Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Forelsk deg i det ekte Roma

 • Storbyferie
 • Roma
pris fra kr 3 059
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Unn deg en lengre storbyeferie på 5 eller 7 netter i magiske Roma. Inkl. fly t/r og frokost!

Føler du at storbyferiene alltid blir for korte? Med en by som Roma skjønner vi godt at du trenger mer tid og flere dager på å både utforske skattene og oppdage hemmelighetene. I dette tilbudet kan du virkelig kjenne på den herlige by-atmosfæren og velge mellom 5 eller 7 netter. Bruk god tid til å spasere gjennom de trange, pittoreske gatene, ta opp jakten på å finne den perfekte pizzaen og nyt hvert eneste øyeblikk mellom rustikke bistroer og koselige kafeer. Trekk inn det majestetiske Colosseum og bli kjent med Italias vakre hovedstad på alle beste måte!

Tilbudet inkluderer:
 • 5 eller 7 netter på B&B Circus Maximus
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Roma (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Gratis WiFi
Den evige by

«Den evige by» ble grunnlagt 753 f.Kr av Romulus. Roma var den mektige hovedstaden i antikkens romerrike, noe som idag er fullt synlig med byens praktfulle severdigheter som Forum Romanum, Colosseum og Pantheon. Videre er Romas skatter uendelige: kast en mynt i Trevi-fontenen, vandre det hippe Monti område og se Testaccio i skumringen. På denne reisen vet vi at du vil forelske deg i Roma!

B&B Circus Maximus

 • Hotel
 • Roma, Italia
breakfast

Det sentrale hotellet ligger i hjerte av Roma og er bare en 4-minutters spasertur fra Circo Massimo metrostasjon, og bare en 14-minutters spasertur fra Colosseum og ca 2 km fra Forum Romanum. Kontinental frokost blir servert hver morgen i hotellets koselig restaurant.

 • +-4
Les mer
room

Standard dobbeltrom

De lyse og avslappende rommende har alt du trenger for et hyggelig opphold med gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV og eget bad med dusj erller badekar. Roomservice er tilgjengelig.

TravelBird tips

 • Foruten om de historiske klassikerne nevnt ovenfor, anbefaler vi et besøk til den første romerske veien. Dette var den viktige veien til Rom, og ble kalt regina viarum («veienes dronning»). Ruten førte fra Roma over Capua til Brundisium. Via Appia ble konstruert 312 f.Kr. av konsulen Appius Claudius.
 • Gå over elven Tiber og spaser i den østlige bydelen Trastevere. Her kan du gå deg vil i en idyllisk labyrint av brosteinsgater og søte bygninger, besøk basilikaen Santa Maria og deretter nyt en bistro på Piazza di Santa Maria.
 • Helt perfekt gelato er noe italienerne ikke spøker med, og uansett hvor du går, kan du oppleve den beste gelatoen du noen gang har smakt. Gelato di San Crispino som ligger like ved Trevi-fontenen sies å ha Romas aller beste Gelato.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt € 3,50 p.p.p.n. som betales på hotellet
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende får en rabatt som er avhengig av reisedato.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2 år bor gratis på hotellet og betaler full på flyet.
Barn fra 3-17 får en rabatt per natt og betaler full på flyet.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er ikke tilgjengelig.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Avgift for sen innsjekking

Ved innsjekking etter kl. 22:00 må det betales et tillegg på 20 EUR i resepsjonen. I det tilfelle ta vare på kvitteringen og send den til kundeservice for refusjon.

Beliggenhet

Det sentrale hotellet ligger i hjerte av Roma og en 4-minutters spasertur fra Circo Massimo metrostasjon, og bare en 14-minutters spasertur fra Colosseum og ca 2 km fra Forum Romanum. Hotellet er ca en 25-minutters kjøretur fra flyplassen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret