Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Guidet gruppereise på fargerike Cuba

 • Rundreise
 • Cuba
pris fra kr 17 329
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Guidet rundreise på Cuba! Inkl. overnatting på forskjellige hotell og Casas Particulares (rom i cubanske vertshus) med daglig frokost og lunsj, og all-inclusive i Varadero. Reisen inkluderer daglige utflukter med engelsktalende guide, all transport og fly t/r fra Oslo Gardermoen eller Torp Sandefjord! Pris er p.p. i rom for 2.

Den karibiske paradisøya Cuba bare venter på å bli utforsket! Her kan du fortape deg i vakre strender, frodige landskap, cubanske rytmer, fargerik arkitektur og ikke minst en råspennende kultur! Stup inn i Cubas fascinerende historie og forelsk deg i Cubas enorme gjestfrihet. Sammen med gruppen din, finner du din indre eventyrer og reiser landet rundt med daglige utflukter og guide. Bli kjent med nye mennesker, slapp av og nyt livet på den karibiske måten! Les videre for å lære mer om programmet:

Tilbudet inkluderer:
 • Gruppereise på Cuba på 12 eller 14 netter
 • Fly t/r fra Oslo eller Torp Sandefjord til Havana
 • 1 natt på Hotel ROC Presidente (eller lignende) i Havanna
 • 1 natt på Hotel Mirador de Mayabe (eller lignende) i Holguin
 • 8 netter på casas particulares (cubansk vertshus)
 • 2 eller 4 netter på Hotel ROC Barlovento Varadero (lignende)
 • Frokost hver morgen
 • Lunsj hver dag
 • All-inclusive i Varadero
 • All transport på reisen
 • 9 utflukter og engelsktalende guide
Reiserute

Dag 1: Velkommen til Cuba

Velkommen til et karibisk paradis. I dag kan du se frem til et rytmisk eventyr på Cuba og reisen begynner i den cubanske hovedstaden Havana, som ligger på kysten av den vestlige delen av øya. Når du lander på flyplassen i Havana, vil du bli møtt av en guide, som vil hjelpe deg videre til turens … Les mer

ROC Presidente Havana  eller lignende

Dag 2 & 3: Havanna & Viñales-dalen

Buenos dias! Dag 2 i Cuba byr et mangfold av opplevelser. Etter din første frokost på Cuba, møter du gruppen som du skal reise sammen med, pluss din lokale guide. Dagens program starter med en tur til Havana i en klassisk oldtimer bil. Disse gamle amerikanske bilene har satt et unikt preg på Hav… Les mer

Dag 4 & 5: Karibiska havet, Cienfuegos & Trinidad

I dag forlater du Havana og setter kuren mot fantastiske Trinidad. På veien til Trinidad kan du vente deg flere herligheter og spennende opplevelser. Det blir en kaffepause på Fiesta Campe, og et besøk til Guama og Caleta Buena, hvor du kan ta en dykkert i det karibiske hav. Vist du vil, kan du … Les mer

Dag 6: Sancti Spiritus & Camagüey

På dag 6 kjører du østover mot Sancti Spiritus - i løpet av turen, vil du stoppe på Valle de los Ingenios med fantastisk utsikt over Dalarna San Luis, Santa Rosa og Meyer. Dette området ble sentrum for sukkerproduksjon fra slutten av 1800-tallet til slutten av 1900-tallet. Videre besøker du byen… Les mer

Dag 7 & 8: Bayamo & Santiago de Cuba

Etter en god frokost, reiser du videre til Bayamo i Granma-provinsen. Her får du sjansen til å nyte sprudlende, cubanske rytmer i byen Casa de la Trova. Etter lunsj fortsetter du østover til Santiago de Cuba.

På dag 8, kan du utforske Cubas nest største by, Santiago de Cuba. Med sine fa… Les mer

Dag 9: Kubansk kultur & historie på veien til Holguin

På dag 9 setter du kursen mot Holguin, og på veien blir det spennende stopp på de arkeologiske plassene Aldea Taina og Chorro de Maite. Her kan du både se og føle Cubas fascinerende historie. Du spiser en god lunsj på en autentisk restaurant før du ut på ettermiddagen kan utforske fantastiske Ho… Les mer

Hotel Mirador de Mayabe

Dag 10: I revolusjonens fotspor— Santa Clara

På dag 10 står du opp tidlig og fortsetter vest igjen mot Santa Clara. Turen tar flere timer, men veien viser vakre landskap og sjarmerende små landsbyer, og du vil ikke møte på et kjedelig øyeblikk langs hele reisen. Det blir også kaffepause og lunsjpause underveis. På ettermiddagen kommer du t… Les mer

Dag 11 - 13: Santa Clara & strandparadiset Varadero

På dag 11 utforsker du solrike Santa Clara med guide. Du vil besøke det store Che Guevara monumentet som markerer det avgjørende slaget i Santa Clara i 1958, da Che Guevaras revolusjonære krefter vant kampen om byen noe som førte til at president Fulgencio Batista flyktet fra øya og Fidel Castro… Les mer

ROC Barlovento Varadero
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Frokost og lunsj på ankomstdagen
 • Visumskostnader
 • Tips til sjåfører og guider: 4 CUC (ca 30-40 kr) per person per dag
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler kun for 1 flybillett og et tillegg på hotellrommene og casas particulares (fra prisen er basert på 2 personer per rom).

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom. Barn er ikke tillatt på denne reisen.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Der kan være vanskelig å få tilgang til WiFi på Cuba, noen steder har WiFi som du kan bruke mot betaling.

Ankomst i Havana, transport, hotell og casas particulares

Du bor på hotell beskrevet i tilbudet eller i hoteller av samme kvalitet og standard.

Når du har kommet på Havana flyplass, blir du ønsket velkommen av en guide som organiserer transport til hotellet og gir deg en velkomstkonvolutt med praktisk informasjon om overnatting og rundreisen i seg selv.

Under denne turen vil du bo på forskjellige "casas particulares" - autentisk kubansk overnatting hvor du bor hos enkeltpersoner. Denne typen innkvartering gir gode muligheter til å bli kjent med lokale folk og cubas kultur, du vil merke at cubanerne er veldig gjestfrie. Du vil enten bo i samme bygning som vert eller bo der mens vertsfamilien er borte. I alle fall, vil du alltid ha tilgang til et privat område med eget bad.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser. For å reise til Cuba, må passet være gyldig mist 6 måneder etter hjemreise. Passet må i tillegg ha minst to tomme sider.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Visum- og passinformasjon

Merk at du må ha visum for å besøke Cuba. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: http://www.embacuba.no

Helse- og vaksineinformasjon

Merk at du trenger en engelsk oversettelse av helseforsikringen din for å reise til Cuba. Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste og polio før du reiser til Cuba. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Myntenhet og kredittkort

På Cuba, handler de både med cubanske pesos, CUC, og amerikanske dollar, USD. Ettersom det er svært få minibanker i Cuba, anbefaler vi at du veksler penger før avreise og tar med ditt VISA eller MasterCard kredittkort. Vanlige debetkort og American Express godtas ikke.

Temperaturer i Cuba

Januar 21° - Februar 22° - Mars 23° - April 13 ° - Mai 25° - Juni 27° Juli -24° - August 27° - September 27° - Oktober 25° - November 24° - Desember 23°

Mat og drikke

Frokostservering finnes på alle hotell og er inkludert i prisen, det samme gjelder for lunsj. (Du vil få lunsj og frokost, alle dager utenom ankomstdagen)
På strandhotellet i Varadero vil du nyte all-inclusive.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret