Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Eventyrlig rundreise i Sør-India

 • Rundreise
 • India
pris fra kr 16 449
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Sør-Indias høydepunkter venter: 10 netter på 9 hotell inkl. frokost, fly t/r, all transport og daglige utflukter.

Se India fra en annen side med en reise til idylliske Sør-India, og oppdag en roligere side av det ellers så hektiske India! Opplev de tropiske strendene, dra tilbake i tid vandrende blant koloniale bydeler, overnatt på en husbåt langs kanalene ved kysten, og beundre den frodige regnskogen, dyrelivet og teplantasjene i innlandet. Mens Nord-India har Taj Mahal, har Sør-India et fantastisk mangfold av natur, strender, interessant kultur og spennende arkitektur. Bli med til et mer autentisk India på årets eksotiske kulturreise!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter i Chennai (første og siste natt)
 • 1 natt i Pondicherry
 • 1 natt i Tanjore
 • 1 natt Madurai
 • 1 natt i Munnar
 • 1 natt i Thekkady
 • 1 natt på husbåt i Alleppey
 • 2 netter i Cochin
 • Fly t/r Chennai (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Utflukt i Pondicherry dag 2
 • Utflukt i Madurai på dag 4
 • Utflukt i Thekkady på dag 6
 • Utflukt i Alleppey på dag 7
 • Utflukt i Cochin på dag 8
 • Utflukt i Cochin på dag 9
 • Frokost hver morgen
 • Innenriksfly til Chennai og mellom Cochin og Chennai
 • All transport på reisen
Sør-India

På denne 10 netters rundreisen tar vi deg med til Chennai (også kalt Madras), med en omvisning i byen. Her bor du den første og siste natten. Dagen etter bærer det videre til Pondicherry hvor du blant annet nyter kysten ved Serenity Beach. Her sover du 1 natt før turen går videre til Tanjore for de hinduistiske templene. Den neste dagen bor du i tempelbyen Madurai før du neste dag reiser høyt oppi fjellene hvor den lille byen Munnar venter med flott natur, teplantasjer og dyreliv. Den sjette dagen besøker du Thekkady og Periyar for jungelmystikk, frodig natur og plantasjer. Du besøker også en naturpark hvor du opplever det unike dyrelivet. På dag 7 overnatter du på en husbåt med din egen kokk som tilbereder fersk sjømat fra området til middag. La båten vugge deg i søvn før du våkner dagen etter og drar videre til Fort Cochin for de tradisjonelle kinesiske fiskenettene, et symbol på byen, i 2 netter. På dag 10 reiser du tilbake til Chennai for flyreisen hjem etter en opplevelsesrik reise.

Reiserute

Dag 1: Velkommen til India & Chennai

Velkommen til India! Når du lander på flyplassen, kommer du til å tas med til rundreisens første hotell i den indiske byen Chennai, også kjent som Madras. Chennai er en av de største byene i India og har en vakker beliggenhet i Bengalbukten. Her finner du ikke bare mange fascinerende severdighet… Les mer

Quality Inn Sabari  eller lignende

Dag 2: Pondicherry

Når du våkner på den andre dagen av ditt indiske eventyr, er du uthvilt og klar for nye opplevelser! Etter frokost tas du med kl. 9:00 på hotellet og drar videre til ditt neste hotell i Pondicherry. Vel fremme kan du gjøre deg klar til å reise videre til neste utflukt og Serenity Beach, bare tju… Les mer

Anandha Inn  eller lignende

Dag 3: Tanjore

På rundreisens tredje dag kommer du til å utforske Indias største turistattraksjon: de hinduiske templene! Du kommer til å bli hentet opp på hotellet kl. 9:00 og drar på en tur som tar ca. fire timer til Tanjore, der du kommer til å besøke tempelet Brihadeeshwara, for guden Shiva. Tempelet er et… Les mer

Lakshmi Hotel  eller lignende

Dag 4: Madurai

Etter frokost den fjerde morgenen hentes du fra hotellet ved kl. 9:00 og reiser til Madurai. Vel fremme etter ca tre-fire timer venter din første attraksjon, det fantastiske hinduistiske tempelet Meenakshi, som ligger på sør-stranden av elven Vaigai. Tempelet er tilegnet fruktbarhetsguden Parvat… Les mer

Astoria Hotels  eller lignende

Dag 5: Munnar

På den femte dagen blir du hentet på hotellet etter frokost kl. 9:00. Denne turen tar ca fire timer og kommer til å ta deg til din neste destinasjon: Munnar. Hold øynene åpne på reisen for å ikke gå glipp av alle de imponerende fjellandskapene. I Munnar kommer det til å finnes tid til å beundre … Les mer

The Leaf Munnar Resort  eller lignende

Dag 6: Thekkady

På den sjette dagen er den indiske landsbygden i fokus. Du blir hentet ved hotellet kl. 9:00 og drar til Thekkady, som du når etter ca tre timer. Thekkady er frodig, full av jungelmystikk og fantastiske plantasjer. Hold kameraet klart på denne reisen for å bevare minnene av Thekkady.

Et… Les mer

Elephant Route Resort  eller lignende

Dag 7: Alleppey

På dag 7 etter en reise på fire timer lander du i Alleppey, der du har en spesiell dag som venter deg. Du blir hentet fra hotellet kl. 9:00 og får utforsket Alleppey, også kalt Østens Venezia på grunn av dens pittoreske kanaler, strender og laguner. Du tilbringer noen timer i den labyrintiske by… Les mer

Dag 8 & 9: Cochin

Reisen nærmer seg slutten, men det er fremdeles mange aktiviteter å se frem mot. Rundreisens åttende dag innebærer ca. en times reise til Cochin, der du kommer til å tilbringe to netter. Denne pulserende kystbyen, som ligger i regionen Fort Kochi, er full av severdigheter, som de kinesiske fiske… Les mer

Hotel Gokulam Park Inn  eller lignende

Dag 10 & 11: Retur til Chennai

Den tiende dagen er det på tide å vende tilbake til reisens startpunkt, Chennai. I dag flyr du tilbake til Chennai. Du kommer til å plukkes opp på hotellet ved kl. 8:30 og tas med til flyplassen. Her venter et innenlandsfly på ca en og en halv time mellom Cochin og Chennai. Når du lander kommer … Les mer

Quality Inn Sabari  eller lignende
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Visum
 • Tips til guidepersonal og sjåfører
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 3 voksne + 1 barn tom 4 år (sover i barneseng) per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år får en rabatt på hotellpakken (avhengig av sesong) og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn fra 2 år samt en 3. voksen får en rabatt på hotellpakken (avhengig av sesong) og betaler full pris på flyet.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Innsjekking og Utsjekking

Innsjekking fra kl. 12.00 og utsjekking til kl. 12.00

Rundreisens lengde

Reisen omfatter 10 netter i India. Overnatting på flyet kan tilkomme avhengig av avreisedato og avreisested. Reisens totale lengde kan derfor variere mellom 11 og 12 dager.

Internett

Det er WiFi mot avgift på noen av hotellene.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Hotellinformasjon

Om nevnte hoteller er fullbooket, blir du booket inn i et nærliggende hotell av samme standard. Her er en liste over alternative hotell:

Chennai: Chennai Royal Plaza Hotel
Pondicherry: Annamalai International Hotel
Tanjore: Sangam Hotel
Madurai: Annamalai Hotel
Munnar: Misty Lake Hotel
Thekaddy: Coffee Route Hotel
Cochin: Presidency Hotel

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til India. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Visum - og passinformasjon

Merk at du må ha visum for å besøke India. Nordmenn kan søke om et E-Visa med en avgift på 48 USD (med forbehold om endringer). Merk at du kan søke om visum innen 4 dager før avreise. Vennligst se denne siden: https://indianvisaonline.gov.in/visa/index.html for å søke e-visa. For mer informasjon ser https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til India.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret