Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Utrolig rundreise i Jordan

 • Rundreise
 • Jordan
pris fra kr 14 929
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplevelsesrik rundreise i Jordan inkl. 7 overnattinger med frokost, guidede utflukter inkl. hesteridning i Petra og Wadi Rum. All transport på reisen og fly t/r fra Oslo Gardermoen er inkludert. Pris er p.p. i rom for 2.

Oppdag den ville skjønnheten, og ikke minst den perfekte bevarte arven til fantastiske Jordan. På en 7 netters rundreise vil du bli guidet gjennom spennende byer, kontrastrike naturlandskap og historiske underverker. Du vil bant annet besøke Petras utrolige Treasury, reise gjennom mystiske romerske ruiner, oppleve den vakre veien til Wadi Rum og se spirene av den hellige byen og Dødehavet. Les videre for å lære mer om dette spektakulære eventyret!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 netters rundreise
 • 6 netter i dobbeltrom på Toledo Hotel (eller lignende)
 • 1 natt i dobbeltrom på La Maison (eller lignende)
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Jordan fra Oslo Gardermoen
 • Transport på reisen
 • Guidede utflukter
 • Hesteridning i Petra
 • Turistskatter
Ytterligere tilvalg
 • Petra kjøkkentur
 • Petra om kvelden
 • Tyrkisk bad
Unike Jordan

Dette er en unik mulighet til å oppleve flere av verdens underverker og bli med på en reise i Jordans spennende historie. De neste 7 nettene tar deg gjennom Jordans beste høydepunkter som UNESCO byen Petra, den glitrende hovedstaden Amman, Madaba, Mt. Nebo, Dødehavet og mye mer, en engelsktalende guide viser veien gjennom hele reisen.

Reiserute

Dag 1: Velkommen til Jordan og Amman

I dag begynner eventyret og en vakker reise tilbake i tid har startet. Ved ankomst på flyplassen i Amman, vil du bli møtt av en guide og kjørt direkte til hotellet. Du kan bruke den første dagen til å slappe av og nyte resten av kvelden på hotellet. Kanskje ta deg en forfriskende dukkert i basse… Les mer

Toledo Hotel

Dag 2 & 3: Wadi Rum, Petra og The Treasury

Etter en god frokost møter du din guide og andre eventuelle reisende. Du starter med å kjører sørover til Wadi Rum. Veien i til Wadi Rum er en opplevelse i seg selv og kan minne om et månelandskap av gamle elveleier, vindformede fjell som går gjennom en pastellfarget ørken. Dagens utflukt inklud… Les mer

La Maison

Dag 4 - 8: Amman, Madaba, Mount Nebo & Jerash

På dag 4 venter praktfulle Madaba og verdens mest utsøkte mosaikk. Her kan du blant annet se det som trolig er det første kartet noensinne over den hellige byen, Jerusalem. Du fortsetter til Mount Nebo, som er det høyeste punktet av Moabite-fjellkjeden og tilbyr en enestående utsikt over Jordan … Les mer

Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per dobbeltrom
Maks 3 voksne per trippeltrom

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-11.99 år får 20 % rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Internett er tilgjengelig på samtlige hotell.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Spaanlegg
Svømmebasseng

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Gjennomsnitts-temperaturer i Amman

Januar 8° - Februar 9° - Mars 12° - April 12 ° - Mai 16° - Juni 21° Juli -25° - August 25° - September 24° - Oktober 20° - November 14° - Desember 10°

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Praktisk informasjon om Jordan

Jordanere er generelt svært gjestfrie og hyggelige mot utlendinger. På gaten og andre offentlige steder anbefales det å kle seg på et vis som minimum dekker til skuldre, knær og navle. Ambassaden anbefaler reisende alltid å ha med seg passet. Det er forbudt å fotografere ambassader og militære anlegg, samt deres omgivelser. Les mer på https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/reiseinfo_jordan/id2428573/

Visum- og passinformasjon

Nordmenn trenger visum for opphold i Jordan. Man kan kjøpe énmåneds single entry-visum mot betaling i jordanske dinarer (40 JOD) ved ankomst til flyplassene i Amman. Visum til Jordan kan søkes før utreise fra: Jordans ambassade i Brussel. Mek at for å få visum må passet være gyldig i minst seks måneder etter oppholdets slutt. Les mer på https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/reiseinfo_jordan/id2428573/

Myntenhet og kredittkort

Kursen er JOD. 1 JOD = 12,20 NOK. Minibanker er lett tilgjengelige i Amman og de fleste steder turister ferdes. Visa og MasterCard aksepteres de fleste steder i storbyer og turiststeder og kan også benyttes ved uttak av lokal valuta fra minibank. Vær oppmerksom på at kredittkort som regel sjekkes pr. telefon. Dersom det ikke oppnås forbindelse, må man bruke kontanter. Ha derfor alltid kontanter i reserve. Les mer på https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/reiseinfo_jordan/id2428573/

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon:
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 10:00 - 18:00 på engelsk

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret