Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert
 • Aktivitet inkludert

Storbyferie med middag, omvisning og pubrunde i Praha

 • Storbyferie
 • Praha
4 Vurderinger
pris fra kr 2 209
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Storbyreise med guidet pubrunde og middag i Praha. Inkl. 2,3 eller 4 netter i superiorrom på Hotel Duo, frokost, fly t/r Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Molde, Harstad, Kristiansand eller Tromsø + transport. Pris er p.p. i rom for 2.

Øl-entusiaster, historie-elskere og kunst-og kulturløver - se her! Storslåtte Praha inviterer til en spennende storbyhelg med 4* hotell og en guidet tur gjennom gamlebyen med pubrunde og middag. Oppdag det beste av den gylne by og bli kjent med Tsjekkias fantastiske ølkultur, fascinerende historie og og praktfulle arkitektur!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter i superiorrom på Hotel Duo****
 • Frokost hver morgen
 • Guidet bytur med pubrunde og middag
 • Fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Molde, Harstad, Kristiansand eller Tromsø
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Prahas gylne gullkanter

Den tsjekkiske hovedstaden er en herlig kombinasjon av øst og vest, fortid og nåtid, høy kunst og gatekunst. En helg i Praha lover en god variasjon med rike opplevelser på hvert gylne hjørne! Opplev Prahas autentiske puber med et tradisjonelt gulasj-måltid den ene dagen, og prøv deg på en elegant gastronomisk opplevelse på en stjernerestaurant neste dag. Byens turbulente fortid er fortalt i brosteinsbelagte gater og hus fronter - fra små gamle murhus til praktfulle slott - en smeltedigel av kontraster!

Hotel Duo

 • Hotel
 • Praha, Tsjekkia
Pool

Fire-stjerners hotellet Hotel Duo ligger 200 meter fra t-banestasjonen Střížkov, som du lett kan nå fra både sentralstasjonen og gamlebyen i Praha. The O2 Arena, hvor Rod Stewart-konserten finner sted, ligger 30 minutter med t-bane unna. Start dagen med en variert frokostbuffé og gled deg til å kunne slappe av på hotellet etter en flott dag i byen; her finnes det både svømmebasseng, treningsstudio og sauna som du har gratis tilgang til! Hotellet har også gratis WiFi, en restaurant og døgnåpen resepsjon.

 • +10
Les mer
room

superiorrom

3 personer | Rom

De moderne rommene er innredet i levende og lystige toner og utstyrt med gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, te- og kaffe, og minibarer. Roomservice er tilgjengelig.

Guidet bytur med pubrunde og middag

På den 2. kvelden av oppholdet, vil du møte den hyggelige guiden + guidegruppen som vil ta deg med på en spennende spasertur gjennom Prahas gamleby. Du vil blant annet høre historien om det astronomiske uret, slottet og det jødiske kvarteret. Etter omvisningen stopper dere på en gammel tsjekkisk pub for å nyte en ekte tsjekkisk øl. Deretter får du et klassisk tsjekkisk måltid på en pub ved torget i gamlebyen, deretter kan du fortsette pubrunden med alle dine nye bekjente! Kos deg!

 • Guidet bytur på dag 2 (ankomstdagen regnes som dag 1)
 • Start kl. 18:00 ved Karlsbroen i sentrale Praha
 • Varighet ca: 3 timmar
 • Klassisk tsjekkisk måltid
 • Øl

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 10:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Spaanlegg
Svømmebasseng

Parkering

Parkering er gratis.

Bestilling av flere rom

Bestilling av flere rom (dropp info. ved leiebil)
Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Beliggenhet

Fire-stjerners hotellet Hotel Duo ligger 200 meter fra t-banestasjonen Střížkov, som du lett kan nå fra både sentralstasjonen og gamlebyen i Praha.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret