Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Den italienske perlen Liguria med leiebil

 • Solreiser
 • Imperia
pris fra kr 8 999
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Nord-vestkysten av Italia er nydelig! Inkl. fly t/r fra Oslo Gardermoen eller Bergen, leiebil, 7 netter med frokost, kokkekurs og sykkeltur. Pris er p.p. i rom for 2.

Slapp av og ro ned tempoet - på den liguriske kysten kan du tilbringe ferien sammen med familie, og harmonisere kropp og sinn. Se utover den vakre kysten, bli sjarmert av de fascinerende kystlandsbyene, og smak på den lokale maten. I løpet av ferien vil du utforske hemmelighetene til det italienske kjøkkenet, på et matlagingskurs som er inkludert i tilbudet. Opplevelsene stopper ikke her - villa med svømmebasseng og avslapping i solen, samt mulighet til å besøke Sanremo, Alassio Taggian eller andre fascinerende byer. Italias flotte severdigheter venter på deg!

Tilbudet inkluderer:
 • 5 eller 7 netter i Villa Giadassa
 • Frokost hver morgen
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Fly t/r Nice fra Oslo Gardermoen eller Bergen
 • 1x Il pesto matkurs
 • 1x Utflukt med sykler rundt Liguariakysten
 • Sengetøy og håndklær
Liguria

Liguria-regionen har vært en del av grekernes, italienernes og franskmennenes fargerike historie, og regionen har også vært en selvstendig republikk. Den største påvirkningen er fra nåværende moderland Italia. Den liguriske hovedstaden Genova har gjennom tiden vært en viktig havneby, og er hjembyen til oppdageren Christopher Columbus og sausen Pesto alla Genovese. Liguria-regionen er først og fremst kjent som en produsent av blomster, vin og olivenolje av høy kvalitet, samt for sine strandferier, det dypblå Middelhavet og den liguriske kysten hvor du finner noe av det beste Italia har å by på.

Villa Giada Resort

 • Hotel
 • Imperia, Italia
Hotel

Koselige Villa Giada ligger i en av de frodige åsene, ikke langt fra Imperia og sin vakre kyst. Hotellet tilbyr fantastiske muligheter for avslapning og soling ved svømmebassenget, samt svømming ved den nærliggende stranden. På kvelden kan du nyte en vakker utsikt over Middelhavet for å nyte smaken av liguriske retter i hotellets restaurant.

 • +6
Les mer
Room

Studio

2 personer | Rom

Familierommene er innredet i varme sommerfarger. De er utstyrt med en liten terrasse, bad, aircondition, kjøkkenkrok og TV.

II Pesto - kokkekurs og sykkeltur

Matlagingskurs tilbys for å gi deg dypere innsikt i det italienske, og da spesielt det liguriske kjøkkenet. På kurset vil du bli kjent med den lokale matkulturen, dens historie og tradisjoner. Med hjelp av en kokk vil du lage deilige måltider fra det liguriske kjøkken. Matlagingskurset er en unik mulightet til å lære hemmelighetene dette smakfulle kjøkkenet har å by på! Kurset avsluttes med et måltid hvor du kan nyte maten dere har laget sammen med ligurisk vin.

Tilbudet inkluderer også en minneverdig sykkeltur hvor du lærer den liguriske kysten å kjenne. I løpet av turen sykler dere forbi vakre landskap og fascinerende severdigheter. Turen inkluderer sykkel og utstyr.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Eventuell turistskatt
 • Sluttrengjøring: 40 € (betales på stedet)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 16:00 - 19:00

Utsjekking

Til kl. 09:00 - 10:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-17 år får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er tilgjengelig

Fasiliteter

Restaurant
Bar

Parkering

Parkering er tilgjengelig

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon: Man-Fre 09:00 - 17:00

Beliggenhet

Villa Giada ligger 5 kilometer unna Imperia og middelhavskysten. Byen San Reno ligger ca 40 minutters kjøretur unna. Nice flyplass ligger omtrent en times kjøretur unna.
Veibeskrivelse fra flyplassen:
Fra Aéroport Nice Côte d'Azur kjør inn på A8 fra M6202 4 min (2.2 km), følg A8 og A10/E80 til Via Maurizio Caprile/Via Tommaso Littardi i Imperia, Italia. Ta utkjørsel Imperia Ovest fra A10/E80
57 min (84.0 km). Følg Tommaso Littardi til Str. Colla.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret