshi, som ligger på sør-stranden av elven Vaigai. Tempelet er tilegnet fruktbarhetsguden Parvati Shivas partner. Tempelbyen Madurai og byens panoramautsikt domineres av glinsende kupler - ta en stund og beundre fargene som India er så kjent for.

  Det er en spesiell atmosfære i Sør-India med religion og tradisjon, for her synes hinduismen og mytiske guder i arkitekturen og gatebildene. Etter lunsj er det på tide å begi seg til Thirumalai Nayak Palace, og senere til Gandhi Memorial-museum, der du lærer deg alt om den spirituelle lederen Gandhi. Museet ligger i en byging fra 1700-tallet og er et mesterverk i seg. Etter en spennende dag full av opplevelser er det dags å sjekke inn på hotellet, der du kan tilbringe kvelden som du vil.

  Room

  Astoria Hotels Maduraieller lignende

  Hotel Madurai, India

  Elegante Astoria Hotel garanterer å gi deg et hyggelig opphold i flotte og romslige rom med moderne fasiliteter. Hotellets restaurant "Orange" tilbyr internasjonale og kontinentale retter.

  Les mer
 5. Dag 5: Munnar

  På den femte dagen blir du hentet på hotellet etter frokost kl. 9:00. Denne turen tar ca fire timer og kommer til å ta deg til din neste destinasjon: Munnar. Hold øynene åpne på reisen for å ikke gå glipp av alle de imponerende fjellandskapene. I Munnar kommer det til å finnes tid til å beundre den sørindiske floraen med et besøk til nasjonalparken Eravikulam. Ved ankomsten ved nasjonalparken Eravikulam kan du ha flaks og oppdage noen av verdens utrydningstruede arter som varayadu-geiten og den indiske elefanten.

  Etter lunsj venter en tur gjennom Kerala-regionens vakre teplantasjer, Matupetty-dammene og Kundala Valley. Dagen avsluttes med et besøk på et temuséet, der du får et innblikk i dette gamle håndverket. På dagen har du en engelsktalende guide med deg.

  Pool

  The Leaf Munnar Resorteller lignende

  Hotel Idukki, India

  Dette hotellet kommer til å være ditt hjem i Munnar. Hotellet tilbyr et utendørs svømmebasseng, restaurant og resepsjon. Leaf Resort er utformet for å slape et komfortabelt og rolig miljø for sine gjester. Rommene er romslige med moderne fasiliteter.

  Les mer
 6. Dag 6: Thekkady

  På den sjette dagen er den indiske landsbygden i fokus. Du blir hentet ved hotellet kl. 9:00 og drar til Thekkady, som du når etter ca tre timer. Thekkady er frodig, full av jungelmystikk og fantastiske plantasjer. Hold kameraet klart på denne reisen for å bevare minnene av Thekkady.

  Etter lunsj er det på tide å begi seg til Periyar, en villdyrpark med sjeldne og vernede dyrearter som elefanter, tigre, fortrollende og fargeglade fugler. Etter møtet med disse mektige artene venter et besøk til en krydderplantasje med eksotiske dufter. Her kommer du til å passere et lokalt håndverksmarked og avslutter dagen med et besøk til byen Kathakali.

  Elephant Route Resort eller lignende

  Hotel Kumily, India

  Elephant Route Resort er et imponerende hotell som respekterer den omgivende naturen og som hotellets navn reflekterer bra. Hotellet har elegante rom med moderne fasiliteter og naturskjønn utsikt. Hotellet har en restaurant, resepsjon og et spa som er tilgjengelig mot en ekstra avgift.

  Les mer
 7. Dag 7: Alleppey

  På dag 7 etter en reise på fire timer lander du i Alleppey, der du har en spesiell dag som venter deg. Du blir hentet fra hotellet kl. 9:00 og får utforsket Alleppey, også kalt Østens Venezia på grunn av dens pittoreske kanaler, strender og laguner. Du tilbringer noen timer i den labyrintiske byen blant vann og broer før du reiser videre mot husbåten.

  Et av reisens høydepunkter tilbringes ombord på en ekte indisk husbåt. På båtturen kommer du til å passere fiskere på stranden som du kan kjøpe fisk og skalldyr av, og som din kokk på husbåten vil lage en middag til deg av. På husbåten spiser du din lunsj og middag, som inngår under oppholdet. Reisen tar deg gjennom pittoreske byer og du ser andre husbåter som, akkurat som deg, vugger forsiktig frem i vannet. På land ser du jungelliknende landskap, risfelt og et fantastisk dyreliv. Husbåten er ditt hjem for dagen og husrom for natten. Se frem til å bli vugget i søvn av de myke bølgene.

 8. Dag 8 & 9: Cochin

  Reisen nærmer seg slutten, men det er fremdeles mange aktiviteter å se frem mot. Rundreisens åttende dag innebærer ca. en times reise til Cochin, der du kommer til å tilbringe to netter. Denne pulserende kystbyen, som ligger i regionen Fort Kochi, er full av severdigheter, som de kinesiske fiskenettene som er blitt symbol for byen. Etter en herlig dag med mange nye minner og bilder er det på tide å begi seg videre til dagens hotell.

  Den niende morgenen hentes du fra hotellet kl. 9:00 etter en god frokost. På denne dagen venter det katolske Art Centre og etter lunsj et besøk til den eldste europeiske kirken i India, Franciskaner-kirken. På dagen har du en engelsktalende guide med deg. Siste natten i Cochin kommer til å fortsette ved Marine Drive, der du kan nyte av en mild kveldstur langs det pittoreske havet. Dagen avsluttes med et kort besøk på et lite lokalt marked, og da er det på tide å si adjø til alle høydepunkter og minnene i sør-India som har forgylt ferien din de seneste dagene.

  Room

  Gokulam Park Inneller lignende

  Hotel Ernakulam, India

  Ditt hotell har en moderne fasade, men tilbyr et vakkert tradisjonelt dekor innvendig. Hotellet har en utmerket beliggenhet i Cochin, og har også et svømmebasseng på taket. Nyt en lekker middag i hotellets restaurant, og hvile i det romslige og behagelige rommet.

  Les mer
 9. Dag 10 & 11: Retur til Chennai

  Den tiende dagen er det på tide å vende tilbake til reisens startpunkt, Chennai. I dag flyr du tilbake til Chennai. Du kommer til å plukkes opp på hotellet ved kl. 8:30 og tas med til flyplassen. Her venter et innenlandsfly på ca en og en halv time mellom Cochin og Chennai. Når du lander kommer du til å passere det hinduistiske tempelet Kapaleeshwarar og dyreparken Arignar Anna for å oppleve flere eksotiske arter. På dagen har du en engelsktalende guide med deg.

  Avslutt rundreisen med stil og opplev en magisk kveld på Marina Beach, der du finner en rolig stund for å beundre solnedgangen og takke India for sin gjestfrie og unike skjønnhet. Du tilbringer kvelden din i Chennai på samme hotell som du sov på første natten og som en ekte hindu avsluttes rundreisen på samme sted som den en gang begynte.

  Den siste dagen flyr du hjem med mange gode minner, og er en reise du vil føle på lenge etter at reisen er over.

  Quality Inn Sabarieller lignende

  Hotel Chennai, India

  Populært og bekvemt hotell med sentral beliggenhet i Chennai Trade Center og nærme flere shoppingområder. Hotellet har 72 rom, alle utrustet med moderne fasiliteter. Det er en restaurant og bar, og hotellets resepsjon er åpen døgnet rundt.

  Les mer
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Visum
 • Tips til guidepersonal og sjåfører
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 3 voksne + 1 barn tom 4 år (sover i barneseng) per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år får en rabatt på hotellpakken (avhengig av sesong) og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn fra 2 år samt en 3. voksen får en rabatt på hotellpakken (avhengig av sesong) og betaler full pris på flyet.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Innsjekking og Utsjekking

Innsjekking fra kl. 12.00 og utsjekking til kl. 12.00

Rundreisens lengde

Reisen omfatter 10 netter i India. Overnatting på flyet kan tilkomme avhengig av avreisedato og avreisested. Reisens totale lengde kan derfor variere mellom 11 og 12 dager.

Internett

Det er WiFi mot avgift på noen av hotellene.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Hotellinformasjon

Om nevnte hoteller er fullbooket, blir du booket inn i et nærliggende hotell av samme standard. Her er en liste over alternative hotell:

Chennai: Chennai Royal Plaza Hotel
Pondicherry: Annamalai International Hotel
Tanjore: Sangam Hotel
Madurai: Annamalai Hotel
Munnar: Misty Lake Hotel
Thekaddy: Coffee Route Hotel
Cochin: Presidency Hotel

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til India. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Visum - og passinformasjon

Merk at du må ha visum for å besøke India. Nordmenn kan søke om et E-Visa med en avgift på 48 USD (med forbehold om endringer). Merk at du kan søke om visum innen 4 dager før avreise. Vennligst se denne siden: https://indianvisaonline.gov.in/visa/index.html for å søke e-visa. For mer informasjon ser https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til India.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon:
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 10:00 - 18:00 på engelsk