Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Oppdag Zamárdi og Balatonsjøen i Ungarn

 • Solreiser
 • Zamárdi
pris fra kr 4 399
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Unn deg en idyllisk ferie med Balatonsjøen med halvpensjon, velkomstdrink, snapssmaking og gratis inngang til spa! Seniorspesial: 1 flaske vin ved avreise. Reisen inkluderer fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Molde, Harstad, Kristiansand eller Tromsø og leiebil på hele turen. Pris er p.p. i rom for 2.

Tenk utenfor boksen i år, og bytt den tradisjonelle sydenferien for et ekte ungarsk eventyr ved Balatonsjøen. Du bor på det flotte Hotel Famila som ligger i en en vakker hage, i den sjarmerende landsbyen Zamárdi. Nyt de små båtene som ligger side om side i havnen, de lange sandstrendene og de pittoreske åsene i bakgrunnen. Gled deg til å prøve de smakfulle, ungarske sommerspesialitetene som Kürtőskalács og Tokaji Aszú. God tur!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 netter på Hotel Familia
 • Halvpensjon (Frokostbuffé og 3-retters middagsmeny)
 • Fly t/r Budapest fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Molde, Harstad, Kristiansand eller Tromsø
 • Leiebil under hele oppholdet
 • 1x snapssmaking per voksen per opphold
 • Tilgang til spa med badstue og innendørsbasseng
 • Bruk av bordtennis, biljard, dart, badminton og basketball
 • Senior Spesial: en flaske vin på avreise dagen, for 50+
Balatonsjøen

Balaton som ofte blir kalt Lake Balaton er utvilsomt en av de vakreste innsjøene i Europa. Med et areal på nesten 600 km² er Balaton den største innsjøen i hele sentral-Europa. Den vakre naturen, utallige spa og termalbad og de fantastiske sand- og gresstrendene gjør Balaton til et veldig spesielt sted. Nyt atmosfæren og beundre en av de vakreste solnedgangene i Europa. Den beste panoramautsikten nytes fra toppen av Kőhegy.

Hotel Familia

 • Hotel
 • Zamárdi, Ungarn
Exterior

Det familiedrevne Hotel Familia ønsker sine gjester velkommen til det sentralt beliggende hotellet ved Balatonsjøen i Zamárdi. Hotellet er omgitt av en stor hage på 600 m² med en kunstig dam, en lekeplass og flere solsenger. Den koselige hotell restauranten serverer tradisjonell ungarske og internasjonale retter daglig. Du har fri tilgang til bordtennis, biljard, dart, badminton og basketball. Sett av litt tid til å besøke hotellets spa med et innendørs svømmebasseng (ca. 200 m²), finsk sauna og infrarød badstue. En kort spasertur unna hotellet ligger den offentlige stranden langs den sørlige bredden av Balatonsjøen.

 • +6
Les mer
room 2

Rom

Du har mulighet til å velge mellom ulike romtyper, alle utstyrt med TV, kjøleskap og eget bad med dusj og toalett. De enkelt møblerte dobbeltrommene er ca 20 m² med plass til maks 2 voksne. Trippelrommene har en ekstra sovesofa på 60x190 cm slik at det er plass til en ekstra person, maks 3 voksne per trippelrom. Familierommet er for maks 4 voksne.

Dagsturer i området

 • Ta en dagstur til historiske Szigligetin som står høyt i en praktfull festning. Besøk det vakre slottet og bli kjent med noe av Ungarns mest spennende historie.
 • Oppdag de frodige vingårene i område. Badacsonyregionen er et utmerket sted som alle vinelskere vil forelske seg i.
 • På den andre siden av innsjøen Balaton finner du middelalderske og grønne Tihany. Bli med på en fascinerende dagsreise hit.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport til hotellet
 • Turistskatt på ca 1.60 € per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00 - 00:00

Utsjekking

Til kl. 08:00 - 10:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

- Maks 2 personer per dobbeltrom
- Minst 2 og maks 3 personer per trippelrom
- Minst og maks 4 personer per familierom

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-9 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 10-17 vil få en rabatt på hotellet avhengig av reisedato, de betaler ellers full pris på flyet.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis

Parkering

Parkering er gratis

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Større grupper

Reiser du med større grupper? Kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet!

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre. All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 48 timer etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Hotel Familia ligger i det populære feriestedet Zamárdi 600 meter fra den sørlige bredden av innsjøen Balaton, 800 meter fra stranden og rett ved foten av åsen Somogy. Jernbanestasjonen ligger 7 km unna hotellet, og flyplassen i Budapest ligger 120 km unna.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret