Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert
 • Aktivitet inkludert

Oppdag Beograd med guidet bytur

 • Storbyferie
 • Beograd
pris fra kr 8 129
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bo 2, 3 eller 4 netter på IN Hotel Beograd**** inkl. frokost, guidet omvisning av Beograd, fly t/r fra Oslo Gardemoen og privat transport mellom flyplass og hotell. Pris er p.p. i rom for 2.

Beograd er Serbias fargerike hovedstad og en ekte uoppdaget diamant. Brosteinsbelagte gater, sjarmerende og vakre byparker utgjør byen. Samtidig som byen forteller en viktig og rik, men turbulent historie, har et ungt og kreativt miljø inntatt Beograd. Spaser blant forhistoriske monumenter, grønne parker og travle handlegater, gå deg vill på markeder og spis på koselige tavernaer! Vi anbefaler Beograd på det aller høyeste!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter i dobbeltrom på IN Hotel Belgrade
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Beograd fra Oslo Gardermoen
 • Guidet omvisning i Beograd
 • Privat transport mellom flyplass og hotell
Kulturrike Beograd

I kunst-og kultur verden, omtales Beograd som "det nye Berlin" og den kreative atmosfæren gjenspeiles i hele byen. Gatene i en av Europas eldste hovedsteder, som ble ødelagt i forskjellige kriger, er i dag omgitt av en blanding av historiske bygninger, autentiske kafeer, livlige musikkbarer og trendy gallerier og fascinerende museum. I hovedgaten Knez Mihail, kan du handle alt fra siste mote til tradisjonelle håndverk, men også se ruiner av 90-tallets krig. Nede ved elva Sava står båtene på linje foran Beograds historiske stolthet, Kalemegdan festningen som dateres tilbake til 500-tallet.

IN Hotel Belgrade

 • Hotel
 • Beograd, Serbia
terrace

Du bor på et elegant 4-stjerners hotell Beograd. Hotellet er utstyrt med et stort treningsstudio og spaanlegg. I tillegg har hotellet den anerkjente restaurenten NOVAK caffe & restaurant, og eieren av restauranten er den verdensberømte tennisspilleren Novak Djokovic. Menyen varierer fra det tradisjonelle serbiske kjøkken til glutenfrie retter. Hotellet ligger innen gangavstand til den vakre elven Donau mens sentrum er 5-7 minutter med offentlig transport fra hotellet.

 • +-4
Les mer
double room 2

Dobbeltrom

2 personer | Rom

De luftige og polerte rommene har store vinduer, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og minibar. Samt eget bad med dusj eller badekar og toalett. Roomservice er tilgjengelig

Guidet omvisning i Beorgrad

Med på denne reisen får du en spennende og historisk omvising av en lokal ekspert!

 • Dette er en kulturell og historisk omvisning som omfatter Beograds høydepunkter med blant annet Belgrade Fortress, det verdensberømte "Question Mark 'Inn, Knez Mihajlova Street og Republikkplassen. Sammen i en liten gruppe vil du få en lærerik og spennende reise gjennom Beograds historie. Gratis drikke er inkludert i turen. Det er tid avsatt for spørsmål og svar, samt. diskusjon om spennende temaer i den serbiske Balkan historien og Jugoslavia.
TravelBird Tips!

Slottet av Kalemegdan: Den store og berømte slottet ligger på en høyde og ser ut over Beograds hellige land. En historisk opplevelse med smellvakker utsikt!

Mat: Serbias kjøkken er fantastisk og fascinerende! Prøv den lokale favoritten cevapcici - grillet, krydret rype servert med løk, grønnsaker og en god saus - alt pakket i et hjemmelaget varmt brød.

Museer: Museum of Art Medieval Fresker, Militærhistorisk Museum eller det fantastiske Sanu galleriet. Alle er like spennende til meget rimelige priser.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt (vanligvis mellom 10-20 kr per person og natt som betales på hotellet)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Spaanlegg

Wellness

Hotellet har ett stort wellnessområde som inkluderar jacuzzi, bastu, massagebehandlingar och mer

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Din transport kommer til å vente på deg på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass. Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Merk at i noen tilfeller, kan det forekomme ventetid på maks en time på flyplassen.

Beliggenhet

Hotellet ligger innen gangavstand til den vakre elven Donau mens sentrum er 5-7 minutter med offentlig transport fra hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret