Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Drømmeøya Santorini

 • Solreiser
 • 7 netter
 • Monolithos
Nyhet
pris fra kr 5 349
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Tilbring 7 netter på vakre Santorini, på Memories Beach Hotel med frokost. Inkl. fly t/r og transport.

I år er det på tide å oppdage den vakreste perlen i Egeerhavet. Santorini tilbyr den perfekte blandingen av sol-og strandidyll med historiske landsbyer og smellvakker natur. Øya som tilhører den greske øygruppen Kykladene har et helt unikt landskap som ligner et magisk maleri. I tillegg til det, sies det at Santorini er hjemmet til verdens vakreste solnedgang. Ha en fortreffelig reise!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 netter i dobbeltrom på Memories Beach Hotel (8 netter i kalenderen på grunn av flyvning om natten)
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Santorini (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Santorinis vakre farger

Santorini kjennetegnes av sitt spesielle naturlandskap og rike fargekontraster. Når du utforsker øya, kan du se at landskapet skifter og varierer fra de svarte strendene i Kamari til den knallrøde sanden ved Akrotiri. Friske rosa blomster spres over hvitkalkede hus med himmelblåe vinduskarmer og greske terasser, og når du kommer til Oia, kan du ta inn det uforglemmelige synet av den glødende, oransje solnedgangen som forsvinner ned i det krystallfargede havet.

Memories Beach Hotel

 • Hotel
 • Monolithos, Hellas
Hotel

Memories Beach Hotel ligger rett ved stranden i Monolithos på sørøstkysten av Santorini. Det perfekte utgangspunkt for en perfekt ferie! Her kan du nyte greske spesialiteter i den lokale tavernaen. En frokostbuffé serveres i en avslappet restaurant med terrasse. På hotellet finner du også solterrasse med basseng, bar, solsenger og parasoller. Andre fasiliteter inkluderer en lobby og lounge.

 • +3
Les mer
Zimmer

Dobbeltrom

Du bor i et romslig dobbeltrom med bad, kjøleskap, aircondition, TV og egen balkong.

Restauranttips på Santorini

Fra ekstravagante luksus middager til de beste budsjett restaurantene, her er våre favoritter:

 • The Athenian House - på denne flotte restauranten kan du nyte kreative, luksuriøse måltider og drikke en fin vin med verdens vakreste utsikt foran deg.
 • Pito Gyros - Hellas er berømt for sin smakfulle gyros. Gyrosen på Pito Gyros i Oia er et must! Fantastisk og fersk gatemat, vennlig servise, i tillegg til en utrolig billig pris.
 • Fino Cocktail Bar & Restaurant - På denne baren blir du servert morsomme og unike cocktailer. I tillegg kan du prøve deg på den smakfulle barsnacksen som aubergine souffle, linsesalat, fiskespesialiteter og hummervårruller.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt € 1,50 Per rom per natt (som betales på stedet)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

På hotellet finnes det datamaskinrom med internett

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotellet ligger en 2-minutters spasertur fra Monolithos Beach og Egeerhavet, hotellet er ca 2 km fra flyplassen og 9 km fra det arkeologiske museet i Thera.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret