Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Strandferie i Nord-Spania

 • Solreiser
 • Barcelona
7 Vurderinger
pris fra kr 5 399
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Spansk solferie! Bo 7-14 netter på 4* strandnært hotell med halvpensjon, fly t/r samt flyplasstransport.

På Costa de Barcelona er sandstrendene gylne og myke, maten er smaksrik, vinden fra havet er milde og soltimene er mange, store deler av året! Bo på et 4-stjerners, familievennlig hotell med utendørs svømmebasseng nær stranden i kystbyen Santa Susanna. Sommer og sol starter i Spania!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter på Hotel Caprici Verd****
 • Halvpensjon (du kan velge til helpensjon eller all-inclusive ved bestilling)
 • Fly t/r Barcelona (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Velkomstdrink
Avslappende Santa Susanna

Nord-Spania er kjent for sine vakre sandstrender, sin kyst med klipper og sitt deilige middelhavsklima - her har du ingrediensene for din neste ferie! Du bor i Santa Susanna, en rolig kystby beliggende mellom Costa de Barcelona store turiststeder, der du kan nyte sol og bad i egen takt. Santa Susanna er også en bra base for utflukter til nærliggende naturparker og steder som den katalanske hovedstaden Barcelona!

Hotel Caprici Verd

 • Hotel
 • Barcelona, Spania
Pool

Du ønskes velkommen av den friske middelhavsluften på dette 4-stjerners hotellet, beliggende kun noen minutters gange fra stranden. Hotellet ligger akkurat utenfor Santa Susannas sentrum, i begynnelsen av strandboulevarden, og inntil Santa Susannas togstasjon som gir deg utmerkede muligheter til å dra på dagsutfukter i området.

Hotellet tilbyr et hjemmekoselig opphold for hele familien med 266 komfortable rom, et utendørs svømmebasseng med solstoler, animasjonsprogram, miniklubb for barn, en stor terrasse, en bar, en restaurant, et treningsstudio samt en velværeavdeling med oppvarmet innendørs svømmebasseng, badstue og jacuzzi. Resepsjonen er åpen døgnet rundt og hotellet tilbyr også gratis WiFi.

 • +9
Les mer
Room

Standard dobbeltrom

Du bor i et av hotellets standardrom, utrustet med to enkeltsenger, et lite kjøleskap, aircondition, TV samt en safe. På badet finnes det også dusj og hårføner. Klatre ut på din private balkong og nyt det milde middelhavsklimaet!

TravelBirds Tips!

Hvorfor er Santa Susanna så lokkende? For det første er det nærheten til havet og de vakre strendene, men også mulighetene til å dra i vei på utflukter i omgivelsene. Kulturelt, eventyrlig, avkoblende, valget er opp til deg!

 • På ca 1t og 30 min når du livlige Barcelona med tog! Vandre langs Las Ramblas, koble av under palmene på Barceloneta-stranden, beundre Gaudìs mesterverk eller shop løs på byens fine butikker. Hva du enn gjør er Barcelona sikkert verdt et besøk.
 • Ute etter avkobling i naturen? Dra til naturparken Montnegre-Corredor og nyt roen og den vakre utsikten. Utforsk parken til fots, på hesteryggen eller med sykkel: her finner du noe for alle aldre og smaker.
 • Trives du som fisken i vannet? Santa Susanna har et eget vannsportssentrum der du kan ta del i morsomme aktiviteter som vindsurfing, segling og andre vannsporter
Velg til helpensjon eller all-inclusive ved bestilling

Helpensjon: Frokost, lunsj og middag
Eksklusive: drikke og snacks

All-inclusive: Frokost, lunsj og middag +
Snacks mellom kl. 10:30 - 13:00, 15:00 - 19:00 samt 21:30 - 23:00
Et utvalg av alkoholfrie og alkoholholdige drikke fra baren mellom kl. 10:30 - 23:00 (obs: i restauranten serveres kun vann og husets vin til lunsj og middag)
Eksklusive: Depositum på 10€ per person for all-inclusive-armband (summen får du tilbake når armbåndet gis tilbake på avreisedagen.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt på € 1 per person (fra 17 år) per natt som betales på stedet
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-11 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn eller en 3. voksen 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Internett

Gratis WiFi.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Fasiliteter

Heis
Restaurant
Snackbar
Bar
Svømmebasseng

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Temperaturer

Januar 12°C
Februar 14°C
Mars: ca 17°C
April: ca 20°C
Mai: ca 23°C
Juni: ca 27°C
Juli: ca 29°C
August: ca 29°C
September ca: 26°C
Oktober ca: 21°C
November 14°C
Desember 14°C"

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotellet ligger i noen minutters gange fra stranden. Transport er inkludert i dette tilbudet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret