Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

USA & Canadas mest spennende byer på rundreise med buss

 • Rundreise
 • 9 netter
 • Canada, USA
pris fra kr 17 099
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Reis med stil til USA & Canadas flotteste byer på en deluxe buss med aircondition. Inkl. fly fra Oslo, 9 netter på 6 hoteller, frokost og engelsktalende guide. Pris er p.p. i rom for 2.

Opplev noen av USA og Canadas høydepunkter på en reise som tar deg til noen av verdens mest spennende og internasjonale byer! Dra på en ekte roadtrip i en deluxe buss og se Frihetsgudinnen i New York, vandre i de franske gatene i Montreal, det ikoniske White House i Washington DC og fortryllende Niagara Falls.

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter i Montreal (de 2 første og den siste natten)
 • 1 natt i Boston/Marlborough (hotell i Marlborough)
 • 1 natt i New York/New Jersey (hotell i New Jersey)
 • 2 netter i Washington DC
 • 1 natt i Niagara Falls
 • 1 natt i Toronto
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Montreal fra Oslo Gardermoen
 • Engelsktalende guide
 • Transport i buss med aircondition
 • Utgifter til bensin
Reis med buss til USA & Canada

På denne rundreisen reiser du i en gruppe på en deluxe coach med aircondition. Du starter reisen med 2 netter i Montreals sjarmerende gater, reiser videre til moderne Boston for 1 natt, tilbringer 1 natt i fantastiske New York, utforsker nasjonalmonumentene i Washington DC i 2 netter, og er 1 natt i spektaktulære Niagara Falls før din siste natt tilbringes tilbake i Quebecs hovedstad Montreal.

 1. Dag 1: Ankomst til Montreal

  Denne dagen ankommer du landet med noen av verdens høfligste innbyggere, Canada! Ditt første stopp er den fransktalende hovedstaden i provinsen Quebec, kulturelle Montreal. Byen ligger på en øy i Saint Lawrence River og er oppkalt etter fjellet Mt. Royal i hjertet av byen. Den første dagen er du fri til å gjøre som du vil avhengig av når du ankommer byen. Vandre for eksempel innom pittoreske bydeler som minner mest om noen av Paris' brosteinsbelagte gater i Vieux-Montréal, den gotiske kirken Notre-Dame eller en hipsterbar i bohemske Plateau.

  Sandman Hotel

  Sandman Hotel eller lignende

  • Hotel
  • Longueuil, Canada
  Sandman Hotel

  I Montreals South Shore Business District og er en kort kjøretur fra Gamlebyen i Montreal. Hotellet har et treningsstudio, innendørs svømmebasseng samt Joseph Bistro & Brasserie hvor du kan nyte en drink. Rommet har komfortable rom med gode fasiliteter, som vannkjele for å lage te og kaffe.

  Les mer
 2. Dag 2: Quebec city og Montreal

  Denne dagen blir du kjent med Quebec City, og du blir hentet fra hotellet ditt etter frokost. Dagens eventyr begynner med et besøk til Montmorency Falls. Her tar du en taubane opp til klippen ved siden av fallene og beundrer panoramautsikten over idylliske Saint Laurence River. Etter lunsj går turen til Quebec city og et besøk til Capital Observatory, og nyter den fantastiske utsikten over Quebec City-området. Om ettermiddagen besøker du gamlebyen i Quebec City, hvor du reiser 400 år tilbake i tid og føler den UNESCO-vernede byens sjarmerende atmosfære. Mange historiske skatter venter på deg her: Chateau Frontenac, Place d'Armes, provincial parliament, og den eldste kommersielle gaten i Nord-Amerika - Petit Champlain. Senere har du også tid på egen hånd for å utforske byen videre, før du tas med tilbake til hotellet i Montreal.

 3. Dag 3: Boston

  Reisen starter tidlig om morgenen for å komme inn i USA (husk å søke om ESTA før du reiser). Det blir lunsj på veien mot Boston, en vakker by rik i kultur og historie. Du besøker verdens mest berømte universitet, Harvard University. Hvis du ønsker kan du her bli med på en guidet tur på campus slik at du får et innblikk i universitetets historie som har utdannet hele 40 Nobelprisvinnere og 8 amerikanske presidenter, før du ser M.I.T. (Massachusetts Institute of Technology), også kjent som “Krybben til verdens ingeniører”). Med Boston Harbor Cruise (mot en avgift - betales på stedet) ser du byen fra en annen vinkel med utsikt over Atlanterhavet, før du senere har tid til å utforske mer av downtown Boston. Besøk det berømte Quincy Market, hvor du finner mange små boutiques. Etter middag tas du med til hotellet ditt.

  Holiday Inn Hotel & Suites Marlborough eller lignende

  • Hotel
  • Marlborough, USA

  Hotellet ligger ovenfor Williams Lake i Marlborough ca. 45 min kjøring fra Boston sentrum. Det har også et treningsstudio for de som liker å holde seg aktiv på reisen, og et innendørs svømmebasseng der du kan ta et avslappende bad. På Lago Grille, hotellets restaurant, serveres det diverse internasjonale retter og i Lago Lounge, lobbybaren, kan du nyte en coctail etter en lang og aktiv dag. Rommet ditt har gratis WiFi og kaffe-og tefasiliteter.

  Les mer
 4. Dag 4: New York, New York!

  Etter frokost reiser du til ikoniske New York på dag 4, en av verdens største metropoler. Dersom du ønsker kan du ved ankomst (mot en avgift - betales på stedet) besøke Intrepid Sea, Air and Space Museum hvor du kan fordype deg i de berømte romfartsekspedisjonene, ubåten USS Growler og helikoptere fra hæren, samt romfartsskipet Enterprise. Du fortsetter mot hjertet av Manhattan for Times Square, og du kan besøke Madame Tussauds voksmuseum og Ripley's Believe it or not hvis du ønsker (mot avgift - betales på stedet). Deretter har du fritid til å vandre rundt senere for shopping og lunsj. Sent om ettermiddagen, tar du heisen til toppen av den majestetiske skyskraperen Rockefeller Center på Manhatten for den 360° utsikten over byen. Rundt 20.30 blir du hentet med bussen til hotellet ditt i New Jersey, eller om du ønsker å bli lenger i byen kan du enkelt ta offentlig transport.

  Hotel Executive Suites eller lignende

  • Hotel
  • Carteret, USA

  Dette hotellet ligger i New Jersey, 30 minutter unna New York City. Du har tilgang på et treningsstudio, om du ønsker å være aktiv på reisen. Frokosten serveres i Roosevelt Ballroom. Drinker og pubmat er tilgjengelig på pub/restaurant Lucky Dublin. Rommet ditt er tradisjonelt innredet, har en flatskjerm-TV, samt en vannkoker hvis du skulle ønske en kopp te eller kaffe.

  Les mer
 5. Dag 5: New York & Philadelphia

  Denne dagen er fullpakket med enestående minner! Etter frokost starter dagen ved South Street havneport i New York for et cruise på vannet hvis du ønsker (mot avgift - betales på stedet) med utsikt over Frihetsgudinnen, Brooklyn Bridge, Ellis Island og Manhattans stolte skyskrapere som ruver i bagrunnen på Manhattan. Sist men ikke minst blir det en omvisning til fots til ikoniske Wall Street og Ground Zero til minne om tvillingtårnene som falt under 9/11. Du får hvilt bena på vei til landets fødested Philadelphia, som regnes som stedet der USAs uavhengighet startet. Der blir det en byomvisning på en buss med en lokal guide. Etterpå bærer det videre til Washington D.C.

  The Hampton Inn & Suites Columbia/South eller lignende

  • Hotel
  • Columbia, USA

  The Hampton Inn & Suites Columbia/South hotel ligger ca. 1 times kjøring fra Washington DC, 10 minutters kjøring fra Savage Mill Shopping Center og Robinson Nature Center. Her nyter du det døgnåpne treningsrommet, en liten butikk med nødvendigheter og gratis WiFi. Rommet ditt har kaffelager, strykejern, en stor pult, flatskjerm-TV og eget bad.

  Les mer
 6. Dag 6: Washington DC

  Washington DC er et av de viktigste politiske sentrum i verden, og vi besøker residensen og kontoret til presidenten, Det hvite hus. Ta et cruise på Potomac River (mot avgift) for en fantastisk utsikt på begge sider av elven og nyt byen. Du tas også med til Washington Monument, der du besøker de beste stedene for å ta bilder: Lincoln Memorial, memorial of the Korean War og memorial of Vietnam War. Du reiser videre mot verdens største museum og forskningskompleks, Smithsonian Institution, hvor du kan planlegge dine besøk som du vil for hele ettermiddagen (mot avgift). Her finner du Air & Space Museum, National Museum of Art, Natural history museum, American Indian Museum og US Capitol ligger foran museumsområdet, som du selv velger om du ønsker å besøke (mot avgift). Etter middag setter du deg i bussen tilbake til hotellet.

 7. Dag 7: Niagara Falls

  Etter frokost reiser du fra Washington DC for Corning Glass Art Center, hvor du beundrer den største samlingen av glasshåndverk i verden, og ser hvordan de lager glasskunsten (mot avgift). Etter lunsj, fortsetter vår reise tilbake til Canada, og vi stopper ved grensen for returreise til Canada (husk å søke om ESTA også for Canada). I begynnelsen av kvelden, drar du til hotellet i Niagara Falls (På den canadiske siden) og nyter litt fritid. Niagara Falls er litt som et bittelite, rolig og idyllisk Las Vegas med restauranter, morsomme museer, som Ripley's Believe it or not, barer, kinoer og det største casinoet i Canada. Underhold deg selv med den litt kitschy og avslappede atmosfæren.

  eller lignende

  • Hotel
  • Niagara Falls, Canada

  None

  Les mer
 8. Dag 8: Toronto

  Etter frokost utforsker du mer av skjønne Niagara Falls. Klatre til toppen av Skylon Tower i 160 meters høyde for en fantastisk utsikt over Great Falls (mot avgift) før du tilbringer litt tid i IMAX-kinoen (mot avgift), som viser deg den kjente legenden og Niagaras kjente historie. Sist men ikke minst opplever du Niagaras høydepunkt med en tur med Niagara Cruise (mot avgift)som tar deg så nærme fallene som mulig, slik at du kan føle fossens spektakulære krefter. Ta på deg regnponchoen hvis du ikke vil bli klissvåt! Etter lunsj reiser du mot Torontos sentrum og begynner besøket med et besøk til landemerket og byens ikoniske landemerke, CN Tower (mot avgift), som er 553 meter høyt og har en fantastisk utsikt over Toronto og Ontario-innsjøen. En tur til sentrum i Toronto hvor du ser Parlamentet i Ontario fra utsiden, Torontos City Hall fra utsiden og Torontos universitet, før du drar videre til hotellet ditt.

  Delta Toronto East eller lignende

  • Hotel
  • Toronto, Canada

  Hotellet ligger ca. 25 min. kjøretur fra Toronto sentrum. Den har 2 restauranter, en bar, et spa samt et saltvannbasseng med en vannsklie. Hotellet har en rolig atmosfære, døgnåpen resepsjon og treningssenter. I Sagano Restaurant nyter du panoramautsikt mens du nyter japansk mat. Whiteside Terrace Grille har en internasjonal meny med pizza og pasta. Rommet ditt har TV, skrivepult, iPod ladestasjon og en ergonomisk stasjon.

  Les mer
 9. Dag 9: Ottawa

  Avreisen går tidlig denne morgenen fra Toronto for å dra til Thousand Islands, en region som inkluderer mange naturområder, vannfelt, øyer, våtmarker og kystlinjer. Du bli med på en times cruise for å beundre de vakre Thousand Islands. Etter lunsj går reisen videre til Ottawa, Canadas hovedsd. Du gjør et stopp ved Parliament Hill på utsiden, Peace Tower og Centennial Flame. Til slutt passerer du statsministerens hus og guvernørens kongelige residens- Rideau Hall, før du reiser tilbake til Montreal til ditt hotell for reisens siste overnatting.

 10. Dag 10: Montreal og hjem til Norge

  Etter frokost på hotellet, reiser du til toppen av Mont Royal Park, hvor du ser den panoramiske utsikten over Canadas nest største by. Her blir du med på en 60 minutters amphi- busstur som viser deg Montreals historie og attraksjoner. Deretter har du fritid til å bli kjent med Montreals havn, en klassiker av Montreals kultur med sjarmerende gallerier. Etter din siste dag i Montreal går turen tilbake til Norge om ettermiddagen.

Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Utgifter til ESTA (innreisetillatelse til USA og Canada- søkes online)
 • Lunsj og middag
 • Inngang til severdigheter og billetter til aktiviteter
 • Serviceavgift for guiden og sjåføren (13 days): - Adult: US$7 p.p.p dag + Barn 2-12 år: US$5 p.p.p.dag
 • Personlige utgifter
 • Reiseforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 4 personer per rom - (kan være maks 4 voksne eller voksne med barn)

Barnerabatt

Barn 0-1 år er ikke tillatt på reisen, da programmet ikke er tilpasset en baby.
Barn fra 2 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er tilgjengelig gratis eller mot betaling.

Fasiliteter

Innendørs svømmebasseng er tilgjengelig på de fleste hotellene.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Det er partner som arrangerer billetter og sender flybilletter og andre dokumenter du trenger.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Visum- og passinformasjon for USA

Merk at du må fylle inn et ESTA-skjema for å besøke USA. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter avreisedato fra USA. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://norway.usembassy.gov/esta.html

Visum- og passinformasjon for Canada

Fra 15. mars 2016 må du fylle inn et ETA-skjema for å besøke Canada. Det søker du om på http://www.cic.gc.ca/english/visit/visas.asp. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter avreisedato fra Canada. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://www.canadainternational.gc.ca/norway-norvege/index.aspx?lang=eng

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot difteri, stivkrampe, kikhoste og polio før du reiser til USA. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Myntenhet og kredittkort

I USA brukes det USD, amerikansk dollar og i Canada brukes canadiske dollar, CAD. Det er enkelt å ta ut penger i minibanker som er tilgjengelig de fleste steder. Du kan bruke de vanligste kredittkortene overalt, som VISA og Mastercard.

Temperaturer

I Canada er værforholdene liknende våre i Norge, og Montreal har en gjennomsnittstemperatur på ca. 20 grader i juni. New York er i gjennomsnitt 22 grader.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon:
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 10:00 - 18:00 på engelsk

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret