Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Sommerferie med All-inclusive på Rhodos

 • Solreiser
 • Rhodos
pris fra kr 11 889
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Unn deg en nydelig solferie med all-inclusive på Rhodos, inkl. fly t/r fra Gardermoen og transport t/r mellom flyplass og hotell. Pris er p.p. i rom for to.

Stadig flere reisende forelsker i Rhodos. Den greske øyen, som hører til Dodekanesene, tilbyr vakker natur av grønt landskap og glitrende strender, i tillegg til sjarmerende landsbyer og idylliske fiskerhavner. Øyas herlige blanding av det kosmopolitiske og det tradisjonelle, gjør Rhodos til et utmerket feriested. Dette blir sommerferien som lover den perfekte miksen av sol, strand, hygge, historie og rike opplevelser!

Tilbudet inkluderer:
 • 8 netter i dobbeltrom på Smartline Cosmopolitan Hotelissa****
 • All inclusive
 • Fly t/r Rhodos fra Oslo Gardermoen
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Rhodos sjarmerende gamleby

Rhodos er den største og mektigste av Dodekanesene. Øyen vrimler av strender, skogkledde daler og gammel historie. Enten du er på jakt etter et livlig natteliv, avkobling i solen, dykking i krystallklart hav eller ta fatt på en kulturrik reise gjennom tidligere sivilisasjoner, finner du det du måtte ønske på Rhodos. En gåtur i den sjarmerende gamlebyen, som er en labyrint av brosteinsbelagte gater og historiske hus, vil ta deg tilbake til det bysantinske riket og utover.

Smartline Cosmopolitan Hotel Rhodes

 • Hotel
 • Rhodos, Hellas
Snackbar

Det flotte hotellet ligger i Faliraki, som er den primære badelandsbyen på Rhodos. Hotellet har svømmebasseng med solsenger og parasoller, restauranter med smakfull gresk og internasjonal mat. Inne på hotelleiendommen finner du også fasiliteter som bordtennis og gym, og noen ganger arrangeres det temakvelder med show og underholdning. Du nyter et opphold med all-inclusive.

 • +1
Les mer
Double room

Dobbeltrom

3 personer | Rom

Dobbeltrommene har utsikt over hagen eller svømmebassenget. Rommene er innredet i varme toner, og tilbyr det ypperste innen komfort. Rommene har aircondition, kaffetrakter, lite kjøleskap og TV. Badet har badekar eller dusj. Hvert rom er utstyrt med møblert og privat balkong eller terrasse.

Double Sea View

Dobbeltrom med sjøutsikt

3 personer | Rom

Disse rommene har en vakker utsikt over havet. Rommene er innredet i varme toner, og tilbyr det ypperste innen komfort. Rommene har aircondition, kaffetrakter, lite kjøleskap og TV. Badet har badekar og hårføner. Hvert rom er utstyrt med en møblert, privat balkong eller terrasse.

TravelBird Tips!

 • Se Akropolis på Lindos. Vandreturen fra landsbyen Lindos og opp til det berømte Akropolis er bratt og krevende i sommersolen, men vi lover at utsikten på toppen, er verdt hvert eneste skritt!
 • Kalypso. En flott restaurant som ligger i det vakre, høyloftede lokalet som var sjøkapteinens hus på 1700 tallet. Menyen varierer gjennom sjømat, kjøtt og vegetariske herligheter, pluss velsmakende lokal vin.
 • Modern Greek Art Museum - dette er et av Hellas viktigste gallerier for gresk moderne kunst og garanterer enestående utstillinger som tilfredsstiller alle dine kunstbehov.
All-inclusive

Dette er en all-inclusive pakke. Det betyr at du kan nyte daglige måltider og drikke på hotellet. Mat og drikke serveres daglig fra 7:00 til 23:00. Måltidene serveres i buffet form. Middagen består av typiske greske og internasjonale retter med et utvalg av tilgjengelige alternativer som vegetariske retter og barnemenyer. Temakvelder og show arrangeres en gang i uken.
All- inclusive omfatter:

Frokost 7:00 til 10:00
Lunsj 12:30 til 14:00
Middag 18:45 til 21:15
Snacks og salater 12:00-16:00
Kaker og kjeks 16.00:17.00
All drikke under måltider
Lokale alkoholholdige drikker og brus fra 10:00 til 23:00 (juice, vann, kaffe, te, øl, husets rød og hvit vin, lokale brenneviner, noen cocktail drinker)

Bassengbaren serverer drinker til 01:00. etter 23:00, etter kl 23:00 kan du kjøpe drikkevarer.

Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt kr 30 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-11 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Svømmebasseng
Bordtennis
Gym
Aqua aerobic

Internett

Wifi er gratis i respesjonen

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon:
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 10:00 - 18:00 på engelsk

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Beliggenhet

Det ligger i Faliraki Bay, på den nordøstlige kysten, ca 14 km sør for Rhodos by og 10 km sørøst for flyplassen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret