Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert
 • Aktivitet inkludert

Opplev slottet i Praha med guide

 • Storbyferie
 • Praha
pris fra kr 3 489
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bo 2, 3 eller 4 netter på sentrale Hotel Adler Prague. Inkl. frokost, guidet tur på slottet, fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Molde, Harstad, Kristiansand eller Tromsø + transport mellom flyplass og hotell. Pris er p.p. i rom for 2.

Bli med på en storslått weekend i Praha! Våren og sommeren blomstrer i Prahas brosteinsbelagte gater, dette er den gylne byen med imponerende arkitektur, vakre kirkespir og spennende historie. Praha er så trivelig at man kan bruke hele dager på å bare vandre rundt, uten et å møte på et eneste kjedelig øyeblikk. Med på denne reisen får du i tillegg besøke Prahas praktfulle og historiske slott.

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter i dobbeltrom på Hotel Adler Prague
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Praha fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Molde, Harstad, Kristiansand eller Tromsø
 • Privat transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Guidet vandretur i Praha-slottet
 • Sen utsjekking kl 15:00
Kulturopplevelser i Praha

Praha er en av Europas vakreste og mest varierte byer. Byen blir ofte kalt den gylne byen og det historiske sentrum lever opp til navnet. Her finner du arkitektonisk finesse gjennom flere forskjellige tidsepoker, dekorerte fasader og store historiske bygninger. Bybildet er virkelig unikt! Spaser i den pittoreske gamlebyen og gå over en av Sentral-Europas mest berømte broer, den ikoniske Karlsbroen, som blant annet spilte en viktig rolle under 30-års krigen på 1600-tallet. Stopp på en av de koselige kafeene, stikk innom de søte håndverksbutikkene og bare nyt den herlige atmosfæren og evige romantikken som henger over byen.

Hotel Adler Prague

 • Hotel
 • Praha, Tsjekkia
Hotel Adler Prague - Hotel

Hotellet ligger i sentrum av Praha, bare 12 minutters gange fra stranden og en 5-minutters spasertur fra Václavplassen. Videre er det bare 2 minutters gange til nærmeste metrostasjonen, hvor du enkelt kan få tilgang til alle destinasjoner i Praha. Hotellet er flott innredet og med komfortable møbler. Dette er den perfekte basen for å utforske de mange severdighetene i Praha. Hotellet serverer en god frokost hver morgen, og tilbyr gratis WiFi.

 • +3
Les mer
Hotel Adler Prague - Double room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Du bor på et romslig og hyggelig dobbeltrom som er utstyrt med to enkeltsenger eller en dobbeltseng. Rommet er også utstyrt privat bad, satellitt TV og gratis WiFi.

Slottsebesøk i Praha

Under oppholdet vil du ta del i en spennende bytur langs Prahas vakre middelalderslott:

 • Turen foregår på dag 2 og starter utpå formiddagen. 11:30 på et møtepunkt i sentrum av Praha, hvor du vil bli plukket opp av din lokale guide.
 • Du starter ved å ta bussen til det imponerende Praha slottet, en av byens vakreste og mest berømte landemerker.
 • Inngang er inkludert, og i tillegg til slottet, kan du beundre Vitus-katedralen, og St. George Kirken, som alle ligger innenfor Praha slott.
 • Turen fortsetter deretter til fots mot "golden alley", særlig kjent for sine sjarmerende og fargerike hus. Deretter kan du gå ned slotts trappene til Lesser Town, "Det lille kvarteret", der barokk arkitektur og koselige brosteinsbelagte gater møter deg, deretter går den guidede turen til den fantastiske Karlsbroen.
 • Turen varer i ca 3,5 timer. Guide og inngangsbilletter er inkludert.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Andre severdigheter i Praha

Besøk Mucha-museet som er dedikert til tsjekkiske kunstere. Utstillingene her er enestående!

Rett utenfor sentrum, oppe på en bakke, ligger den praktfulle, historiske festningen Vyšehrad.

Historie-elskere vil elske kommunistmuseet som forteller en spennende historie om kommunistregimet etter den andre verdenskrigen.

Et unikt syn i Praha er "de dansende husene" (Tančící dům) som ligger ca 750 m fra hotellet ditt. Dette er et eksemplar av moderne arkitektur.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne + 1 barn opp til 11 år
Obs: Slottsturen egner seg ikke for barn under 3 år

Barnerabatt

Barn opptil 11 år får en varierende rabatt på hotelloppholdet.
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet,

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant

Parkering

Parkering er tilgjengelig.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Beliggenhet

Hotellet ligger midt i hjertet av Praha, bare 12 minutters gange fra stranden og en 5-minutters spasertur fra Václavplassen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret