Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Seychellene – Diamanten i Indiahavet

 • Solreiser
 • Beau Vallon
pris fra kr 29 819
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Seychellene: Tilbring 10 netter i paradis inkl. frokost og transport t/r mellom flyplass og hotell. Pris er p.p. i rom for 2.

Glimter du til bare ved tanken på Seychellene? Stedet der den blå himmelen går i ett med havet som blinker i solen i nydelig turkis, og strendene er strålende hvite. Omfavn øygruppen Seychellene og oppfyll drømmene dine om et paradis som best kan beskrives som tatt ut fra en Bounty-reklame. La ikke sansene dine gå glipp av denne drømmen av en reise!

Tilbudet inkluderer:
 • 10 netter på Coral Strand Smart Choice Hotel****
 • Frokost hver morgen (helpensjon kan velges ved bestilling)
 • Fly t/r Mahé fra Oslo Gardermoen
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Ytterligere tilvalg
 • Reef Safari (inkl. lunsj og henting fra hotellet)
 • Mahé Discovery Tour (inkl. lunsj og henting fra hotellet)
 • Heldagsutflukt til Praslin & La Digue (inkl. lunsj og henting fra hotellet)
Seychellene

Øygruppen Seychellene består av 115 fortryllende vakre øyer midt i Indiahavet, til øst for det afrikanske fastlandet og nord for Madagaskar. Kun en tredjedel av øyene er bebodd en størstedelen av befolkningen bor på Mahé. Temperaturen på Seychellene er sjelden under 25°C og er et vidunderlig tropisk paradis på jord - dette er virkelig drømmereisen din, hvor du bor på Mahé, i et hotell ved den praktfulle Beau Vallon-stranden. Sol deg hele dagen på stranden eller ta et svalende bad i svømmebassenget før du kan dykke dypt i den boken du har utsatt å lese lenge. Nyt hvert sekund av denne reisen! Nevnte vi at dette er drømmereisen din?

Coral Strand Smart Choice

 • Hotel
 • Beau Vallon, Seychellene
Coral Strand Smart Hotel

Coral Strand Smart Choice er på stranden i Beau Vallon Bay. Det tilbyr rom med aircondition, 2 utendørs svømmebasseng, et spa, en souvenirbutikk og en tour desk som arrangerer utflukter og sportfasiliteter ved vannet. Aktiviteter på stranden inkluderer jetskiing, paraseiling og vannski. Coral Strand har 6 restauranter som tilbyr retter fra Middelhavet, Indisk mat, asiatisk mat og andre internasjonale retter. Det er også en cocktailbar med live musikk som spiller nesten hver kveld. Utflukter, billeie og fisking kan arranged. Flyplassen er en 20-minutter kjøretur og hovedstaden Victoria er bare 10 minutter unna med bil.

 • +-2
Les mer
Standard ocean view room

Dobbeltrom: Mountain View

2 personer | Rom

Rommene på Coral Strand har tremøbler og fliser på gulvene. De har alle en flatskjerm-TV med satelittkanaler, en minibar og en laptop safe. Rommene har utsikt mot fjellet. Dobbeltrommet har plass til 2 voksne og 1 barn på opptil 6 år. Enkeltrommet har plass til 1 voksen og 1 barn på opptil 6 år.

Hva mer kan du oppleve?

Ønsker du deg en aktivitet eller to på reisen? Ta en titt på disse spennende utfluktene:

 • Reef safari: På denne dagsutflukten (varer i ca. 8 timer) drar du til Sainte Anne Marine Park. Ta plass i båten Anahita, som tar deg med til de innerste øyene på Seychellene. Deretter går du over i en undervannsbåt som tar deg med under overflaten av Marine Park. Nyt synet av de tropiske fiskene som omringer båten og det praktfulle og fargerike korallrevet. Kanskje vi du snorkle litt? Eller svømme i det deilige vannet? På ettermiddagen er det en barbecue med musikk en deretter går du i land på øya Moyenne. Her blir du kjent med gigantiske skilpadder og et imponerende besøk til de gamle ruinene og piratgravene. Øya har en privatstrand hvor du kan slappe av. Eventyret ender med en tropisk cocktail og et rolig cruise over Marine Park, hvor du reiser tilbake til Mahé.
 • Oppdagelsestur på Mahé: i løpet av denne turen (totalt ca 8 timer) vil du oppleve mangfoldet av inspirerende Mahé, den største og mest befolkede øya på Seychellene. Ta plass i en buss med aircondition som bringer deg til hovedstaden Victoria. Her kan du se Victoria Clock Tower og det fargerike markedet Sir Selwyn Selwyn-Clark Market, mens guidene forteller mye om kulturen og historien til Seychellene. Etterpå vil du reise gjennom frodig skog og langs store teplantasjer, en av de vakreste rutene på Seychellene. Etter et stopp på den historiske Mission Lodge, med sine gamle ruiner og utsikt over kysten, kan du nyte en kreolsk buffet på en lokal restaurant. La den vakre utsikten over de idylliske buktene på sørkysten bare synke inn, og da er det på tide å kjøre til en unik urtehage. Her forteller guidene deg alt om den unike floraen og faunaen på Seychellene. Du ender dagen i en lokal landsby hvor du vil være mer om kreolsk kultur og arkitektur.
 • Utflukt til Praslin og La Digue: i løpet av denne dagsturen (totalt ca. 11 timer) blir du introdusert til to av de vakreste øyene på Seychellene: Praslin og La Digue! Praslin er den nest største øya, og tilbyr flotte kystlinjer, fjell og skog. På denne øya finner du Vallée de Mai, et naturreservat som er på UNESCOs verdensarvliste. Dalen er kjent for Coco de mer, en unik palmetype, og de svarte papegøyene som bor her. Bli sjarmert av de vakre forhistoriske skogene før du reiser videre til Anse Lazio, en strand på den nordvestlige siden av øya - en av de vakreste strendene i skjærgården! På ettermiddagen spiser du en deilig kreolsk lunsj og da er det på tide å gå videre til øya La Digue. Her besøker du den pittoreske havnen i landsbyen La Passe, så la deg overraske av de kreolske, arkitektoniske landemerkene og beundre historiske severdigheter som L'Union Estate og Copra Mill. Et besøk til den berømte stranden Anse Source D'Argent, med sin unike granitt, er planlagt.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltrom er tilgjengelig.

Romkapasitet

Enkeltrom: Maks 1 voksen og 1 barn opptil 6 år
Dobbeltrom: Maks 2 voksne og 1 barn opptil 6 år

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-6 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 7-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er tilgjengelig gratis i de allmenne rommene.

Fasiliteter

6 Restauranter
Bar
Spaanlegg
2 Svømmebassenger

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Myntenhet og kredittkort

Valuta - seychellois rupee. 1 NOK = 1,61 SCR. Visa og Mastercard samt enkelte andre internasjonale kredittkort aksepteres. Det er tilgjengelige minibanker i byene, og de fleste hoteller, restauranter samt større dagligvarebutikker/forretninger aksepterer betalingskort.

Temperaturer

Fra mai til oktober gir sørøstlig vind en ganske tørr periode. I juli/august er det lite regn og temperaturen har et gjennomsnitt på 27°C. Seychellene har et tropisk klima med en gjennomsnittstemperatur på mellom 24°C og 31°C året rundt.

Visum - og passinformasjon

Norske statsborgere trenger ikke visum for å besøke Seychellene. Passet må være gyldig i 6 måneder etter hjemkomst. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Du kan også kontakte konsulatet i Oslo for mer informasjon:
Seychellois Honorary Consulate in Oslo, Norway
Nordheimbakken 12
Montebello
0368 Oslo
Norway
Tlf.: (+47) 48 25 62 40

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste og polio, samt gulfeber før du reiser til Seychellene. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon:
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 10:00 - 18:00 på engelsk

Beliggenhet

Flyplassen er en 20-minutter kjøretur og hovedstaden Victoria er bare 10 minutter unna med bil.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret