Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert
 • Aktivitet inkludert

Kos, luksus og massasje i Gdansk

 • Storbyferie
 • Gdańsk
12 Vurderinger
pris fra kr 1 259
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

2, 3 eller 4 netter på Hotel Beethoven i Gdansk. Inkl. frokost, 1x luksuriøs massasje, fly t/r Oslo, Bergen, Trondheim, Sandefjord Torp, Stavanger, Ålesund, Haugesund, Molde, Kristiansund og Kristiansand og transport mellom flyplass og hotell. Pris er p.p. i rom for 2.

Trenger du litt avkobling? Unn deg en hyggelig miniferie med massasjebehandling i Gdansk. Den polske perlen ved Østersjøen yrer av trivelige gater og koselige kafeer. Som en liten havnestat i seg selv, skiller Gdansk seg ut fra andre byer i Polen med en unik og sjarmerende maritim atmosfære.

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter i dobbeltrom på Hotel Beethoven
 • Fly t/r Gdansk fra Oslo, Bergen, Trondheim, Sandefjord Torp, Stavanger, Ålesund, Haugesund, Molde, Kristiansund og Kristiansand
 • Privat transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Massasjebehandling på spa (dag 2)
Gdańsk

Det er ingen tvil om at turismen blomstrer i Gdansk. Besøkende kommer i stadig større antall for å vandre i de sjarmerende, brosteinsbelagte gatene, beundre de gamle kirkene, shop i de koselige og rimelige butikkene og se de vakre båtene ved havnen. Flere drar også til Gdansk på "bli ny" oppdrag og stopper dermed innom toppfrisører, skjønnhetssalonger og handler seg en ny garderobe, for en svært billig penge.

Beethoven Gdansk

 • Hotel
 • Gdańsk, Polen
Hotel Beethoven Breakfast area

Du vil bo komfortabelt og hyggelig i Gdansk på Hotel Beethoven. Frokost serveres hver morgen og morgenkaffen kan nytes på hotellets terrasse hvor du har en fin utsikt. Hotellet ligger i området Suchanino, 2. 7 km fra gamlebyen.

 • +7
Les mer
Hotel Beethoven Room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Du vil bo komfortabelt på et hyggelig dobbeltrom. På rommet finner du et skrivebord, en garderobe, et fullt utstyrt bad med hårføner og diverse toalettartikler, te- og kaffefasiliteter, gratis WiFi og TV.

Skjem deg bort!

 • Massasjeterapi er inkludert! Når du kommer på hotellet, vil du motta en billett til et nærliggende spa med massasje. Massasjen tar plass på dag 2. Du kan ta en kort og billig taxitur fra hotellet til spaen.
 • Luksus for en billig pris! I Gdansk, har du mulighet til å nyte en ekstravagant tre-retters middag for en billig penge.
 • Byens fargerike hus er lett å beundre, men for å bli kjent med historien som ligger bak den pene fasaden, anbefaler vi en guidet tur. Dette hotellet kan fikse for deg på stedet.
 • Tilfredsstill din kunstsult på en av byens mange museer og kanskje ta et besøk på restauranten Brovarnia som også brygger sitt eget øl.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Turistskatt ca kr 42 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Beliggenhet

Hotel Beethoven ligger i distriktet Gdańsk-Suchanino. Ca 2 km fra sentrum, 1,6 km fra vitenskaps- og teknologiparken i Gdańsk og 2,4 km fra jernbanestasjonen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret