Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Avslappende og vakker spaferie i Østerrike

 • Solreiser
 • Kaprun
pris fra kr 16 059
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Nyt en ekslusiv spaferie i Østerrikes friske fjellandskap. Bo 5 netter på Tauern Spa Zell am See - Kaprun med frokost hver morgen, daglig vitaminkick, gratis tilgang til et enormt spaområde og leiebil under hele oppholdet. Tilbudet inkluderer fly t/r fra Oslo, Bergen, Trondheim eller Stavanger. Pris er p.p. i rom for to.

La din neste ferie handle om deg, og bli med på et spa og velvære-eventyr i Østerrikes unike fjellomgivelser. Å være midt i landskapet her, er balsam for sjelen i seg selv, men med et spa og velværeområde i verdensklasse, kan du unne både kropp og sjel avslapping, godhet, styrke og revitalisering. La huden gløde, sjelen glitre og sunnheten skinne i hele deg!

Tilbudet inkluderer:
 • 5 netter i premium dobbeltrom på Tauern Spa Hotel & Therme
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r München fra Oslo, Bergen, Trondheim eller Stavanger
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Gratis tilgang til spa, velvære og fitness områder
 • Daglig vitaminrik frukt på rommet
 • Te og juice i spaområdene
 • Badekåper og tøfler
 • 25% rabatt på 18 hulls golfbane
Kaprun regionen

Det unike med den vakre Kaprun-regionen ligger i dens utrolige mangfold: Glitrende innsjøer, omgitt av spisse fjelltopper med snø-hvite breer, grønne bakker i et hav av blomstrende enger og frodige trær. Det sies at her ligger noe av den reneste luften i Europa. Fra det vakre og sentraliggende spahotellet kommer du til toppen av Kitzsteinhorngletschers fjellet på kort tid. Her finner du helårs snø - og det perfekte synet av et vinter som møter et sommer-landskap i et og samme øyeblikk. På toppen av Kitzsteinhorngletschers bør du ikke gå glipp av den vakre utsikten over de 30 Alpine gigantene rundt hotellet! Her finner du også det høyeste fjellet i Østerrike - Grossglockner.

TAUERN SPA Zell am See – Kaprun

 • Hotel
 • Kaprun, Østerrike
hotel

Luksus, velvære og god mat - alt dette kombinert med en beliggenhet i praktfulle Kaprun. På hotellet blir du servert daglig frisk frukt på rommet, og te, juice og brus fra minibaren er inkludert.
I tillegg til det, står du opp til en god frokost hver morgen. En myk badekåpe og annen baderomsutstyr er tilgjengelig for deg og vil blidgjøre dagen i et spaområde på hele 20 000 m².
I tillegg har hotellet 5 restauranter, barer og kafeer som tar deg med på en kulinarisk reise, her finner du eksotiske og internasjonale smaker, kombinert med tradisjonell østerriksk mat.

Les mer
hotel

Premium dobbeltrom

2 personer | Rom

Du bor i et premium dobbeltrom med en egen balkong og en fantastisk utsikt over Hohe Tauern eller Pinzgauer fjellene. De romslige rommene er ca 31m ² store og tilbyr sine gjester en garderobe, skap, stue med skrivebord, lenestol og sofa og et flott bad med dusj eller badekar og wc. I tillegg er rommet utstyrt med flatskjerm-TV med USB-tilkobling, satellitt-TV, telefon, internett, safe og minibar.

Zell am See – Kaprun

På Tauern Spa Zell am See - Kaprun finner du alt kroppen behøver for en avslappende, fredelig, lykkelig og harmonisk ferie. Fra forskjellige bio badstuer og urterom til aroma dampbad og mye mer! I tillegg til alt dette som du har gratis tilgang til, kan du skjemme deg ekstra bort med en rekke behandlinger i massasje og skjønnhetssalonger (mot en avgift) på spahotellet.

Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt 1,15€ per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn per rom.

Barnerabatt

Barn og rabatt på forespørsel. Ta kontakt med vår vennlige kundeservice.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Spaanlegg
Svømmebasseng
Gym

Parkering

Parkering er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon:
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 10:00 - 18:00 på engelsk

Beliggenhet

Tauern Spa Hotel Kaprun ligger i vestlige Østerrike, bare 1 1/2 times kjøring fra Salzburg. Fra flyplassen i Munchen tar det ca 2,5 timer å kjøre til hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret