Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Aktivitet inkludert
 • Reiseguide inkludert

4* i Berlin med guidet byvandring

 • Storbyferie
 • Berlin
pris fra kr 2 439
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Elegant hotell i hjertet av Berlin: 2 eller 3 netter på 4-stjerners DORMERO Hotel Berlin Ku'damm inkl. frokost, velkomstdrink, guidet byvandring samt fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger eller Trondheim. Pris er p.p. i rom for 2.

I Tysklands livlige hovedstad får du en storbyferie med det nyeste innen design, mote og kunst. Innen mat og drikke kan du velge og vrake blant førsteklasses restauranter, vinbarer og koselige kaféer på hvert gatehjørne. Du bor på et hyggelig 4-stjerners hotell i nærheten av Kurfürstendamm, så du har det perfekte utgangspunktet for å få mest ut av Berlins uendelige muligheter! Med den inkluderte Walking Tour gjennom byen får du innblikk i byens fascinerende historie, utrolige shoppingmuligheter og livlige natteliv - Berlin har virkelig noe for enhver smak!

Tilbudet inkluderer:
 • Walking Tour - halvdags byvandring i Berlin med engelsktalende guide (dag 2)
 • 2 eller 3 netter i dobbeltrom på DORMERO Hotel Berlin Ku'damm****
 • Fly t/r Berlin fra Oslo Gardermoen, Bergen, Stavanger eller Trondheim
 • Frokost hver morgen
 • Gratis minibar
 • Gratis Sky TV
 • Velkomstdrink
Berlin

Velkommen til Berlin - Byen som aldri slutter å overraske. Den tyske hovedstaden er preget av rik historie og glitrende kreativitet. Opplev muren som en gang splittet byen. Drøm deg tilbake til den klassiske barokktiden eller gå deg "vill" i Berlins hemmelige undergrunner. Besøk de hippe nabolagene Prenzlauerberg og Neukölln, her finner du en herlig mix av levende gater og alternative butikker. Det spiller ingen rolle om du er en historieelsker eller en moderne moteløve, Berlin har noe helt spesielt å tilby for alle.

DORMERO Hotel Berlin Ku'damm****

 • Hotel
 • Berlin, Tyskland
Garden View

Du bor på DORMERO Hotel Berlin Ku'damm, et 4-stjerners hotell innredet med en perfekt balanse av klassisk eleganse og moderne kreativitet. Her finner du en restaurant, bar og en lounge med utsikt over hagen, der du kan koble av med et glass vin.
Som hotellets navn antyder er du ikke langt fra den populære shoppinggaten Kurfürstendamm, der du finner en overflod av trendy butikker, koselige caféer og restauranter.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +7
Les mer
Room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Her venter samme herlige atmosfære som i resten av hotellet - nemlig en blanding av klassisk og moderne. Rommet har en dobbeltseng, skrivebord, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og en minibar som er fritt tilgjengelig for deg. På badet finner du dusj eller bad, toalett, sminkespeil og hårføner.

Berlin for alle!

Se våre tips for noen spennende opplevelser i byen!

 • For moderne kunst, sving innom museet Hamburger Bahnhof, som tidligere var en jernbanestasjon fra 1800-tallet. Her kan du blant annet se på fargesterke kunstverk fra Pop Art legendene Andy Warhol, Roy Lichtenstein og Joseph Beuys.
 • Museumøya er bosted for verdenskjente muséer der du kan se hele bygninger fra antikke steder gjenoppbygget på Pergamon Museum. Eller besøk et av byens mindre kjente muséer f.eks det fascinerende filmmuseet Deutsche Kinemathek i nærheten av Potsdamer Platz der du kan gå på en reise gjennom 100 år med tysk filmhistorie.
 • Loppemarkeder på Mauerpark inviterer hver søndag store horder av både berlinere og turister. Her kan du spise deg mett på gatemat, vandre blant bodene på søken etter et unikt funn eller nyte levende musikk og den skjønne atmosfæren.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Lær å kjenne Berlin med en Walking Tour!

Tilbudet inkluderer en halv dag på byens gater med en engelsktalende guide og det er spesielt å oppleve byen på denne måten!
Med avgang kl 10:30 på dag 2 fra møtestedet Hackescher Markt S-Bahn stasjon i Öst-Berlin får du oppleve byens atmosfære og gjøre stikkprøve i Berlins spennende historie, fra grunnleggelsen via den 2. verdenskrig til dagens urbane Berlin med sikte på framtiden.

Du får bl.a besøke spennende Checkpoint Charlie, restene av Berlin-muren, statlige Brandenburger Tor, vakre Unter den Linden og trendy Friedrichsstrasse. Bygninger og torg lenkes sammen og du får på under 4 timer en mengde inntrykk av byen du aldri hadde kunnet ane!

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt: 5% av den totale hotellsummen (betales på stedet)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell (arrangeres på egenhånd)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Romkapasitet

Min og maks 2 personer per dobbeltrom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Internett

Gratis WiFi på hotellet

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Treningsstudio
Badstue

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Barneseng

Du kan låne en barneseng fra hotellet, vennligst kontakt kundeservice for å arrangere dette.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon:
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 10:00 - 18:00 på engelsk

Beliggenhet

Schönefeld flyplass i Berlin ligger ca. 22 km fra hotellet og sentralbanestasjonen er ca. 5 km unna.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret