Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Bestselgeren er tilbake: All-inclusive på Mallorca

 • Solreiser
 • 7 eller 10 netter
4 Vurderinger
pris fra kr 9 279
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Ferieperlen Mallorca venter med 7 eller 10 netter på strandnære hotell inkl. all-inclusive, fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Molde, Harstad, Kristiansand eller Tromsø og transport t/r mellom flyplass og hotell. Pris p.p. er i rom for 2.

Mallorcas fine sandstrender, krystallklare vann og gullskinnende solnedganger er som tatt fra en romantisk film. På denne naturskjønne øya venter solfylte dager på stranden, avkobling ved svømmebassenget og herlig all-inclusive på et fint hotell. En av fjorårets storfavoritter er tilbake!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 10 netter på Blue Sea Hotel La Pinta***
 • All-inclusive (se info lengre nede)
 • Fly t/r Palma fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Molde, Harstad, Kristiansand eller Tromsø
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Paradiset venter!

Cala Millor ligger på øyas østkyst og har en av de beste strendene på hele Mallorca! Navnet i seg selv betyr "den bedre bukten" og er kilometerlang, langgrunn og glitrende blå. Langs med hele strandpromenaden finnes barer, iskiosker og butikker og du kan vandre langs den hele veien til nabobyen Cala Bona. Dette er et perfekt feriested for reisende i alle aldre og for de som vil ha sol og bad i behagelige og utrolig vakre omgivelser.

Blue Sea Hotel La Pinta

339 Vurderinger
 • Hotel
 • Balearic Islands, Spania
Blue Sea Hotel La Pinta - pool

Blue Sea Hotel La Pinta er et veldig populært hotell ved Mallorcas øst-kyst på det koselige feriestedet Cala Millor. Den finkornete sandstranden og det klarblå havet ligger kun 100 meter fra hotellet og flyplassen Palma ligger ca 73 km unna.

På dette 3-stjerners hotellet kan du koble av med en drink ved svømmebassenget, ta et oppfriskende bad i det store utendørs svømmebassenget, et mellommåltid i kaffebaren, spis vellaget mat i restauranten eller la deg underholde i hotellets spillrom. Det er gratis WiFi i resepsjonen.

Les mer
room1

Tvillingrom

3 personer | Rom

Ditt dobbeltrom har aircondtion er innredet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, satellitt-TV, safe, balkong samt eget bad med dusj og toalett. WiFi kan kjøpes til.

Reiseinspirasjon

 • Mallorcas største severdighet, grottene Cuevas del Drach, ligger knapt 10 km fra hotellet.
 • Det 200 hektar store naturreservatet Punt de n’Amer minner oss på om hvordan Mallorca så ut før.
 • Å vandre opp til vakttårnet ved Castell de n’Amer tar omkring 45 minutter fra Cala Millor.
 • Hovedstaden Palma på andre siden øya er et utmerket reisemål for en spennende dagsutflukt. Beundre byens gotiske katedral, gater fra middelalderen, vakre bygninger og livlige markeder
All-inclusive

Du nyter en bekymringsfri ferie med all-inclusive som innebærer frokost, lunsj og middag i bufféform. Også snacks og drikke (vann, brus, øl, vin og et utvalg av spritsorter) er tilgjenglige frem til kl. 23:00.

Frokost mellom kl. 8:00 - 10:00
Lunsj mellom kl. 13:00 - 14:30
Middag mellom kl. 19:00 - 21:00

Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt på 1,10 € per person per natt som betales på stedet
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn fra 2 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Barneseng kan lånes gratis på hotellet.

Internett

Gratis WiFi i resepsjonen
WiFi på rommet for 5€/dag

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Fasiliteter

Restaurant
Bar ved bassenget
Utendørs svømmebasseng

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Hotellet ligger i kort gange fra barer, restauranter og butikker i Cala Millor. Fra flyplassen i Palma tar det ca 1 time og 30 minutter med din inkluderte transport.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret